103

АНТИ

преди 6 години

ПЕСЕН на ЩАБНИЯ МИШОКБоже Бойко ни пази,дай му дълги светли дни.Всемогъщи прави Боже,дай му сили за да може,милиарди да изхарчи,конкуренти да срази.

102

до 107

преди 6 години

Какво да ти кажа? От 10 години родната ни полиция търси открадната ми кола. Десет години. Ама ако Боко пусне газ ще пишат новина, че е изобретил нов парфюм. Бойко с г ъ з яйца троши, бе. Той няма нужда от коса - има си цял парламент, дето му я отглежда. Викат, че зяпал две седмици едно яйце, после то се предала и казало "добре, де ще стана политик". И станало, че се насадихме на пачи яйца.

101

Джедай Мастър

преди 6 години

Тиквата е направо жалък в опитите си да си прави реклама. След някой ден ще се окаже, че благодарение на него са освободили заложника.

100

Анонимен

преди 6 години

Плюем Жълтуркото Ким Чен Ир, че там е отврстителен култ лъм личността, а у нас крият става? Защо му е тогава министър на МВР? Да го разкара със замовете и така ще се спестят много пари за болни деца. А и Батко Буби никога не е бил оперативен работник, бил си е работник при Маджо и Маргините. Може би с Маджо и Пашата са обсъждали варианти, но какви, не знаем. Щом Буби решава всичко, да разпусне МС. Той става безмислен. Нема такъв самозабравил се *** и толкова оФчи народ!

99

Колев

преди 6 години

ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ГО ОБИЧА И ЩЕ ГО ИЗБИРА ДОКАТО Е ЖИВ. НЕКА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ. ВЕЛИК ПРЕМИЕР,ПОЛИТИК И ЧОВЕК....ТОВА Е БОРИСОВ.

98

Анонимен

преди 6 години

Убедихте ли се колко е важно премиера да е бивш Сикаджия. Опита му е голям от миналото, нали ги е правил тези работи още през 90те. Ряпа да ядат другите премиери. Наш Боцко всичко сам решава, а бандитските дела са му пределно ясни. Опита му говори. Боцко му грабнал синчето, обрулик бащата с много кинти и когато ги взел, пуснал го.

97

Анонимен

преди 6 години

Що за държава имаме щом премиерът ни се среща с някакъв си *** и да обсъжда дейността на полицията с него? Премиерът! Това някакъв клоун ли е? Какво е тоя? Как ще обсъждаш дейността на държавно учреждение с цивилен, бе?

96

Льольо

преди 6 години

групите за отвличане не са паднали от небето. Трябва си организация, чадър в МВР, обучения и прочие. Малка страна сме, хората се знаят и премиера е жив свидетел от кухнята как се случват процесите. Хич да не ми се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. По принцип когато народонаселението живее в страх по-лесно е Падишаха да консолидира властта си, той е сравнително неук така че друга невидима ръка го крепи и учи на мурафети

95

ОМЕРТА

преди 6 години

До МанолскиКолега, нали знаеш закона Омерта ?Който не мълчи....

94

Манолски

преди 6 години

Ако можеше къщата в Банкя да говори..... що съдийки, прокурори и бизнесмени на прехода са привиквани там, що пъклени планове са изковани, що оргии са правени, накрая благодарности, цветя и рози за Царя Слънце :D

93

много ясно

преди 6 години

Колко много хора е разплакал бащата, докато натрупа милионите кървави пари ?!А ?

92

Георги

преди 6 години

Всичко в държавата се знае и ако са искали да са го открили за часове. Другото е евтин PR.

91

Атанас

преди 6 години

До Анонимен -93Взимането на решения в една правова държава обаче не става така- в случая в къщи с едни бивши полицаи. А примера с наспиването и замъкването в МС е несъстоятелен

90

Анонимен

преди 6 години

Борисов е отвлякъл сина му, а тоя му благодари...

89

Анонимен

преди 6 години

Това "мирише" на "пералня за пари" - подставено и то много просто!Около 1 млн. са 1 млн.! От къде толково "мигновено" е получена сумата? Къде са данъчните в ситуацията?1 млн. лева не могат да се "изпарят"!Тъмното минало на ВИС, СИК, албанската мафия, руската мафия, ромските кланове и "македонците" се завръща, а нашите спец-служби са като слепи котета!

88

Анонимен

преди 6 години

Държавата е затънала в проблеми той с това се занимава.

87

АНТИ

преди 6 години

До Браво на Бойко"Така и така му взеха джипа на горското стопанство, който ползваше безвъзмездно....."------------------------------------------------------------------------------------------------------------Бойко иска руска джипка ЛАДА,за проверка на граничната ограда.Със бронировка Лада Нива,на цар Тиква най ще му отива!!

86

Анонимен

преди 6 години

Оставам с впечатлението че БХ е прибрал парата ))))))))))))00

85

Анонимен

преди 6 години

Смешно е министър-председател на европейска държава да се занимава с криминални престъпления. Но още по-смешно е това да се афишира в медиите. А направо за лягане на пода е, че има хора, които мислят че това му е работата на човека.

84

Анонимен

преди 6 години

До АтанасНяма такаво нещо, премиера може да сформира такива щабове навсякъде и по всяко време. Все едно да избухне война и премиера да каже, първо да се наспим и после като се замъкнем в МС ще решим какво да правим - търсиш под вола теле.