125

Гражданин

преди 6 години

Това политическо джудже няма да си седне на *** и ще продължава да се зъби,докато зад гърба му се подхилва чичко Путин,а и китайците хем му дърпат едното ушенце,а с дру гата ръка го потупват по рамото.Ако те му се сопнат само и ждуджето ще се скрие в хралу пката си,ама,де,де ?! То си мисли,че като е диктатор в страната си може да бъде диктатор и на света ?!

124

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун е направил много голяма либерална руформа. Най-сетне гражданите на СК които имат генералски пагони и любимите заслужили артисти на Ким имат право да притежават собствени автомобили като награда от диктатора.

123

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 134"махленски хулигани"?!? Явно за теб поведението на един неуравновесен потомствен диктатор-рекетьор е най-достойното поведение.

122

Не!

преди 6 години

До АнонименНе само САЩ, никой не иска да им помогне, ама никой. Ако имаше истинска воля, този режим отдавна нямаше да го има. Това с изпепеляването не е оферта естествено, но май и без сила не може. 70 години Китай и Русия ги потдържат за да оцеляват, храни получават и от юга, иначе отдавна да са измрели до крак.

121

Анонимен

преди 6 години

До 120Ти си невменяем.САЩ в никакъв случай не са станали за резил.Просто явно не осъзнаваш,ако САЩ изпепелят Северна Корея какви ще са последиците за региона,което включва Китай,Япония,Южна Корея ,че дори и руската ***.Американците могат да заличат Северна Корея за по-малко от час ,но причината е ,че ще има последици за всички горе изброени държави.И незнам кой се радва ,при положение ,че целия свят е зад САЩ ,а само вие русофилски тролчета пишете глупости.

120

Анонимен

преди 6 години

Вчера четох статия от един екскурзиант до СК. Винаги е имало "екскурзоводи" денонощно окола тях които постоянно са им давали наставления къде може да снимат и къде не може да снимат. Завели са ги и в някакъв "супермаркет" отрупан със стока в който са им разрешили свободно да снимат и да купуват. Оказало се че всъщност в супермаркета корейците са артисти които целодневно се разхождат с пълни колички из магазина демонстрирайки изобилето от храна и стоки в СК.

119

Анонимен

преди 6 години

кимчо добре играе шаха с "великите сили", не напразно е учил в швейцария , за ужас на невежите хорица зад него ...

118

Не!

преди 6 години

До АнонименНе защитавам САЩ, няма добри империи. Но в своя антиамериканизъм стигате до там, че да придавате лигитимност на един психар, който е пресъздал 1984, буквално! На това трябва да се сложи край. Най-добрият начин за това е китайците да им дръпнат шалтера, не американците.

117

Анонимен

преди 6 години

Е хайдеде кога ?

116

Комунист-русофил

преди 6 години

Тези от снимката само луканка ядат, така шъ знайти! Каза ми го лично портрета на Путин, сутринта като му се молих.

115

Питам

преди 6 години

До Лора 118 Ми ти що щеш в Куба ? *** в Русия , там да видиш какво чудо е .

114

Питам

преди 6 години

До varg 110 Бъзикаш се , нали ? Ах ти ,шегаджия такъв!

113

Анонимен

преди 6 години

ВИЕ ПО- ДОБРЕ ПРЕВЪРНЕТЕ ТРЕВАТА В ХЛЯБ И ВИЖТЕ КВИ КОРЕНИ ЩЕ СЪБИРАТЕ И ОРЕХИ, ЧЕ КАЗАХА ПО НОВИНИТЕ - НЕВИЖДАНА СУША НА КОРЕЙСКИЯ П-В, А И ЕВБАРГОТО...

112

Отговор

преди 6 години

До Анонимен Не ги мисли най бедните чернокожи в САЩ , те получават купони , но има и чернокожи на най високи постове и професии.Виж от нашите циг...ни , нищо не става.Това е разликата.

111

Не!

преди 6 години

Използвайки западните изобретения като интернет и компютрите, имайки свобода на изразяване, обяснявате колко е хубаво в най-мракобесната диктатура, която светът е виждал? Наистина ли? Ненормална история... Разберете, че свободата е всичко, пречупете това робско мислене :(

110

позитано 20

преди 6 години

До Ангел 106 Ангеле , комунизма е кронична болест, която се предава по носледство.ДНК-то е виновно , а не образованието.Вече съм отчаят, че социализма някога ще си отиде от България и държавата ще загине.

109

Лора

преди 6 години

До 114Тази година ходих в Куба, където също е социализъм и диктатура. Не чак толкова страшна като в Северна Корея, но...магазините са празни. Няма нищо за ядене. Хората са безумно бедни. Всичко се руши и разпада. Имат един курорт, в който водят чужденците, и само там е малко по-спретнати и има какво да се яде. Това е социлаизмът. Мизеря, нищета и унизение. Нищо хубаво нямаше по време на социализма в България. НИЩО!

108

stefa

преди 6 години

tozi mai go hapi kuceto

107

Анонимен

преди 6 години

Тази снимка казва всичко за СК. Трябва да си ненормален, за да не можеш да видиш що за човек е този "вожд" и да не си представиш какви са порядките в тази страна, особено ако си имал "щастието" да си живял при соца в Бг.

106

Анонимен

преди 6 години

На снимката на едната баба май и е паднало ченето от екстаз... все едно гледам предизборна кампания на Станишев, но по- красив и с коса. Иначе този го виждам скоро с лимон в устата заобиколен от кисело зеле - идва Коледа :)