8

Офф ,да се омита

преди 6 години

Приберете го този мутант в Банкя ,че ни резили по целия свят.Няма ли кой да му каже ,че прилича на дърт психясал мечок?

7

Анонимен

преди 6 години

и като ни приемат, не дай Боже, в Шенген, къде ще се впият да смучат тълпите митничари и граничари? :)))

6

Анонимен

преди 6 години

Борисов е прав, ние сме единствените в ЕС, дето правим това което ни наредят.От Брюксел обаче също са прави да се притесняват, защото ние изпълняваме не само техните нареждания...

5

Анонимен

преди 6 години

От какъв зор ни е Шенген точно в период на великото преселение на народите?! Дори, както премиерът наивно предполага, ние да не сме риск за останалите в Шенген, не се ли замисля, че те може да са риск за нас в този критичен момент на бежанска криза и свободно придвижващите се външни чужденци? :)) Кога ще имаме политик-държавник, който да мисли за стратегическите интереси на България?

4

Анонимен

преди 6 години

Какъв Шенген?! Какво евро!?Не може държавата на мафията и олигарсите и първа по корупция и поради това народа е докаран до просешка тояга да бъде приета в клуба на проспериращите. Какво евро , когато четвъртата по големина банка бе умишлено фалирана от прокуратура БНБ политици и олигарси и след това разграбена от тези които я фалираха без да има виновени. Напротив държавите от ЕС с радост ще ни изхвърлят от съюза при възможност. Жалко за народа но той явно е доволен щом гласува за герб.

3

Гюнтер

преди 6 години

Кундур със кундур..Пфуйй и противна муъра

2

Анонимен

преди 6 години

Баси, как излага България пред целия свят този ***!!! Моли се като някой просяк. Дреме ми, че няма да сме в Шенген и Еврозоната, направо ми е през онази работа. Много повече ме интересува да ни уважават като нация, а с този ид.иот никакво уважение няма да получим от никого.

1

Анонимен

преди 6 години

как да не сме заплаха, като при нас важат законите на дивия запад ?!