11

Анонимен

преди 6 години

Глад за кадри няма, разберете. НА койо не му достигат кадри си ги обучава. Плаща си им курсовете и специализациите и после си ги ползва. Прочетете ли някъде "глад за кадри", да знаете, че се опитват да свалят заплатите в сектора.

10

men

преди 6 години

в днешни дни всичко го има в тубата и с малко здрав разум и печка и пералня ще вържеш и дюшаме ще си сложиш, то и без това повечето майсторчета дето останаха у бугаистаня са хвани едини удари другия и накрая докарай некой от чужбина да ти свърши работа. в българия с малко мерак и малко парици можеш да си живэш като цар ама *** скача на теуевизори, трошки 17 ръка и силиконки незнайно коя рък и ***, *** народ слаба държава.

9

Цецо

преди 6 години

Да има вече глад за специалисти и то програмисти но се питам след пет шест години как ще се оправим с глада за специалисти от рода на ел . техници и водопроводчици - ще се окаже че изведнъж няма кой да ти върже бойлера готварската печка да ти постави мивка душ и други аксесоари - никакви кадри обучени поне малко профилираните гимназии не подават обръща се внимание само на компютърни техники и технологии

8

Анонимен

преди 6 години

А колко дават?Питам да сравня с това, което ми плаща чуждата фирма, за която работя.Работя си от дома и досега плащанията са повече от доволни + бонусчета за добре свършената работа.

7

Илия

преди 6 години

До Един българинТи си се объркал, България е в Европа и тук има много качествени специалисти, както програмисти, така и хора, които правят дигитален маркетинг за милиони. Това, че теб те мързи си е лично твой проблем !

6

Един българин

преди 6 години

Абе хора, всичко това се отнася за Европа, не за България! Объркали сте се нещо май?

5

Анонимен

преди 6 години

Глупости. Бума на технологичните промени беше началото на 90-те до към 2005. От тогава компютърната техника не е мръднала особено много, просто стана популярна. Главното "развитие" е, дето мобилните телфони станаха масово достъпни. До тогава използвахме "екзотичните" устройства PDA, които масово навлязаха след иТелефон и андроидите под името "смартфон". Или може би за списващите Фейсбук Инстаргам и Снапчат са революция някаква?!

4

/

преди 6 години

Глад за специалисти изпитва ГРАД София, а не държавата България.Какво са виновни специалистите в провинцията,че "бизнеса" натъпка 99,99% от всики работни места за ИТ само в ГРАД София.

3

Анонимен

преди 6 години

Това словосъчетание "дигитални специалисти" звучи много общо. Освен това колко свободни работни места за онлайн маркетинг има в България? Съмнявам се, че подобни курсове ще решат проблема с безработицата.

2

Анонимен

преди 6 години

"Европа ще изпитва глад...."че той българина преживява под всякакви форми на глад, сега и този глад на въпрос ли ще го правим?

1

Анонимен

преди 6 години

Хаха. Пълен фейк са изброените компании и техните управители. Само заблудени студенти ще им отидат на лекциите.