143

БАБА КУНА

преди 6 години

А ДАЛИ ТОЗИ ТОЛКОВА СЕРИОЗЕН ЩАБ ОТ БИВШИ ПОЛИЦАИ НЕ Е НЯКАКВА ПАРАЛЕЛНА СТРУКТУРА ОБСЛУЖВАЩА БОКИЧА В ТЪМНИТЕ МУ ДЕЛА?!

142

Анонимен

преди 6 години

Той обясни, че в дома на премиера видял сформиран много сериозен щаб от бивши полицаи. Златков даде да се разбере, че това бил щаб, различен от щабовете, формирани в МВР по случая.Различен е със сигурност !?!

141

ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА

преди 6 години

Бойко Борисов свормирал алтернативен щаб от бивши ченгерта в Банкя. Това нещо като ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА ли е или просто поредното показно напомняне, че ДЪРВАВА ИЗОБЩО НЯМА!?Не, че е направил лошо, ама постъпката сама говори за безсилието на държавата в лицето на МВР (при все, че сме с по-голям брой полицаи на глава от населението спрямо повечето европейски държави).

140

Анонимен

преди 6 години

Може ли да назовете имената на бившите полицаи, все пак знаете че са бивши, значи ги различавате от настоящите. Малко повече прозрачност, моля Ви.

139

бг

преди 6 години

впечатлението ми от полицаите е че има страхотни професионалисти ,които са много наясно с нещата и могат да решат всеки случай ако поискат. Ако!

138

Анонимен

преди 6 години

За мен единственото обяснение, за благодарностите към Бб, Мвр и престъпниците е, че все още горките хора не са се опомнили.

137

Аз

преди 6 години

НЕ РАЗБРАХ: На БОКО ТИКВАТА за какво точно е благодарил? Д не би да са разкрили престъпниците? Не са! Сигурно за поканата в "двореца на краля" в Банкя!?!

136

хубав бълг. живот

преди 6 години

Каква е идеята тук. Вдигане рейтинга на ГЕРБ - чрез лидера му. Хващаш някой, въвеждаш го в сценария и happy end. Е така ли не можахте да сложите GPS в сака и бойковия хеликоптер да чака...

135

Loyko

преди 6 години

Vsichko komentari sa svarzani s Borisov.Palna prostotija.Zashto nikoi ne govori za Bg sad.Kak e vazmozno ot ,,naglite,, edin lev da new sa varnali na otvlechenite zertvi.Tova komentiraite...

134

Анонимен

преди 6 години

Дано да е имало ядение и пиение, щот иначи за кво?

133

qwer

преди 6 години

Малииии каква реклама за Премиер-бандит ???? Изберете го отново на следващите избори, щото той нито е ком'ундут, нито е ***'фиот, той е "най-хрисимият" екземпляр сред бандитският свят ! Вярвате ли в тази политическа манипулация ?

132

бг

преди 6 години

Коментарите са безмислини,защото човекът чийто син е бил отвлечен е изживял сигурно огромен стрес само той си знае.Жалко,че мафията в тази държава се чувства и действа без притеснение.Ще ми се да вярвам,че премиера е бил наистина съпричастен!

131

Stan

преди 6 години

Да, добре е да се осведоми лично какво мисли да прави въпросния баща на отвлечения син. Добре е да се запознае от близо с мишената, като 99% съм сигурен, че знае хората които са го направили. В тази сфера на работа хората се броят на пръсти.Добре е човека сам да си изпече нещата около неговата комисионна.От къде знае кой бивш полицай събран при него не участва в това а??? Типичен пример е каквото казват "наглите"/"килърите". всеки от тях казва, че много добре го знаят Бойко.

130

Анонимен

преди 6 години

PRAV E BOIKO,KATO ZNAE ZA NEKADARNIAT SI MINISTAR SAM E RAZRESHIL SLUCAYA.

129

Пламен

преди 6 години

Да му намерят жена, да се задоми, белким спре с изцепките и си седне на зад....

128

12

преди 6 години

До 1,не смея да ти ги напиша,защото,може от щаба,да ми дойдат на гости,у дома.

127

Анонимен

преди 6 години

ЯВНО, БОРИСОВ Е СФОРМИРАЛ ТАЙНА ИЗВЪНСИСТЕМНА ПОЛИЦЕЙСКА ЧАСТНА СТРУКТУРА, КОЯТО ДА ОБСЛУЖВА ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ.

126

това е

преди 6 години

Огромна идиотия, това е умишлено унищожаване на малкото останала държава от нейният т.н. премиер. Срам, голям срам.

125

Анонимен

преди 6 години

........Той щаба е бил сформиран .. в Банкя......още преди отвличането..от бивши ..огладнели ченгета!

124

12

преди 6 години

До арсений,да не си началник щаба в банкя,внимавай,като пишкаш,има бръмбари в тоалетната.