13

пояснение

преди 6 години

Коментар 15 се отнася за 1.Не знам защо заменят ника му със звездички.

12

75 000 първокласници

преди 6 години

Но около половината от тях са от проблемния етнос. Знае се, че едва около 10-15% от децата от този етнос остават в училище, докато завършат основно образование, а после не всички от тези 10-15% продължават образованието си в средния курс. Повечето от тези 90%, които постепенно отпадат, преди да стигнат до 7-и клас, не идват в училището за да учат, а само за да вземат полагащата им се безплатна храна и да не им спрат детските.Така че, има достатъчно учители за онези, които искат да учат.

11

Петя Сярова

преди 6 години

Народеее, пак ви облъчват и ви правят цирк! Използват момента че днес е първият учебен ден... Всичко в тази държава е изгнило вече! Баш мафията е в щаба в Банкя, дере по пет кожи от гърба ви, планира отвличания а вие блеете!!! Блей стадо неразумно,блей! А на учителите пожелавам да имат куража,да говорят...но едва ли!?

10

До 3 и 9

преди 6 години

винаги почти всички българи са имали и имат елементарно и глупаво разбиране заучителя и ето, скоро няма да има кой да влиза в час, елементарен народ, *** народ,народ български.

9

Ная

преди 6 години

С тия лошо възпитани и разлгезени деца и намаани надути майки, естествено, че няма да има даскали.Даскали за всичко били виновни и най-вече за това, че на децата им липсват първите 7 години!

8

Анонимен

преди 6 години

Учете чужди езици, деца.Сещате се защо.За да не сте роби в скпната си родина.

7

Родител

преди 6 години

Аз на учители не разчитам, а си пращам детето на частни уроци. Защо ли? Защото ми дойде до гуша да ме рекетират по родителските срещи да правя " дарения " на училището, да ме принуждават да купувам техните учебници, да ги гледам как обсъждат по коридорите личния си живот и да разнасят клюки, да правят интриги, да се подмазват на родителите и директорите. Изобщо не преподават качествено, пишат оценки по симпатии и резултатите са налице - масова неграмотност и нисък успех сред децата.

6

15.09.

преди 6 години

В провинцията се питат ще има ли кой да учи ,а не кой да ги учи.

5

до 5

преди 6 години

Точно да минат на частни уроци учениците е далаверата !!

4

Анонимен

преди 6 години

Има, има, всички директори са спуснати от общините и партиите по места и те от своя страна разпределят бюджета на съответното училище, назначават техни си послушни учители, които мързелуват и имитират дейност. Учителите, които по една или друга причина са там без връзки, са в немилост и с по - ниски възнаграждения. Децата се обучават сами и чрез частни уроци, които плащат родителите им.

3

Анонимен

преди 6 години

Нито им дават нормални заплати, нито ги назначават на постоянни позиции. Защо да ходят да им се навират в шуробаджанашката система, в която освен бушони друго няма да бъдат?

2

ученичка

преди 6 години

Напълниха ги с пари учителите, ваканция по 3 месеца и пак няма желаещи. Мързелива пасмина

1

varg

преди 6 години

Има,има за 760 лева ще има доста учители.