33

victoria

преди 5 години

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ВАШИЯТ ПРОДАВАЩ ВЪЗРАСТ?Искам да споделя моето свидетелство с всички, името ми е Виктория Дезмънд от САЩ, след 4 години брак с моя съпруг, той ме остави за друга жена, която ме накара да се чувствам неудовлетворена. Направих всичко възможно, за да го върна, но никой не се възползва от него, докато един стар ми приятел не ми разказа за някакъв магьосник д-р Джаджа в интернет, който й помогна в подобен проблем, отначало се съмнявах, но реших да го дам try.I contacted доктора (jajaspellcastertemple***gmail) той ми помогна хвърли заклинание на моясъпруг и в рамките на 48

32

Иванчо

преди 6 години

Не бойте се деца, след ден два пак ваканцийка.

31

ИМА!

преди 6 години

До АнонименПо-скоро ще чакам да навърша годините за пенсия за общ осигурителе стаж, отколкото да отида да помоля мои ученици общински съветници от Герб да ми помогнат!!!Имам такива!Става дума за голям областен град!!!

30

Един българин

преди 6 години

За да влезеш в къщата на Биг Брадър не ти е необходимо образование.Нито за да станеш "миска", нито за да станеш "ММА" боец или пък чалга или рап певец.То това се търси най-много сега. На никой не му трябват учители, лекари, инженери, строители...

29

Анонимен

преди 6 години

Само като ги гледах днес, майки с момиченца на 7 със златни полички и наконтени като малолетни *** и си представям на учителите какво им е! За деградетата от 15 год. нагоре, изобщо няма какво да се коментира. За всички униформи и наказания с пръчки само биха оправили нещата, но родителчетата нали си мислят, че са много големи, та да не мрънкат че децата им са необразовани, точно като тях!

28

Анонимен

преди 6 години

До ИМА!Пост 28 е адресиран към вас.

27

анонимен

преди 6 години

Причината не е в преквалификациите и високата ви компетентност. Връзките ви не са достатъчно влиятелни. В Просветата всеки е човек на някого. Случайни хора няма.

26

Анонимен

преди 6 години

Управляващите нямат нужда от силни държавни институции! Предателите и техните повелители имат нужда само и единственот роби и консуматори!

25

Анонимен

преди 6 години

Минисър Вълчев,използвай свободния резерв от1500 млади ходжи ,които подготвихме през тези години .Те стават и за учители

24

Реалист

преди 6 години

Докото се плюе по професии като учител,лекар,военен или полицай,съвсем естествено в тези сфери свестен човек няма да отиде!Интересно,тези които изказват "компетентно" мнение,какво образование имат,какво са постигнали в живота и явяват ли се нещо различно,от машина за фекалии?Качествени учители е имало и ще има,като няма уважение и добро заплащане,има частни уроци и др.законни форми за допълнителен доход,мислете му вие,мислете и за децата си!

23

Анонимен

преди 6 години

Срам ! да карат хората да учат наизуст !

22

ИВАНА

преди 6 години

До ИМА!Скрий си квалификациите и факта ,че знаеш чужди езици като мене и ще си намериш работа.Директорите в по-голямата си част са властни и ограничени откъм знания.Щом са няколко месеца стаж ще изтърпиш това!

21

ИМА!

преди 6 години

Преди десет години напуснах системата и сега усилено търся да доработя недостигащите ми 8 месеци трудов стаж за ранно пенсиониране.с какво се сблъсках?Първо 80 процента от обявените места са за учители ,които са били там и предната година на едногодишен договор.Естествено ,че ще си ги вземат там.Второ в лицето ми казаха,на четири очи,че съм много квалифицирана и няма как да ме наемат заради делегирания бюджет.Предпочитат млади с няколко месеца преквалификация.Извод?

20

двойкаджия

преди 6 години

До даскал Грую, И на тебе много двойки са ти писали, то е ясно. Да те светна кои са младите учители по училищата. От 20 години разпасаните директори - феодали назначават по Лично свое усмотрение послушни некадърници, дето или са си купили по една дипломка за индженер и меринджей, или направо си уреждат фамилията гимназисти, дето даже и купена диплома нямат! Защото такава е мафиотската клика, така си осигуряват възможността да крадат пари като за последно! Няма Сметна палата! Няма Прокуратура!

19

Анонимен

преди 6 години

Абе оставете тия корумпирани даскали, по-неграмотни и от учениците. Те са същите като съсловието на полицаите

18

даскал Грую

преди 6 години

щe ви кажа кой ги учи децата 60-70 годишни дъртофелници, които трудно си помнят името, а за нещо ново в обучението ще имате много здраве. учителите са съсловието , в която има най-много като процент пенсионери и всеки ден става по-зле. вместо да ги изгонят и да назначат млади учители, ти ги държат , взимат си пенсия и заплата и си клатят краката по цял ден. Ха честит ви първи учебен ден

17

Анонимен

преди 6 години

Вижте какви *** ни управляват на абсолютно всяко ниво и повече не питайте!Само че не забравяйте,да видите и какви *** ги избират!

16

Да имУдвоятЗаплатите

преди 6 години

Но и да им дадат много повече правомощия, за да могат да се справят с ккеллешчетата, които не желаят да учат и същевременно пречат и на останалите деца.Паралелно с това нека да има строг контрол върху качеството на работата на преподавателя.Как да се привлекат млади кадри?Ами например като се гласува закон - на учители под 40 г. да се осигурява общинско жилище. Ако се с по 2 деца, задължително три- или четиристаен апартамент.Народът го е казал - с трици майймумуни не се ловят!

15

Има ли кой?

преди 6 години

Питайте Даниел Вълчев, питайте го! Питайте онова недоразумение Орешарски! Питайте КОЙ??? Догодина статията ще е пак същата...ще има ли кой? Не, няма да има кой да учи децата, бабите пред пенсия, ако оцелеят в зверилника до догодина и не получат удар ще е запълване на дупката която зее от години.... А, да, може и Янка Такева да поканите за учител, тя ще запълни половин щат от учители в някое училище!

14

Топката

преди 6 години

А подвързиЙ купихте ли за учебниците. Без подвързиЙ не може, другаре родители!