57

Анонимен

преди 6 години

Робите от източните колонии да си знаят мястото.

56

Българка

преди 6 години

Щом няма да сме в Шенген, няма да взимаме навлеци по квоти.Госпожа Меркел каза,че трябва солидарност.Няма солидарност за Шенген,няма солидарност за диваците.

55

Анонимен

преди 6 години

Най добре направо да се махаме от тая йезуитски Халифат, незнайно защо все още наричан "европейски" съюз.

54

СС

преди 6 години

С тази повсеместна корупция при нас, ни Шенген, ни Еврозона ще видим скоро! :( Тиквата и Делянчо хубаво да си помислят по въпроса, ако могат. :)

53

шегички

преди 6 години

Искаме да влеземе в еврозоната, пошегува се пожарникаря. Ще ви помогнем, пошегува се и Жан-Клод Юнкер.

52

До Бате Бойко

преди 6 години

Абе, Бате, защо ги целива Танте Меркел, Макарона, защо се прави на ***? Резнаха ли то квитанцията въпреки наведената ти юизиция, резнаха я. Цял един народ вижда, че си един съвременен Бай ***, дребен ментарджия и голям крадец. Това виждат и знаят от ЕС, независимо, че дават да ги целуваш и прегръщаш толкива горещо.Те са подли и ти се опияняваше, че те посрещат тук и там, че те потупват пи дебелияи и ояден г::з, но си гледат интереса.Поне Орбан погледни, защитава си държавата, говори English

51

смешници

преди 6 години

Потупването по рамото , като плюшено мече, е едно----приемането в кръга на успелите е съвсем друго, скъпи Боко...прочувствено му отвърна Юнкер, като тайно изтри появилата се лига по уста от страстната целувка.

50

Циник

преди 6 години

Къф Шенген бе гус'ине...той отдавна си изпя песента - този разграден двор Европа се пази от шепата християни в Румъния, и България ...*** иначе широко е отворил "бузки" и го "шомполират" афганистанци...пакистанци...чадци....суданци...конгоанци...и всякаква човекоподобна из мет от Азия и Африка с мазоли по челата!Пародия на политика....и пародия на граници!Както е тръгнало скоро с билета от кино ще обикаляме където си щем!"Сламката в окото ни виждате - а гредата в за дниците ви тлъсти оядени не

49

Анонимен

преди 6 години

Те само като видят Бочко и Цецо Цървула, треска ги тресе. Добре знаят на какво прилича България, корупцията и простотията, бедността и разрухата. За какво сме им ние? Използват слугинажа на Бочко и толкова, в техен интерес.

48

Бойко

преди 6 години

Къв Шинген братчее ,нали още лапаме от онези милиарди от Брюксела още от 2013та баси.... за кво присъединяване викаш...нали дадохме рушвета на комисията ...кво са правите на некорумпирани еййййй Не тъй!!! Под купихме ВА и пак ша са главите за Шенгенът!!????

47

Велик Тервел-VIII в.

преди 6 години

От както сме в континента Европа им пазим жалките дупенца, има-няма 1400 години вече. Водили сме воини, били сме буферна зона, чип за размяна. Пак ще оцелеем, ние сме имунизирани. Но пък ще им гледаме сеира отдалеч. Пуканките в микровълновата се разпукаха...

46

Наблюдател

преди 6 години

Браво на немците и австрийците! А в еврозоната хич да не ни пускат! Така по-леко ще доживеем до разпада на великия им съюз, заради който се разпадна почти всичко в хубавата ни страна.

45

Анонимен

преди 6 години

Турция сключи сделка за С-400 с Русия, строи Турски поток с Русия, докато на българите им сеpат в устата от Брюксел а те се облизват и преглъщат.

44

Анонимен

преди 6 години

Турция няма нужда от ЕС, България без ЕС ще се срине ако българите няма къде да ходят да мият улицте да слугуват за да изкарват мизерни евра да хранят семействата си в мизерната България.

43

Анонимен

преди 6 години

Неевропейски страни нямат думата за Шенген.

42

Опа

преди 6 години

И последно изпълняваме или не критериите. На Бойко икономистите преди 2 години казаха че сме ги изпълнили, сега не сме, после не ни се влизаше а сега не ни искат ???Да не е нещо като визите за Америка, ще стане ама като цъфнат налъмите, и колкото повече ги гледаш аха да седнат ама не.

41

Анонимен

преди 6 години

Вашият Бойко е прекалено неграмотенза да може да постигне нещо в ЕС.

40

Анонимен

преди 6 години

България може много лесно да влезе вШенген като заяви че смята даизлезе от нато.

39

Анонимен

преди 6 години

Германия ви показа какво мисли за Бойко - взе му потока и не му даде и да помирише Шенген.

38

Анонимен

преди 6 години

Не знам чий го дирят пуйкистанците в лошата Германия, а не си отиват всички в анадолския рай от пясъци и кози. Все за рая плямпат и все в Германия искат...