49

Анонимен

преди 6 години

Родните селски ценности.

48

Анонимен

преди 6 години

Българите не се научиха да празнуват на кръчма. Не стига, че живеем наблъскани 1 до друг в тези панелки ами и ще слушаме селските им бенкети

47

Патреот

преди 6 години

Този *** освен боя , сега и една мазна парична санкция му хакнат.

46

Анонимен

преди 6 години

Ами като празнува бебе да ходи на кръчма, дискотека или там където си иска. Никой не е длъжен да се съобразява с поводите на поредния ***.

45

Анонимен

преди 6 години

Малко са го били тоя. Мене като ме задържаха през 1987 по същия повод, силна музика пиян и се правих на много умен пред милиционерите и като ме вкараха в 5-то районно ме биха с маркучи не до посиняване, а до почерняване. На другия ден като ме пуснаха 300 метра съм ги ходил 3 часа. А познайте дали съм вдигал врява вечерно време след тоя случай

44

Нормален

преди 6 години

Такива селя_ци трябва да полагат обществено полезен труд, за да се изкорени простотията. Какъв пример за подръжание е за другото си дете? То ще сметне за нормално да празнува с наливане с алкохол и надуване на музиката? Това трябва да спре. Гледаме европеските практики, стандат и бит - я това да го направи в западна европа - ще го спукат - ще лежи и ще плати 10 000 евро глоба. А тук 100 лева.

43

Filth

преди 6 години

Затова няма да се оправим, защото самосъзнанието ни е "ша си прая кото си искам". Пък и после се и оплакваме, колко е несправедливо всичко, и какви сме херувимчета.

42

Анонимен

преди 6 години

Спор няма, никой няма право да безпокой съседите си, но ако веселбарите бяха римляни, полицията дали щеше да е толкова стриктна?

41

ПЗ

преди 6 години

Малко са го съветвали. За следващото сете-повече трябва.

40

Анонимен

преди 6 години

Само бой за такива куронджии!

39

Хм,

преди 6 години

чета умни коментари, че нямали право да го бият... Да изброя ли доста държави където за неподчинение на полицейско разпореждане, и/или скачане на полицай, боят ще е най-малкия проблем?

38

да да

преди 6 години

До morelini50 на 50 друг път. Полицаите няма да прибират някой без причина, особено през нощта. Сутринта били дали на хубостника да подпише куп документи - е този неграмотен ли е, не чете ли какво подпива, още е бил мъртво пиян и не е знаел къде се намира. То от споделяне на вина, тоест размиване, виж цялата държава до къде стигна.

37

Анонимен

преди 6 години

Такива наглеци, които си мислят, че техния празник е причина да пречат на целия квартал. Браво на полицията.

36

анонимен

преди 6 години

никои не е дльжен да ти тьрпи тези деца ще можеш ли да гивьзпиташ да ги изучиш какво си мислиш че празнуваш и тормозиш хоратакогато децати ти завьршат евр университет тогава ще празнуваш глу----пак

35

Ром от Лом

преди 6 години

Малко са го били щом даже са е прибрал .

34

ВФ

преди 6 години

Бравос на ченгетата!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Нямаш право да тормозиш хората като ги лишаваш от почивка и здрав сън. Освен това има наредби във всяка община по въпроса, които са направени да защитават хората от нагли ***, на които не им пука от нищо. Аз също обичам да слушам силна музика, когато ми е кеф, но го правя така, че да не преча на никого. Селякът като иска да живее в град и сред хора, ще се съобразява с тях. Ако не иска-да ходи у гората и да вдига врява колкото си и иска.

32

morelini

преди 6 години

Мисля си че нещата са 50 на 50.Че са вдигали доста шум сигурно са вдигали но че и доста полицай се вживяват в ролята на Рамбо...и това го има.Редно е и той да си понесе наказанието и полицаите също...

31

Анонимен

преди 6 години

Този са го били малко и най вероятно са били негови съседи и сега лъже. В 3,30 сутринта са го прибрали, значи целият квартал не е спал от него. Преди дни в съседния ни блок имаше купон, някакави дрогирани *** ревяха като добитъци с пълно гърло и среляха с пистолет от балкона регулярно, на половин, час до 2 часа през нощта. А робското племе търпи и не подава сигнали. Лично аз, ако можех, щях да ги смачкам от бойр защото каква полза от забележки- утре пак ще постъпят така, защото не са хора

30

Димов

преди 6 години

Господа т.н. журналисти! Колко висока е била музиката,че да има оплаквания?!? Над 1.80м ли?!? Защото обикновено жалбите са за силна музика и с този статия наистина привлякохте вниманието ни!