69

Анонимен

преди 6 години

Абе вярно е, че този не се е държал адекватно, ама полицаите могат да бият само такива като него. Що не претрепят от бой Митьо Очите или някой от тези апаши мутагенци? Щото ги е страх! На умряло куче, нож вадят. Мишки.

68

Стоян

преди 6 години

До Роки Балбоа , Виж сега кумост такъв ,такива като мен трудно ще оправиш не ми говори за бухалки явно си доста ощетен от смелост , щял да цапва с бухалки , а някои да ти распори кумосткия щекмбак може ли ? За една музика бива ли да те бият така ? Лично сам ставал свидетел в полицията в ПАЗАРДЖИК как 7 полицая бият едно момче ,глупаците забравиха да затворят входната врата , и като ме видяха се *** от страх да не свидетелствам

67

Марто

преди 6 години

До въпрос 58Здравейте, Възможно е да съм на земята от по дълго време отколкото Вие. Предполагам знаете, какво означават тези "тежки" думи като, закон, полицейски произвол, превишаване на правомощията, побой, арест. Но арест няма! Това ли е Вашата представа за добре свършена работа от полицията? Няма да ви слагам минус, защото по гледната Ви точка, може да се получи добро продължение на "Планетата на маймуните". Не желая да Ви обидя, звучите ми първично.

66

Чиновник

преди 6 години

Тоя ***, дивен селянин изобщо няма представа в какво се е забъркал, след като е нападнал полицаите. А и явно пълен психопат, щом като в деня, в който му се е родило дете го избива на агресия, вместо да се радва. Това не е поведение на цивилизован човек. Затова сега ще го таковат по устав.

65

риторично

преди 6 години

До ЗамисленСветослав ще е виновен. Възразявал, не се подчинил, скъсал пагона или ръкава на полицая, в районното паднал сам и се самонаранил... Никой нищо няма да каже на полицаите, може дори да ги повишат. Да си чувал за наказан полицай?

64

Анонимен

преди 6 години

До Бай Пешо казанджиятаЧерпи се в заведение бе, стисльо.

63

Анонимен

преди 6 години

Егати наглия, щом е имало сигнал за силна музика, значи е била силна музиката и е тормозил съседите. Като нямаш пари да празнуваш навън, а си се заврял у вас да правиш купон на дърти години, кви деца си седнал да правиш. Има предостатъчно заведения, отиваш там, кратко и ясно. Нито ми пука за чуждите деца, нито е нужно, някои от нас трябва да работят, докато други си дънят музичките.

62

Замислен

преди 6 години

Дали музиката е била силна или не, няма как полуграмотен милиционер да прецени. Нито има квалификация, нито техническа и законова подготвеност. Пък за комплексарските им изцепки - да бият обездвижен човек, просто нямам думи. Надявам се, сега да си скубят косите от отчаяние след като са на прага да си загубят топлата службичка.

61

КОмундета от ГРЕБ

преди 6 години

Истината е че са го отвлекли и пребили в полицията .От там на там и човек да е убил не е трябшало да им отваря .Нямат право да разбиват врата без прокурорска заповед .Конубистическите приоми на ДС са да пребиват хората а бандитите да работят за тях и с тях . А Мите очите го пазят полицаите ...

60

веселяк

преди 6 години

До Бай Пешо казанджиятаПроизвеждаме и си ракийка и пием на корем - ама можем да носим, не правим простотии. Говорим си, а не надуваме музика. За по шумни купони - на вилата!

59

роко

преди 6 години

До 31-стоян ли си стоянка ли си.Виж ся мъжки,аз детски филмчета съм гледал много отдавна,такива като теб също съм оправял и то доста!Днешните младежи сте супер невъспитани и нагли,и аз човек на 54г знам че единствено бухалката оправя,веднъж като нацеля кратуната и става друг човек,после боя не помагал ли,бийш ама здраво да та помни цял живот да видиш не помагали Стуенчо мамин

58

Бай Пешо казанджията

преди 6 години

Брей много трезвеници са се събрали тука бе! На Вас като ви се роди дете не черпите ли бе СКРЪНДЗИ!!! Как празнувате??? Може би по европейски - удряте скришно една линия и отивате на опера, а?????

57

въпрос

преди 6 години

До Марто 58Като накажеш полицаите за това, че са си свършили работата си, мислиш ли, че ще има глобени пияни меломани? Полицаите ще подадат е усмивка акт, а пияния меломан ще благодари и ще спре музиката. Слез на земята!

56

мислител

преди 6 години

До МНОГО ДОБРЕ . . .Има писмено преддупреждение - нарича се закон /закони/.

55

Марто

преди 6 години

Не взимам страна. За пияният меломан- сериозна глоба, а за полицайте съд, дисциплинарно уволнение без право за ранно пенсионениране, както и анулиране на стажа в МВР. И хазната ще е пълна и респект ще се игради при служителите в системата и гражданите. Но... няма съдия с топки !

54

Анонимен

преди 6 години

Като му гледам подпухналата мутра,май още не е изтрезнял или редовно злоупотребява с алкохола!

53

МНОГО ДОБРЕ . . .

преди 6 години

Ако предварително беше гарантирано че винаги ще има такива последствия , то тогава нямаше да има такъв купон ! Трябвало е някой да го предупреди писмено какво ще му се случи и тогава всичко щеше да бъде на ред ! ! !

52

Анонимен

преди 6 години

С чалгарите така...

51

Руски ценности

преди 6 години

До 51 - за кръчма трябват пари, а селския панелен гащник не може да си го позволи...затова превръща в кръчма собствената си къща

50

кв. Красна Поляна

преди 6 години

Прави сте, но защо когато силната музика и крясъци идва от към гетото няма мерки?Да дървил се е на полицаите вероятно, но защо има двоен аршин за българи и малцинствата(нарастващи)