28

Анонимен

преди 6 години

А в ЕС има ли корупция, или само в България има корупция?

27

Анонимен

преди 6 години

До Бай ИванПрав си бай Иване, българите сме хора втора ръка, да свеждаме глава, да слушаме по-старшите евротлантически партньори какво решават за нас, те най-добра знаят какво да правят с нас.

26

Анонимен

преди 6 години

Така е,за Европа Баце не е опасен,той е опасен само за българите.

25

Бай Иван

преди 6 години

С тази корупция какъв Шенген не че не сме заплаха ами ще е пагубно ако ни вкарат . Те затова ни отсвирват всяка година

24

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоВпрочем какво става с визите за САЩ, отпаднаха ли? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки. САЩ най-нагло плюят в лицето на българите, а българите гледат умно и се облизват.

23

Burzum

преди 6 години

Под тая снимка може да се постави въпрос...Познай коя е жената?

22

Анонимен

преди 6 години

Не заради нас обикновените не ни иска в Шенган!!!Никой вече не им вярва, държат ги щото не знаят какво да правят с нас в момента!!!Иначе са ни прежалили отдавна и са ни дали курбан...

21

Зозо

преди 6 години

Ще ни приемат В Шенген и еврото ще въведем и визите за САЩ ще отпаднат. Пък ако ще всвички *** и путинисти да пукнат от яд!

20

Анонимен

преди 6 години

Ако го е грижа за нас,ЕС щеше да въведе визи за американци.Да,ама не.Чудя се защо не го направим ние,румънците и поляците,които сме засегнати.

19

ЕС

преди 6 години

"Борисов към Шидло и Европа: Не сме риск за Шенген и за еврозоната!"Вие сте хора втора ръка и на втора скорост и с второ качество стандарат, никой не ви пита.

18

Един българин

преди 6 години

До: ха-ха-ха (номер 12)Ами явно Бойко Борисов вече го е хванала деменцията и не помни какво е говорил.Явно е, че по-голямата част от електората също страда от склероза и не помни.Но има още такива като нас със тебе, които помним много добре, как тържествено обяви, че му било останало само една сграда да измаже (покрай границата явно), и хоп - готови сме за Шенген! Щото биха се запънали, ако е олющена мазилката, иначе всичко друго ни е цъфнало та вързало!

17

Тинев

преди 6 години

Дамата с какво недоверие го гледа!П.П.Явно и тя знае, че този каже ли ти добро утро - по-добре виж къде е слънцето! Яко менти!

16

Гюнтер

преди 6 години

Мутрата,по скоро червените кукловоди приключиха "прехода".Тук всичко е опоскано и мизерията е стабилна..Доходи само от там.Затова се натискат зверски за шенген и евро..пък нас,кучета ни яли..вкарат ли еврото,който има парцел да,си го прекопае да не,се мъчат гробарите...казвам го като човек видял какво се,случи с холандците,тогава най богати в Европа....смазаха ги и им изядоха и парите и спестяванията..тук да ми се обясняват разни "икономисти",аз лично видях резултата..

15

Един българин

преди 6 години

Борисов може да си мисли, че не сме заплаха за Шенген и Еврозоната, като същевременно поучава шведите, че руските самолети са ни по-хубави от шведските Грипен, но това не означава че нито шведите, нито който и да било в Европейския Съюз ще се води от неговото мнение. Не я ли измаза оная сграда, след което "автоматически" щяхме да влезем в Шенген? Колко му е да измажеш една сграда бе, Борисов? Колко години ще ти трябват? Ми то само с магистрали не става май...

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11 и сега няма ка да обязценят лева, с влизането целят точно да опапат резерва. Цените неминуемо ще се вдигнат, чака ни обедняване и мизерия. "Богатите", повечето от тях са затънали в дългове до 100% от бвп, един ден ще трябва да ги плащаме всички - солидарно.

13

Анонимен

преди 6 години

Шенген само така Бойко настоявай до дупка писна ни от тия опашки по границата.Комунделите искат да правят орталък с мюслитата затова не ги слушай

12

ха-ха-ха

преди 6 години

През 2009 година дебелия *** се кълнеше ,че до март 2010 ще сме в Шенген. Сега когато умните го напускат ,този продължава да бръщолеви нелепици.И е готов да ръси мозък още 5 мандата.Срамота е бе ,др.Суджуков.

11

Анонимен

преди 6 години

За Евро не само сме готови, но и трябва колкото се може по-бързо да го приемем. Ще има огромен положителен ефект за икономиката. Само за туризма това означава поне 10% повече приходи. Но олигарсите по-трудно ще си правят далаверите и по-трудно ще гепат от държавата, затова се бавим. Примерно няма как да обезценят лева и да гепат спестяванията на народеца.

10

Анонимен

преди 6 години

Този питекантропус не разбра ли, Шенген през крив макарон. Колкото и да ги целива, прегръща и навежда, Танте Меркел и Макарона му го казаха, икономика, никакъв бандитизъм и мафия, никаква корупция. Кое от тези изисквания е изпълнено? Нито едно от тези и докато Суджука управлява няма са има резултат. Наближава времето да бъде изритан и колкото по - скоро толкова по-добре.

9

Анонимен

преди 6 години

Границите нямат нищо общо с проблема. Шенген означава и споделяне на класифицирана информация, която заради корупцията по всички етажи на властта у нас ще изтече веднага. Затова не ни пускат и скоро няма да ни пуснат. За да ни пуснат, трябва да имат доверие на българските правораздавателни институции.