52

G

преди 6 години

До истинаИ кой е този, който е готов да си пожертва живота, т.е. неговото поколение да премине в кофти условия?! Аз не съм. Ти готов ли си?! Никой не иска с неговата глава да запушат пробойната в корпуса на потъващия кораб. Затова бягаме и ще продължаваме да бягаме от България. Съвсем нормално е желанието на всяко човешко същество да иска да изживее живота си добре и това да стане сега, а не на оня свят или за след 1-2-3 поколения.

51

traf

преди 6 години

До Анонимен хе хехе -не ти трябва ес защото нямаш образование, мърезелив си и не знаеш ни френски, ни английски, ни немски и т.н., но искаш заплати, пенсии !

50

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва Шенген - едно че зоната няма да изкара още дълго и второ - по границите трябва контрол, нещата отиват на зле.

49

Даскала

преди 6 години

Това че България и Румъния не са приети все още в Шанген, въпреки че са покрили всички критерии , говори че в сегашния Европейски Съюз има и двойни стандарти и две скорости, а очевидно има и дискриминация на православните християни!

48

vlady

преди 6 години

Юнкер е най-добре подготвеният политик на европейския съюз, макар и да е далеч от украинските лидери Кучма, Юшченко, Порошенко удостоени с престижното звание "Горький пропойца" за високи постижения в алкохолната подготовка на професионално ниво.Прочети още на: dnes.bg/politika/2017/09/13/stanishev-dovolen-bylgariia-zae-seriozno-miasto-v-rechta-na-iunker.353180

47

до Анонимен

преди 6 години

червената Иzмет смята, че по-гадно същество от Анонимния драскач няма.

46

Пример за ЕС държава

преди 6 години

хаха виц на деня..

45

v-1

преди 6 години

Няма повече място за африканската *** в Европа, та тръгнаха на юруш да я набутват в България!Те затова Юнкер неистово дава зор да влезем в Шенген, да ни набутат няколко десетки хиляди ислямиста, които успешно да довършат геноцида срещу българската нация!

44

Анонимен

преди 6 години

до анонимен дращещ на воля. Европа и сега се придържа към "мисълта" на Чърчил: "Европа свършва до Виена, от там нататък е Ориента!"

43

Един

преди 6 години

Ще им дойде акъла на "западните демокрации", само дано не е късно. Много по-лесно е дружно да се охранява 500 км българска граница, отколкото всеки да пази хиляди километра своя.

42

Анонимен

преди 6 години

Като чета уригванията на червената Иzмет по-долу, за сетен път се убеждавам, че по-гадно същество от русофила Бъгария не е раждала!

41

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше недалновидната политика на САЩ през ВСВ, днес Европа щеше да граничи с КИтай!

40

Анонимен

преди 6 години

България е в Европа и единственият правилен път е цялостно приобщаване към ЕС.Лошото е, че народът ни бе принуден по време на съветската окупация да сеподмазва на управляващите за да живе по-сносно, от колкото да образова децата си. Процесът ще е труден и продължителен , защото ушанките все още дърпат конците у нас, почти всички медии са техни, аправителствата от 2000г. насам са антибългарски и брутално проруски!Всички, които милеят за България и желаят да спре изтичане на младите от родина

39

истина

преди 6 години

Истината е, че откакто сме в ЕС стандарта на живот ни се подобрява постоянно. Наистина, не е с темпа с който би ни се искало, но тук основния проблем е и от населението, защото хората не са научени да спазват ред и дисциплина, да си плащат данъците, да спазват законите и т. н. Най-хубавото е, че все повече хора пътуват в Западна Европа и виждат как живеят хората, след което се връщат тук и се опитват да си го направят като там( не всички се връщат). Порсто трябва да се смени още едно поколение.

38

666

преди 6 години

Браво Юнкер! Рядко се чува европейски политик да говори смислено!

37

до 37

преди 6 години

Вива ЕС !Бойко е пионка. Имам приличен стандарт на живот, на благодарение на него, а въпреки него. Да живее ЕС ! Да живее Демокрацията !

36

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа живее и бате Бойко.

35

Анонимен

преди 6 години

Вива ЕССобственик съм на малка фирма. Мейла ми е пълен със заявки. Ще изкарам парички за зимна почивка. Да живее ЕС. Да живее Демокрацията.

34

Джъстиса

преди 6 години

ще бъде отпразнувано с мощен парад вие знаете на кои

33

Анонимен

преди 6 години

Вива ЕС !Вчера се върнах от почивка в Гърция. Прекарах си чудесно, щото там балкантерист-мурафетите не се прилагат. Да живее ЕС, да живее Демокрацията.