46

България

преди 6 години

Само след това, да не стане така,че да има референдум в кърджалийска област и родопите за влизане към Турция

45

Нфб

преди 6 години

какво малцинство...като се вземат и кюрдите в турция...това са 15 милиона...територията им е огромна..редно е да имат държава

44

Давид Брезенов

преди 6 години

Кюрдистан ще има, въпрос на време е.

43

Капа ви Йота

преди 6 години

Искам България и Израел да стиснат като в клещи измамническите държави като Турция,Гърция и останалите между тях и да си сложат обща граница насред Анадола.

42

шматка

преди 6 години

То по времето на Саладин и турски етнос не се споменава.Щом мошетата открито се забъркаха ще става някаква.САЩ ще ги подкрепят.100%

41

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ!Българин съм и ако руснаците опитат да си правят някакви сепаратистки республики, ще ги трепя като ***.

40

ФАКТ!

преди 6 години

До шматкаКво влияние имаш ти нация от пенсионери с младо ромско население.Такова влияние имаш че с два турски автобуса и хода на изборите е обърнат.България е бита карта въпроса е кой ще я вземе руснаците или ромео-турците тва имам предвид!Българите не играят!

39

ФАКТ!

преди 6 години

Как ще конкурирате Уърпул Мерлони Самсунг Бош-Сименс и тн.Май не сте наясно че като сте против европейците си подритвате здравната книжка.Всичките ви коли бронирани машини танкове самолети и тн са Западни чиито технологии вие крадете и копирате само че копираните ви *** никой не ги купува!Колата Тофаш беше Фиат Регата къде го продавахте тоя *** отговора е никъде.Не ставайте за смях!

38

шматка

преди 6 години

72 Само ако знаеш какви глупости пишеш.Руснаците изкупили Черноморието.И какво от това.Те не са наши поданици и нямат права като нас за да влияят на политиката в Бг.

37

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименКои сте вие които ще ги изколите!Ако си турчин навярно ти е ясно че вашата икономика се крепи изцяло на чужди(немски американски френски и холандски) инвестиции.технологично вие сте никъде произвеждате някакви бронирани машини пак лиценз на финландците от Патрия от Коч холдинг които са непродаваеми и никой не ги купува.Ясно ли ви е че на пазара в конкуренция със западни производители нямате шансове.Едни хладилници Беко правите които ги купуват само *** на Запад

36

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименПо времето на Салахадин изобщо не се споменава кюрдски етнос.Всъщност не знам откъде са се взели!

35

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ!И какво като го изкупуват?Република ли ще си правят?Ще ги изколим за два дни.

34

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименЕ кво е в Турция атентати и взривове!България умишлено се държи да е зле като за това вина имат и турците чрез ДПС.Те нямат изгода България да е добре щото тогава никой няма да ходи в Турция а заводите вместо там ще са в Бг.На руснаците обаче стратегическата географска позиция на България им е ясна затова и изкупуват черноморието!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 83 Кюрдите като народ идват ...Говори ми кога са имали държава? Буферни владения не са държава. Салахадин е арабин който прогонва кръстоносците, не кюрд. В уикито не всичко е истина, но и там не намери нищо, нали?;)

32

Х

преди 6 години

Кюрдите заслужават да имат собстена държава, в крайна сметка те са милиони, не може да са малцинство.

31

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименЕврогейовете не са толко глупави.Германия е с рекорден излишък.Франция мислеше че ще възтсанови влиянието си в Сирия и Ливан които са бивсши френски колонии ако махне Асад.Просто заложиха на куц кон защото се оказа че американската реклама за най-мощна държава в Света се изпари а и неочакваха Путин да им се опъне толкова много.Оказа се че Русия е много по-силна от това което те са си мислели!

30

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименНяма лошо Рено примерно купиха Автоваз и са на печалба в момента.

29

ФАКТ!

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААМного просто примерно новите заводи на ауди мерцедес са в Унгария Рено отвори завод за новото Клио в Словения.В немските медии се появиха статии защо да ходите на море в Турция като можете да отидете в България.Много лесно може да се сломи Ердоган.

28

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименТо само да каже немското правителсвто не носим гаранция за сигурността на немските граждани и инвестиции в в Турция от там като се изтеглят и французите и тия са умрели.

27

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименТя така или иначе Турция е бита карта произвежда домати и фланелки заядоха се глупаво с немците а почти всички заводи там са немски ако германците ги изтеглят Турция ще рухне!