5

Бръчков

преди 6 години

Радостно е , че още има такива младежи ! Честит рекорд и нека повече от младите да се качат на велосипедите и макар за миг да забравят чатенето , чипса и дюнера ....

4

аз

преди 6 години

Да бяхте споменали кои са предишните рекорди.Когато пътеката не беше утъпкана от хилядите туристи,нямаше маркировка и всичко беше в коприва и къпини.Е и нямаше камери,спирки за храна и почивка.Рекордът на Райко за мен има по-голяма стойност.Но рекламата е всичко в този живот,нали.Браво на новия рекордьор,голямо постижение си е.

3

Анонимен

преди 6 години

Нормално 100 - 120 километра за колко време? За седмица? Зависи от потготовката, здравословното състояние, възрастта, бегача, екипировката, храната, терена, групата(ако има такава), течностите, потдържащия екип(ако има такъв) и т.н. Зависи и колко тежи колоездача, и бегача, и всичкото. Общо взето, докато има мотивация всичко е наред. Човека е с добра мотивация. Евала за постижението. Бих пробвал ако можех.

2

plamen

преди 6 години

Хубаво е,но какво се случва с тестисите и простатата след това. Аз съм правил преходи 10 часа колоездене и знам за какво става дума. Нормалното е най-много 100-120 км не повече.

1

Лайняно радио

преди 6 години

До Blackradio Кому са нужни твоите плиткоумни разсъждения???