13

Аман

преди 6 години

Време е да се вземат крайни мерки срещу корумпирани управници.Повече от 25 години тази държава върви към все по-лошо.Срам ме е че съм потомък на хора като Левски, Ботев, Раковски...Тези хора са дали живота си за да можем ние да продадем родината си!СРАМ И ПОЗОР!

12

Анонимен

преди 6 години

До Българинав Япония заплаха 1 за националната сигурност са екстремистите на Ким Трети, щял да потопява целия регион в океана - искал Слънцето да изгрява първо от неговия баир

11

Анонимен

преди 6 години

Русофилските екстремистки клетки са най-голямата заплаха за България !*по руските знамена ще ги познаете

10

бай Джи Ад

преди 6 години

Идея си нямате

9

СульоПульоАтанасИаз

преди 6 години

Видяхме ви оня ден на софийския център, колко сте на брой хленчещите за Русия.

8

Българина

преди 6 години

Каквото ти е населението такава ти е държавата, в япония няма опастност и няма да има екстремизъм защото няма мюсюлмани в такива мащаби. Те са 0.01 процент от населението. Когато в европа чал мите бяха под 3 процента нямаше никакви атентати или групи за атентати. Гетата в европа са съставени само от фе сове и ци гани. Както и тук. Свеждаш ги под 3 процента и нямаш екстремизъм, престъпност кражби и т.н

7

Българин

преди 6 години

Управляват ни национални предатели. Вместо да се възползваме от гео-стратегическото си положение и да бъдем мост между Русия, ЕС и Турция, ние сами си го набиваме като сляпо защитаваме интересите само на едната сила.

6

Анонимен

преди 6 години

До къде я докараха 1 шепа предатели.Ама ний си ги избираме.Напълниха страната с нашественици и ни обричат на живот,като мишки да се крием и оглеждаме.Няма да ходим по молове кина театри.Няма и да пътуваме.Ще седим в къщи да видим кой ще им бачка.Ама и в домовете ни ще ни намерят.Ех Орбане....!

5

Анонимен

преди 6 години

Глупости! Най-голямата заплаха за България е настоящото й правителство!

4

Анонимен

преди 6 години

Джихадизма е най-големия враг. Русия е единствената страна в Европа, която реално се бори с джихадизма. Но въпреки това Русия ни е враг....Пълна олигофрения. Не ни е враг примерно Саудитска Арабия, която строи джамии и праща салафитски емисари на Балканите, а Русия...не знам кога ще се осъзнаете какво се случва в света и престанете да обслужвате чужди интереси?!?! Управляващите са супер неориентирани в геополитическите процеси и ще натресат на България нещо страшно!!!

3

а, има друга

преди 6 години

Странно - никъде не е отразено оглупяването на нацията и ширещата се некадърност на всякъде. То това най-бързо ще затрие този лай.нарник българия (не е необходима главна буква)

2

Както

преди 6 години

каза и президентът на РБългария, има политици, за които отношенията ни с Русия никога не са достатъчно лоши!

1

избирател

преди 6 години

Дали не е съвсем близо времето,когато отново ще допрем до военната им мощ?Имайки предвид случващото се в ислямския свят.