62

Анонимен

преди 6 години

Не ги ли е срам диспечерите-

61

...

преди 6 години

Епа аз моята лична лекарка от 2000 година съм ходил само веднъж при нея! Така се наложи за едно направление и се оказа, че тя нямала! Епа за вече 17 години тя секи месец прибира от касата едни 20 - 30 лв за мен като неин пациент! При положение, че се виждаме веднъж на 15 - 20 години за ко ревът тия сега пак!!!!!??????

60

Ревизорът

преди 6 години

До Анонимен 66Не само касова бележка, а и данъчна фактура трябва да ти дадат!С всички налични счетоводни атрибути в нея!Както множеството луксозни плеймейтки и простишутки издават на клиентите, ползвали услугите на касичките им!

59

Анонимен

преди 6 години

А те кога ще дават касова бележка за таксите?

58

Сценарист

преди 6 години

Не ги е срам тия джипита!Само техния труд не е дооценен у нас нали?Едно подстригване с къдрене - 30 лв.Маникюр - 40.Да не би трудът на маникюристките и фризьорките да е второ качество, а?Не ги е срам тия алчни джипита!

57

Dora

преди 6 години

Ne se li naqdohte be, mizerncu????????

56

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, ДЖ.ПИ.ТО ми винаги иска 3лв за детето, може би защото не ходи само! Не че 3лв са нещо, ама все пак е дете!

55

Анонимен

преди 6 години

другари лекари! поредните роми сте, дето ни доите и грабите! Не само вие сте учили! Инженер съм, учил съм колкото доктор с комп. курсове, англ. език и др. обучения, но не мога да си купя джип БМВ като редица доктори в Плевен конкретно! И единия точно с такова возило мин. година щеше да оперира и умори преждевременно баща ми за пари!

54

Подкрепям 60

преди 6 години

Всеки трябва да има определен брой прегледи, които сам да решава при какъв специалист да се преглежда. А личните лекари са най-неквалифицираните - или са без специалност или им я дават по милост и ЗОК десет пъти отлага закона за специализацията им.

53

анонимен

преди 6 години

аз смятам че личните лекари са една напьлно излишна институция която разболявабьлг народ всеки осигурен сьс здрав книжка да има право да ходи кьдето си искаи при когото си иска с тези направления народьт се разболя и затова намалявамедрастично

52

Анонимен

преди 6 години

Таксата трябва да е 5 лв.За всички!!!

51

Анонимен

преди 6 години

Валадко Мордаров веднага ще прочете "копеймънт" и ще го включи в новото издание всяка година на Речник на книжовния български език". "Доплащане" е демоде и много древно, още от Аспарух. Стига 1300 годишни Българии, стига 1300 годишни паметници.

50

Анонимен

преди 6 години

Аз като утида на лекар за направление докторката ме пита за какво ти..?Трябва ли да давам обяснение полагами се искам.. Най ми хареса като каже ама сега нямам догодина .;)аПазят си ги за роднини и за някой по заможеш като изкара една 20-ска и кялакат и дават тва са лекарите в БГ сега не те гледат като лекуващ кекар а като банкнота.. Ела още един път трябва още един преглед и ще решим какво да правим това не са лекари това са кожодери .А полагат клетва не ги вини Държавата ни е тъкава

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Къде са тези лични лекари с10 000-15000 лв месечен доход ? Да не са в Англия ? Да не говорим че този лекар си плаща всички консумативи ,интернет, наем, вода, ток ,заплата на мед.сестра и санитарка и т.н. . Като лъжеш ,лъжи по малко.Та както казва народа посмали.....

48

писна ми ( ни)

преди 6 години

Извадете плащанията от лекарските кабинети. Там е ключа. Нека да се плаща на регистратура или някак другояче, но не и на ръка в кабинета на лекаря. Лекаря трябва да лекува, а не да търгува. Направиха докторите търговци и после защо вземали пари за това или онова. Някой да е виждал в частна болница плащане на доктора на ръка? Защо ли?И не е като частни болници да не работят с касата. Ама някои не ще да е така.

47

Анонимен

преди 6 години

Това не е вярно, 52, никога не може да сте сигурен кой и дали е симулант. В България да станеш пенсионер си изисква бая късмет и предполага доста разклатено здраве по принцип. Не им завиждайте на пенсионерите и не се озлобявайте против тях.Таксата има само една цел - още пари да се изстискат от хората.НЗОК трябва незабавно да се закрие, като лош модел на управление на обществените средства, давани за здраве. Предпочитам вече всеки сам да решава дали, как и при кого да се осигурява здравно.

46

Анонимен

преди 6 години

Това е такса преглед. Таксата я въведоха да спрат малко пенсионерите с измислените си болежки, дето се редят на опашки пред кабинетите всеки ден само за да си бъбрят там и да се оплакват колко са болни. Няма време да се прегледат истински болни заради такива симуланти.

45

Анонимен

преди 6 години

Тази такса би трябвало да е само за тези, които не си плащат здравните осигуровки. Знаем ги кои са. Всички други би трябвало да са освободени от този рекет, щом като си плащат редовно всеки месец осигуровки.

44

48,

преди 6 години

Моля не лъжете. Акушер и мед. сестра не са със специализация от 7 години обучение. Това е среден доход за страната за специалисти с висше образование. И вероятно минимален или стартов за посочените от теб специалисти. Примирете се, че в мизерна държава с бедно население не можете да се богати с нормална работа.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Това за теб нормален доход ли е? За мен това е що годе добре, но за населени места под 35-40 хил. жители.