15

Паваж

преди 6 години

Магистрала с проектна скорост 100 км/ч? Това само у нас го има. Отлична хранилка ще се получи, трябва след всеки завой и по един храст да засадят

14

Реалист

преди 6 години

Първо магистралата Белград - Загреб от много години е построена. Второ след като Сърбия тръгна да строи магистралата си, НИЕ сливи ли имахме в устата че не се сетихме да започнем поне проектирането. Сетих се какво сме имали в устата суджук е било. Ако всичко ставаше само с ядене на суджук сегашните управници цена нямаха да имат.

13

Анонимен

преди 6 години

Ние много-много интерес от магистрала със Сърбия нямаме, трафика трябва да минава през колкото се може повече БГ територия. Вижте румънците колко време се бавеха със втория мост на Дунав ...

12

Отговор

преди 6 години

До Чоко 5 Чоко много си нетърпелив.Всеки ден ли пътуваш до Сърбия? По спокойно го давай бе човек.

11

Питам

преди 6 години

Брей , не свършиха ли тези 16 милиарда ?

10

asd

преди 6 години

Какви магистрали ви гонят ,ва!Тез некадърници за 10 години ,ремонтират здравото ,не пипат наложителното,нали ги гледам с години ,че не вършат почти нищо.С туй крадене ще им трябват трилиони ,за да построят 50 км магистрала.

9

77

преди 6 години

България нарочно забави изграждането на тази магистрала, за да има по-голям трафик към Дунав мост 2, за да се изкупи и имаше полза от това.

8

Пешко

преди 6 години

смех

7

Анонимен

преди 6 години

Боже, боже сърбите прекараха магистрала през техните дефилета и планини за нула време, ние не можем на равно поле една магистрала в срок да направим.

6

Анонимен

преди 6 години

Сърбите пак ни изпревариха - позор!

5

Чоко

преди 6 години

Това звучи нелепо. За участък от 20 км. пусковия срок е повече от две години. Всичката ни работа такава. Недовършена. Правиха Околовръстното и то свършва при Резиденцията в двулентов път. От там нататък 5 км. се изминават за 1 час. Направиха магистралата от София до Турция но отсечката до Сърбия ще ни отнеме още пет години. Сбъркана Държава.

4

Хайде де

преди 6 години

Дано пак тази магистрала да не остане само на теория. Колко катастрофи стават в този участък... А и трафика се влачи, включително и хилядите автобуси. Дано бат Бойко да посочи кой да е изпълнителя предварително, за да не се съдят пак с години /и без това само негови хора отговарят на критериите за участие/.

3

Grom

преди 6 години

Е ква е тая магистрала за 100 км/ч? Участъкът в България е по-лек от сръбския, а ще стане готов 2 години след техния и ще е за скорост като за първокласен път...

2

Анонимен

преди 6 години

Една година търг, една дела срещу спечелилия, една защото ще дойде време за избори3 години строежЕдна година забавяне и ремонти Като прибавим 2017 = 2024година , точно година преди сърбите да са си избили парите за строежа на магистралата до същата точка.

1

ми

преди 6 години

Преди 5 години Бибитко обеща, че до 2015 ще има магистрала до Калотина, а той е човек който си изпълнява обещанията *** ся нещо е забравИл.