163

So sad

преди 6 години

Орхан бащата постигна съкровената си мечта - вече всички педофили на планетата искат Сузи на задна прашка

162

Анонимен

преди 6 години

Исках да разбера от какво обществено порицание се възмущава господин Бащата...- Не можах да изгледам докрай клипа ... Отвратителни, тъпунгерски, джукести застаряващи ..... и ... по каква причина попаднала малолетна ... А, не държавата трябва да бъде съдена, не държавата...Повръща ми се още. Чисто порно, извратено, защото включва деца!

161

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 165Световно може да бъде всяко явление. Особено в бардаци, пристанища, коптори, и дори и в някои известни музикални компании. Защо мислите, че там пият дестилирана вода??? Или като им влезе в студиото малко девойче с миловидна муцунка и огънче в очите, и те веднага си слагат железен "ергенски" пояс. И не обещават на напращелите от славолюбие малки търсачки всички звезди? Позите бяха като от каталог. Така че наведете глава и дръпнете юздите.

160

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 158Трудно може да се приеме, че на сцената позите са на "дева Мария" или на гимнастичка. Толкова добрите "роли"показват много добър житейски опит в конкретната област. Самият тати само преди дни оправдаваше горещо поведението на "момиченцето" си. А ака някой трябва да бъде съден, то не е държавата, че не е създала условия за целомъдрие на някого. По-скоро обратното - родителят трябва да бъде съден - момето е малолетно! Бива нахалство,ама толкоз!

159

цветни учебници

преди 6 години

да канализираме накратко посланието в съчинението - показването на сре.ден пр.ъст от подрастващите към Дявола е характерен любовен сюжет в операта, синхронизиращ цветущо с видинския балет по гъ.зи.зи от по-ранен класически период и я.ка.та ду.па.ра в съвременния певачески сюрреализъм.

158

Анонимен

преди 6 години

***, Орхане, да не мислиш, че нормалните родители позволяват на децата си да гледат прекалено рано хормонално развили се малки глупачки, хукнали с разтворени ръце и крака да ловят позорна слава, да лепетят с лигав глас *** простотии... Но добре правиш, че все пак ги съветваш, има и наивници, мислят, че всичко по телевизията е културно и неизвратено. Че ги предпазваш, сигурно така си предпазил и твоята, е, малко нещо изгъвката си изпуснал, и погледчето, ама нейсе...

157

Крум

преди 6 години

Ти беше пример за добредетел и смиреност...Добър човек и добър певец...Ама вече не си провали се падна в канала....Неможе да превърнеш дъщеря си която е една на 14 години едва ли не в порно певица и накрая да обвиняваш хората че негодуват и изказват негативни мнения

156

Анонимен

преди 6 години

Бе има хляб в Сузиту - в момента може да е като плоска арабска питка, но в бъдеще ще бухне като засукан козунак

155

муспи

преди 6 години

Характерен белег на еврейската култура, - тя винаги е в скандал за нещо, тарикатско боричкане и хапене за голями пари, недопускане на българи в нея, пълен безинтерес към тълпата върху която паразитства!

154

Анонимен

преди 6 години

Батка тва нямала онва нямала ама грим Бая е намазала барим амджика да беше показала

153

Анонимен

преди 6 години

Много *** народ. Хванахте се като шарани,на един безкрайно изтъркан начин за реклама.То и сценаристите по целия свят здраво са зациклили и не могат да измислят нищо ново.Или ще е Лолитка или на някоя случайно ще изскочат циците.Не че е лошо,ама от толкова повторение се губи ефекта.

152

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 156Нямаме сериозни музикални медии в България. В Сащ се правят сериозни ревюта в популярни списания на нови албуми въпреки че и там има клюкарски новини и статии.

151

Анонимен

преди 6 години

Ааа да ме прощаваш ама хората не са ти виновни да не са е наебали.

150

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 165Андреа е независим артист.

149

Анонимен

преди 6 години

До АнтичалгарИ преди да се бяха намесили медиите песента имаше много гледания.Вини харата, които я слушат по няколко пъти и я споделят.Медиите я отразиха защото е популярна и скандална.

148

Анонимен

преди 6 години

Естествено ако дъщеря му си върти задните части по клиповете на Пайнер, че ще има лоша репутация. Сега вече не знам дали хората се радват или се срамуват от тази репутация на тези години - това е световно явление, а не е само в България.Пък ако Орхан Мурад иска да види дъщеря си в друга светлина, нека да я мотивира да участва на международна олимпиада по математика, така всички ще й кажем браво от сърце.Човек е толкова висок, колкото високи са мечтите му.

147

Анонимен

преди 6 години

Да спрат и те да ни занимават с глупостите си !

146

Анонимен

преди 6 години

Възхищавам се на песните и

145

Анонимен

преди 6 години

Всъщност тя никак не ни интересува и за какво си чешеме езиците и медиите я разнасят ей така защото сме некадърни д а решим важното в живота си и се занимаваме само с глупости

144

Анонимен

преди 6 години

Сузанита е новата звезда на българската музика.