11

анонимен

преди 6 години

и какво ни интересува пишете чичо и стрина на село като получат криза каквоправят трьгват директно кьм гробищата благодарение на здравната реформапоне така се говори

10

Анонимен

преди 6 години

Москов добре го беше измислил за трите пакета, но не му приеха идеите. Защо отмениха това, който плаща по-високи вноски, да ползва разширен пакет с високоспециализирани изследвания. Така е по цял свят, а тука - никаква събираемост на здравните вноски.

9

Анонимен

преди 6 години

Защото дворовете на болниците и родилните домове пълни с хора, неплащали здравни осигуровки. Докога бедния работещ месечно за 460 лв /чисти 320 лв./ ще издържа тези, които са без никакъв принос към Здравната система?

8

Направо без пари

преди 6 години

ЗА 0.1 милиона да растрелят виновните длъжностни лица отравящи милиони БЪлгари с ХЛОР..Иначе над 7 000 000 българи се тровят под надзора на масови убиици чрез ВиК и РЗИ..Няма неотровен БЪлгарин ..Отровените се следят през здравно осигурителни книжки и се облъчват през холограми цел ограбване средно от 30 - 60 лева месечно чрез покупка на ненужни вредни и отровни "лекарства"/

7

Анонимен

преди 6 години

Борисов ПЪРВИ и Дянков да върнат откраднатите 2 000 000 000 ли от здравеопазването.

6

Анонимен

преди 6 години

Пренасочване на бюджета, така става!

5

Vollmilch

преди 6 години

piavici boll.

4

Анонимен

преди 6 години

Луд изяжда и 100 милиона дефицит, стига да има кой да му ги даде. Ритаха срещу Петър Москов, защото се опита да реши този проблем. Махнаха системата с пръстовия отпечатък, разплатиха на болниците и непотвърдените разходи и си продължиха със старите темпове да точат. Айде, наздраве за наша сметка!

3

до 1

преди 6 години

Става Я, огледай се какви палати за Милиони окло София- Бояна,Симеоново,Драгалевци, виж какви коли карат и то не една-две и това е само в Бг, без сметките и имотите в чужбина .

2

Киро Кюмюря

преди 6 години

ами да върнат двата милиарда, дето дянков забърса преди години!

1

Анонимен

преди 6 години

Всяка година се събират все повече пари за здравни вноски в НАП. И все не стигат, как става това?