27

Чекала

преди 6 години

На чужд гръб и сто тойаги са малко.

26

Анонимен

преди 6 години

Правилно е да се каже Българска гражданка от ромски произход или там каквато е.

25

Анонимен

преди 6 години

Е, ако е била с фередже... ми може да я объркал с терористка, човека!

24

Анонимен

преди 6 години

Все едно ти поръчах и платих да ми изтриеш коментара

23

Баце

преди 6 години

Тези тъпyнгери джурналята продължват да не правят разлика между българин и български гражданин. Щом е тъй дано децата им се задомят с българи със сини венци.

22

Българин

преди 6 години

Браво на Томас! Това е решението! Хатиджета, Мустафи, Ахмедовци и т.н. - вън от Европа. Тая и децата й са толкова българи, колкото Азис е швед. Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт - думи на Николай Хайтов. Вместо да го псувате, му благодарете, че е отървал държавата ни от няколко антибългарски елемента. :)

21

Пример за ЕС държава

преди 6 години

тоз прилича на бълхарин ;)

20

Анонимен

преди 6 години

може да са объркали наще Роми с турски/български имена с кюрди примерно , те също носят такива имена а и си приличат с наще 1:1

19

Илиян

преди 6 години

Прилича на чичо Хайни Химлер.

18

Анонимен

преди 6 години

Само в една немска онлайн Медия се казва че се касае за Българи , доста съмнително от толкова много Медии само една да споменава че са Българи

17

бг

преди 6 години

До Пенчоа ти помниш ли как "българинът" блъсна германка по стълбите на метрото в Берлин?Престъпници има навсякъде и не трябва да се обобщава кой какъв е.

16

Ненчо

преди 6 години

До Пенчо: Не беше "англичанин" както си написал, убиеца на българина, ами австралиец! Джок Пол Фрийман. И после от БХК-то номинираха за "човек на годината"! Получи 20 години, лежа 2 и си замина за Австралия.

15

Фико

преди 6 години

До Мико: Трагедии стават и случилото се е точно това - трагедия! Проблема, който ядосва Киката и останалите българи, е че тази трагедия се използва да се налива мултикултурализъм и индоктринация в упадъчни Евротолерастки ценности, като това да се спекулира с многобройното използване на словосъчетанието "Българката Хатидже"! Ако просто бяха написали "Българската гражданка Хатидже", това щеше да е правилно и нямаше да има нито един подобен възмутителен коментар. Вярвай ми!

14

Мико

преди 6 години

Кико, нали знаеш, че Александър е гръцко име, Мария еврейско и т.н. Българка означава родена в България/имаща български паспорт. Ясно ми е, че си някое пикливо расистче, но нека те питам: колко чистокръвни българи кръщават децата си Сюзън, Джейсън и т.н. Като цяло името и етническия произход, че дори и националността са ирелевантни тук. Станалото е една огромна трагедия, защото е отнет живота на едно младо момиче и малко дете. Всякакви препратки към това какви са ит.н. са признак на социопатия

13

Затруднен

преди 6 години

"Убиецът на българката"...Коя е убитата българка?! От 'публикацията' не става ясно! Мерси предварително!

12

Кака Тинче

преди 6 години

Нормален ден за Арабско-турската Джамахирия Германистан - просто двама мюзюмани се скарали и единия раздал правосъдие с нож. Реално, тоя с арабско-магребската физиономия е точно толкова немец, колкото и Хатидже е българка!

11

Кико

преди 6 години

Венцислава, от Вельовия род - поредната супер-журналистка, изхoдила се по темата за "българката" Хатидже! Колко ли упаднал трябва да си след като 99% от коментарите по темата са на възмущение от извращението да се нарича "българка" жена именуваща се Хатидже? Или пък може би целта е опорна точка, да се унижават Българите по този начин???

10

Анонимен

преди 6 години

то и тоя антропологично не изглежда изобщо немецпо-скоро има черти на югоизточните ни съседи

9

потресен съм

преди 6 години

каква е тази държава бе ???? толкова ли е трудно да се приеме един закон в който да гласи така > намушква овек това е опит за убииство вкарайте го по бързата процедура без право на обжалване за 10 години в затвора и ще видите как никой никога няма да намушква никой какви са тия издевателства върху хората бе ние да не сме в първобитния обшински строй ??? колко хора намушкаха в всеки един град а да не говорим за студенски град всеки ден в новините пише колко били намушкани заклани и какво ли още .

8

Анонимен

преди 6 години

Няма проблем, човека си има права, ще си мушка, нали е луд, излекули са го успешно, като чисто нов е, трябва да сме съпричастни, да му помагаме. Хайде сега всечики да пуснем по някое евро в дарителска сметка на негове име, така правят добрите европейци, той ме бие и ако се заигра повече ме убива, а аз му помагам, защото съм солидарен с неговия проблем.