103

Видял света

преди 6 години

Въпрос към Орхан Мурад - Много ми е любопитно как биха реагирали хората, ако ги слушат и гледат в Турция или останалите мюсюлмански държави?! Морал трябва да има навсякъде!

102

Анонимен

преди 6 години

......да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство.Нали искахте извесност, щеше да пробива с клипа и т.н. , а сега ОСТАВЕТЕ -ТЕ ТИ ИЗВЕСНОСТ

101

Анонимен

преди 6 години

Добре, че е сляп. Ако не беше и майката и дъщерята да са с мозъчно сътресение в Пирогов.

100

Анонимен

преди 6 години

Прав е за всичко , но няма как , на матряла му дай интрига и възможност да отклони вниманието от собствената греда към сламката в комшииското око.

99

Анонимен

преди 6 години

Орхане, ако имаш малко мозък, ще се замислиш. Защо дъщеря ти прави песен с известна ***ва като Андреа? Ако не знаеш коя е тя, разпитай. Как така целия народ се възмущава на дъщеря ти, само ти не. На кривата ракета космоса и е виновен, нали знаеш. Излагаш се, човек.

98

Ко? Не!

преди 6 години

Защото дъщеря му се е отпечатала на 12, а вече има и опит и с дабъл-пойнт, по нейни признания, аз трябва да уважавам този изискан "българин ли" ?! Тия култури не са традиционни за българите. Ти Орхане, ти Мурад не си българин. Защо ни намесваш като "нашия народ" ?!?!

97

Стивън

преди 6 години

Орхане, благословенна е твоята слепота . Никой баща на света не би пожелал да гледа дъщеричката си в ролята в която твоето дете се опитва да пробие в музикалния бизнес .

96

fffffff

преди 6 години

orhane tokova sigo zakusal za pari che ostavqsh taq maloletna *** suzanita da si pokazva kokalite

95

Ментор

преди 6 години

До МНЗСпри да слушаш и гледаш Сузи и подобни и се осъзнай.

94

Дедо

преди 6 години

Щял да съди всеки...ами теб трябва да те осъди колективно цялото общество,че прокламираш низки,долни и граничещи с порнография и перверзия поведения на дъщеря ти,на детето ти!От това поведение се влияят нашите деца и питат нормално ли е и защо за теб е нормално и ако искаш да се развиваш,така както развиваш религията си емигрирай в Турция или в която и да е друга арабска държава.Там до сега да са те осъдили на смърт с камъни за подобни изяви.Не ти харесва обществения отзвук?Свободен си!Върви си!

93

Ментор

преди 6 години

Съжаляваме го... Изобщо не завиждаме на жалката им съдба и това, с което се прочуха по света. Срамът е за тях.

92

Анонимен

преди 6 години

До завистта убива! МНЗИзвинявай за какво точно завиждаме?

91

завистта убива! МНЗ

преди 6 години

ЗА ВСИЧКИ ВАС ЗАВИСТНИЦИ ГРОЗДЕТО ВИНАГИ ЩЕ Е К И С Е Л О!!!

90

Съжалявам те Орхане

преди 6 години

Прочетох мнението на човека и се съгласих с хубавите и моралните му думи. Обаче отдолу вдясно се появи линк от друга статия от някакъв дует на дъщеря му с някаква Андрея. Бях изумен - този клип като музикални качества може да вземе отрицателна оценка, плюс най-лошото бе, че едно 14 годишно момиче участва в нещо като оргия. Разбрах, че Орхан по рождение е сляп и ми стана ясно защо приказва това.Иначе, трябва да се намеси агенцията за защита на детето и да вкарат тази Сузи в поправотелен дом.

89

Видял света

преди 6 години

Кой им ги пише тези текстове на певачките от чалга бранша??? :-) Тези неща песни ли ги наричат?! :-)Обзалагам се, че Сузи още не може да пише и чете, а и не разбира самата тя какво писка по чалготеките. Тя посещава на татко си училището и като гледам много неща знае, но... от неморалните само. :-)

88

ТОЙ БЕШЕ ПРАВ!!!

преди 6 години

Азис, Тони Стораро, Фики Стораро, Кондьо, Орхан Мурад, Сузанита, Ахмед Доган, Лютви Местан, Сергей Станишев, Симеон Сакскобурготски, Николай Младенов, Вигенин, Соломон Паси, Меглена Кунева, Надежда Михайлова, Милен Велчев, Иван Костов, Андрей Луканов, Александър Божков, Кристалина Георгиева, Ирина Бокова, Филип Димитров... Общото между тях? Не са българи. Но точно те изградиха България такава, каквато е днес. :)

87

ТОЙ БЕШЕ ПРАВ!!!

преди 6 години

От писмото разбрах следното - Понеже другите хора в обществото са неморални и некултурни, и Сузанита има право да е неморална и некултурна. Да, Сузанита не е виновна за състоянието на държавата ни, но тя се явява симптом. Нужно ли е да поощряваме още симптоми? Не станаха ли прекалено много? "Обладана ли ти се струвам? Да, от Луцифер и Буда". WTF!? Луцифер е Сатаната, според християнското гледище, а Буда дори не е Бог, той е мислител, около когото се е заформило религиозно движение.

86

Античалгар

преди 6 години

Докато собственият й баща е неин защитник, пример и учител в живота и " бизнеса " им, едва ли ще покаже нещо друго освен простотия и перверзии. Възможно е да осъзнаят грешките и греховете си, но ми се струва, че нещата са вече извън контрол.

85

Чичо Митко

преди 6 години

Орхане, цитирам твой текст по повод дъщеря ти:Малка и сладка си, само за батко си,в огън и пламък да изгорим!Мед за душата си, дай ми благата си,вече е късно, да ходим да спим!каквото посееш, това ще пожънеш! Бездарник!

84

АТОМНИЯ

преди 6 години

Озапти си *** !!!! Такова разгонено ,елементарно , просто и смрадливо ***'''ве скоро не се бе пръквало по медиите ......