35

Muruka

преди 7 години

Domove v USA ot darvo sa po eftini i po topli ot tezi s tuhli ili beton.Pri zemetresenie ostavat pove4eto zdravi v sravnenie s tuhlenite.No pri pozar ili uragan ostavat samo osnovite.Za dva meseca trima rabotnika go pravat nov.Tova mi e profesiqta.Nikoi ne ti zabranqva da stroi6 tuhlen dom.

34

славянин

преди 7 години

Небето забавя, но не забравя, всеки един ден си получава заслуженото!

33

men

преди 7 години

не е господ а пак тези дето се мислят за господ. климатичното инженерство се развива още от края на ВСВ. тогава още с около един бидон сух лед са правили бури, порои и наводнения а в днешни дни подтискат урагани или ги напомпват. могат да се прочетат и паентите. за жалост бъдещето ни хич нема да е розово ако не се съберем и ги изринем. време немаме никакво така че пиши ни умрели.

32

Анонимен

преди 7 години

Ето как Гаспод отвръща на удара! Както казаваше баба ми. Господ бави ала не забравя. За да разберат в Кравария как се чувстват хората там където разпалват войни господ ги наказва. Някои ще кажат ама това е природно бедствие. Ами аз ще ги попитам ами природното бедствие само ли се създава? Природата не е ли Господ? Или природата простия човек я е създал? Огледайте се и вижте колко народ в бг е подложен изпитания. Нима си мислите че всичко се случва случайно? Не е случайно всичко е планирано!

31

никой

преди 7 години

За сетен път се убедих че българите сме много *** и злобен народ, за това никога няма да изплуваме от блатото в което сме затънали

30

Анонимен

преди 7 години

Като няма хляб да пратят запитване за севернокорейски пасти.

29

Цонко

преди 7 години

Леле, колко отчаяни и неадекватни хора посвещават съботната си утрин да бълват глупости тук?!! Защо така бе мили хора, обадете се ако имате нужда от топлина и човешко отношение, едва ли от хубаво сте го докарали до тук! Жал ми е за вас.

28

Анонимен

преди 7 години

Това безспорно е дело на гюленисти...ааа чакай малко то това беше за другъде. Добре де тогава дело на Русия. Тогава земетресението в Мексико е на гюленисти... чакай то и така не става, уф съвсем се обърках вече.

27

Анонимен

преди 7 години

ДАВАЙ ИРМА,ДАВАЙ. ТРЕПИ ИРМА КАШЕРНИТЕ ***.НА ТЕБЕ ИРМИЧКЕ СЕ НАДЯВА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО

26

Лично мнение

преди 7 години

Ах-ах-ах този Путин.Изборите опорочи, сега бута ураганите един след друг .....................П.П. Крайно време е да се наложат санкции.

25

Анонимен

преди 7 години

Този ураган ако мине през България ще сложи край на тази глупава държава веднъж за винаги.

24

Анонимен

преди 7 години

Невероятно колко много глупави коментари ... това българина си мисли, че разбира от всичко както винаги. Да се чуди човек защо е все на дъното.

23

Анонимен

преди 7 години

Магазините са като по Луканово време. Става по-ясно за размера на бедствието!

22

До 22

преди 7 години

Кога беше я Япония че говориш за хартиени къщи там? Нищо подобно, японците си строят масивни домове, само вътре може да има подвижни хартиени стени. Не съм влизал вътре, японеца не кани гости по принцип.

21

Анонимен

преди 7 години

Удри, Ирма, смело напред!

20

Анонимен

преди 7 години

А оня *** Дейвид Линч дето направи 3-я сезон на Туин Пийкс и той тръгна ли? Дее.ба оллигофренът ти наркоманизиран...3 месеца му гледах простотиите с надеждата че ще има развръзка от първите 2 сезона преди 25 години. Уррод наркоманизиран!

19

Анонимен

преди 7 години

A защо са къщите в Америка от картон и клечки за зъби?!Ми щото затрахователната мафия не дава да се излива бетон.Нали като мине ургана ще събори къщата и ще има: "Застраховайте при нас."Легални разбойници!

18

До 18

преди 7 години

Хората не са прости, не си притеснявай. И в Япония ли са прости, че си строят домовете от дърво и хартия?!! Помисли каква е връзката с периодично бушуващите стихии, определено има такава. И не се изказвай неподгогвен!

17

Анонимен

преди 7 години

НА ПЪТЯ НА УРАГАНА ИМА ДВЕ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ.А, ДАНО...

16

До 16

преди 7 години

Ами строят ги за 2 месеца щото им са от талашит и шперплат. Нямат една капка бетон. Бетонена основа и конструкция ще я отнесе някой друг път.