24

Анонимен

преди 6 години

Всички тези държави, където скочиха на Украйна за езиковата реформа в училищата, дали дават тези права на свойте малцинства, които искат от украйнците. По интересувайте се преди да пишете против сувереното право на държавата Украйна да налага украйнския в обществото.

23

ognyanz

преди 6 години

"интересите на малцинствата да бъдат спазвани" - Бойко не се сеща. че това ще означава да се спазват правата и на рускоезичното малцинство. А това не устройва американците. Ще му теглят ушите на Бойко от Вашингтон.

22

Анонимен

преди 6 години

АМА МУТРО ПРОДАЖНА И ПРОТИВНА ТОЧНО ,ТИ ЛИ ЩЕ СЕ ОПИТВАШ ДА СЕ(ОПЪВАШ) НА ЕВРЮХИТЕ ОКУПИРАЛИ НЕЗАКОННО ВЛАСТТА В КИЕВ,СЛЕД КАТО ТОЧНО ТИ БОЦЕ И ТВОЕТО СМЕШНО ПРАВИТЕЛСТВО ТЕЗИ ДНИ РАЗРЕШИХТЕ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА-ИЗРАЕЛ НЕЙНИ ВОЕННИ САМОЛЕТИ ДА СИ ХВЪРКАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ОТ НИКОГО НАД БЪЛГАРИЯ И ЕВРЕИ ДА (ПАЗЕЛИ) НАШЕТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО.

21

ГЕРБЕРАСТ- помияр

преди 6 години

Тия от правителството СУДЖУЦИТЕ 3 бих ги нарекъл "Клоуни", но нека да не обиждаме цирковите артисти....

20

АНТИ

преди 6 години

Докато беше жив украинеца Брежнев бяха добре нещата.После фалит.Тия двете чиффутски слуги са Шменти Капели.

19

Смешко

преди 6 години

Той, наш Бойко " парлеву франсе ". :-) Голям полиглот е. :-)Аз на цирк не ходя, защото той ме забавлява ежедневно. :-)

18

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Повече украински туристи да докара.Видяхме, че се отървават от апартаментите вече.

17

само да питам

преди 6 години

Защо ще се вдига такса смет?Вярно ли е за тревата около ндк 18 Милиона?

16

Гюнтер

преди 6 години

Днес видях магнитче с пбраза на тоя Оли Го Френ неграмотен..а преди седмица биографията му по лаФфките..Мисля че това вече е дъното.Бог да ни прости

15

Бай Иван

преди 6 години

Закона в Украйна е приет на 05 .09.2017 .Унгария и Румъния реагираха светкавично с дипломатически ноти..Българското правителство се спотайваше и като се раздухаха нещата сега винету се прави на мъж.А да ве видим какво ще направите. Порошенко е от бившето обкръжение на Янукович но станал сега ,,проамериканец''.Б.Борисов е от бившето обкръжение на Т.Живков,но станал сега ,,проамериканец'' значи от един цирк са ,ще се разберат ама в ущърб на българите в Украйна.ЖАЛКО.

14

Анонимен

преди 6 години

"Много сме ги подкрепяли!"Хохохо Тиквичке, ти чак сега ли разбра, че си подкрепял фашистки режим в Украйна, под диктовката на запада?

13

Анонимен

преди 6 години

"Къде е Валери Симеонов-Тишината,а другия патриот Кр.Кракачанов-Шкембе Войвода."-----------Пенчо бре, чети: "Темата е била обсъдена на днешното заседание на Министерския съвет по искане на вицепремиера Красимир Каракачанов."

12

Анонимен

преди 6 години

Къде е Валери Симеонов-Тишината,а другия патриот Кр.Кракачанов-Шкембе Войвода.

11

Анонимен

преди 6 години

Имайте на предвид, че българското малцинство е 5-то по големина в Украйна, а държави, чийто общ сбор от малцинства е по-малък от броя на българите там, вече реагираха. Унгария директно заяви, че оттегля подкрепата си от Украйна.

10

Анонимен

преди 6 години

Иска да дразни руснаците.Само че не знае че пикае срещу вятъра.

9

Анонимен

преди 6 години

Русия, Унгария, Румъния, Полша и Молдова вече реагираха остро срещу Украйна. У нас Тикваря още се чеше по главата, а украинския посланик го прави на ба_лък и го будалка, че бил в отпуск.

8

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Абе за тия празноглави ГЕРБерасти враг била Русия???? Само се подмазват и офлянкват на "началниците" и сега ще го отнесат българите и техните деца в Украйна!!!! А ПАТРИДИОТИТЕ в правителството на СУДЖУЦИТЕ 3 защо мълчат като пу.ки в дантелени бельо???

7

Анонимен

преди 6 години

Украйна е права единственият официален език може да е украйнския, за тези права, които Бойко иска за българите, нашите малцинства не са и сънували, дори и турците.

6

Анонимен

преди 6 години

Samo taka bravo boiko no vanschnata ministerka ni e slaba

5

Да бе,

преди 6 години

Борисов щял да говори. Божеее. Украйна е под терора на неофашистко правителство.ГЕРБ подкрепя Порошенко и неговата политика,тъй че,може и да се договорят като единомислещи.