6

Анонимен

преди 6 години

До 7 от бдинец Не съм против създаването на Кюрдска държава, напротив. Не е уместно точно Израел да е ЗА такава държава, след като не спазва резолюции на ООН за Палестинска държава. Израел иска Кюрдистан да се превърне в протеже на Израел срещу арабите, Турция и Иран, и работи в тази насока чрез службите си.

5

ГЕНЕРАЛ КУРОЕДОВ

преди 6 години

РОССИЯ СЪЩО ПОДКРЕПЯ СЪЗДАВАНЕ НА ГОЛЯМ И ВЕЛИК КУРДЕСТАН. ..А НИЕ ЩЕ СИ ВЗЕМЕМ БОЛГАРИЯ И ЩЕ Я ДЕЛНЕМ С ТУРСКИТЕ НИ АРКАДАШИ. МОЖЕ И СЕРБИЯ И ГРЕЦИЯ ДА ПОЛУЧАТ ЧАСТИ ОТ ТРУПА НА БОЛГАРИЯ.

4

До ХА-Хото

преди 6 години

Кюрдите са много по-интелигетна нация от фесо вете. И подкрепата на още по-интелегента нация води до резултати. Фасът се изпокара с всички, дори и с някои арабски държави. Още малко ще кажеш, че оня грузинец има кюрдски корени. Питаш какъв си, луд си!

3

Щирлиц

преди 6 години

Ако си мислят,че ще им се размине,*** много се лъжат.Ама нека си вЕрват.

2

П.Петров

преди 6 години

Ха ха ха ха. Евреите да нямат днес ден на шегата ? В Сирия и Ирак кюрдите отдавна имат някаква форма на автономия, но Ердоган и Аетолаха със сигурност газ пи*аят след подобно изказване. Всъщност това изказване е намек към Сирия, Турция, Иран, Ирак да не споменават "Палестинска държава".Кюрдите няма как да са буфер между Израел и арабските държави, защото териториите населявани от кюрди са в срещуположния край на Сирия и Ирак, от към Израел има друзи в Сирия! Който е писал статията етническа карта виждал ли е?

1

Бдинец

преди 6 години

Израел подкрепя ли независима Каталуния, и отделянето на Шотландия от Великобритания? Май по тези въпроси Израел е на противоположна позиция. Между другото от 70г.има резолюция на ООН за палестинска държава. Израел подкрепя ли сувереното право на палестинския народ за собствена държава?