13

nina

преди 6 години

А бе, в цяла Европа - над нормата - само в България - "незначително количество". Сакън, да не се наложи да се опълчим на някого. И после - много ни харесвали, даже ни обичали. Че как иначе!

12

Анонимен

преди 6 години

Какво вършат всъщност от БАБХ!? През има няма седмица само съобщават за опасни храни, било майонеза, яйца или месо. Къде е контрола да не достигат опасни стоки до търговската мрежа? По какъв начин гарантират здравето на потребителите? Първо на тях трябва да се поиска сметка.

11

Бдинец

преди 6 години

Народонаселенето, да не се притестряска, защото фипронилът освен, че е пренебрежително малък, идва и от вискоразвитият културно-икономически Запад, което значи, че направо си е полезен и здравословен за българина.

10

Анонимен

преди 6 години

БАБХ се държат като адвокат на престъпниците - производители и вносители. Оставка на всички в БАБХ!!!

9

Анонимен

преди 6 години

БАБХ ЦИТАТ-Няма вкарани яйца с Фипронил в България.Сега БАБХ ЦИТАТ -Фипронилът в яйцата е незначително малък.И После как да ВЯРВАШ че казват ИСТИНАТА!!!

8

Поп Игнатий

преди 6 години

Да уточня, че съм 70 кг.

7

както винаги

преди 6 години

Яйцата са отровни, предизвикават рак, но вие си ги яжте спокойно?! Явно вносителите са близки до една партия и не дават да ги пипат.

6

Поп Игнатий

преди 6 години

Колко яйца трябва да изям за един ден, за да ми стане нещо от с фипронила?

5

///

преди 6 години

Когато някой държавен мушмурок, без значение дали е дупетатин или чистач в министерството ми каже да не се паникьосвам, аз почвам да се паникьосвам...

4

Men

преди 6 години

Това го казват същите които не отриха разлики между храните тук и в Европа след като чехия Унгария и останалите вдигнаха скандал....

3

офффтопик

преди 6 години

КОЙ знае колко сладолед от яйца/прах/ с фипронил сме изяли. Добре в ЕС-то се разшумя, че да се помръднат и тук да проверят. Преди това сме яли ли яли..... но мутацията на човека си продължава няма как.

2

Анонимен

преди 6 години

То пъ щото ако е много, вие сигурно ще кажете...Еб-аси мало-умната държава

1

яйцеядец храбър

преди 6 години

Били безопасни НО доста над пределно допустимото за храни ниво, което е 0,005 мг/кг.После казва: За момента има три регистрирани партиди, за които потребителите могат да се ориентират, като видят черупката на яйцето. Как да се ориентирам по черупката?