47

Анонимен

преди 6 години

Във връзка с бъдещото развитие на отношенията на БГ със САЩ ЦРУ било направило изследване по темата "Какво се получава при управлението на бавноразвиващи се и ментално деформирани псевдокомунистически номенклатурни политици".Явлението било формулирано в политическите науки като "ГЕРБАЧОВЩИНА"!

46

Браво Суджук!

преди 6 години

Какъв е тоя кратуняк до Ципрас бе?Поне да си беше избърсал мазния сурат, дето смърди на суджук на аванта.

45

Анонимен

преди 6 години

Ципрас е един предател на гръцкия народ и на партията си. А Бойко предател на българския народ. Тези двамата могат да се гръмнат спокойно.

44

БОКО ,БОКООООО....

преди 6 години

Е , КАК НЕМА ДА ТЕ МРАЗЯТ *** ....КАТО СИ ТОЛКОВА УМЕН И КОМБИНАТИВЕН..?НЕ МОГАТ ДА ТЕ ГЛЕДАТ , БОЙЧЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА...АКО И ТАЯ МАГИСТРАЛА ТРЪГНЕ .....КУРВЕЛКА ШЕ ФАНЕ РАК.....!!!!!

43

СХЕМАТА Е ПРОСТА:

преди 6 години

КАТО КЪМ ТОЗИ КОРИДОР СЕ ВКЛЮЧИ И ТУРЦИЯ, НАИСТИНА БАЛКАНИТЕ СТАВАТ ЯКИ И БОГАТИ!А, ТОВА........ НЯМА КАК ДА НЕ СЕ СЛУЧИ!ПРПОСТО --ДВЕТЕ МАГИСТРАЛИ ВЗАИМНО СЕ ПРЕСИЧАТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ!!!!!!!!!!!!

42

упс...

преди 6 години

Историята трябва да се учи и да се помни, но миналото не трябва да разделя народите в настоящето!Добросъседски взаимоотношения и взаимоизгодно сътрудничество - това е бъдещето на Балканите.

41

Анонимен

преди 6 години

Влаковете щели да са китайски.

40

48

преди 6 години

по черноморското крайбрежие до балканските войни,българско население не е имало.последните гръцки семейства заминават около 1934 година.остават единици. тези които сега печелят милиони в несебър,созопол и се представят за местни не са местни хора. имотите ги имат от напусналите гърци.

39

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече възможности за транспорт, толкова по-добре.

38

46

преди 6 години

точно познавам такова българско семейство,брат и сестра наследили гръцки имоти някога дадени на дядо им в кошарица,община несебър. от една продадена нива взеха 800 000 евро.продаваха и други ниви.там строяха и строят още хотели и баровски вили. хич не са за оплакване тия бежанци.

37

Анонимен

преди 6 години

Терминал за втечен газ трябва да има в Александруполис.И цистерни с нефт за Нефтохима, да не зависим от руснаците.Тогава ще можем да им го национализираме/експроприираме.

36

Анонимен

преди 6 години

тези въпроси за територии и население отдавна са решени с договори.колкото гърци оставят имотите си и се преселват,толкова и българи го правят и напускат сегашна северна гърция.гърците напускат българското черноморско крайбрежие,свиленградско,елховско,тополовградско,асеновград,мелник,петрич,сандански,квартали на пловдив, и други места.

35

40

преди 6 години

тези неща ги е имало и от двете страни.знаеш ли за опожаряването на поморие,убийствата и грабежите там,знаеш ли за мелник,град с 12000 гръцко население,два пъти опожаряван и разграбван от вмровски банди.знаш ли за драмското въстание в което избиваме повече хора от колкото са загинали в априлското и илинденско преображенското въстание.нима мислиш че ние българите също не сме били насилници.време е сегашните поколения да живеят в мир и сътрудничество както например франция и германия

34

Стоян

преди 6 години

От подписаният документ има ли екземпляр на български или както с македонците само на македонски

33

(гост)

преди 6 години

Колкото и да ни уверявате няма как да забравим миналото на нашите деди, родители, родени в Беломорска Тракия. Много са преживели, с подписването, с договорите между Турция и Гърция за отнемане на българщината и земите им. Как да забравя сълзите на баба ми, която бе загубила по път в кораба щерката си, не знаеше гроба, а идвайки на тези земи след месец умира и съпруга й, оставя с две малки дечица, а местните не са й давали работа. За 24 часа са ги прокудили, същото е сега с децата ни на запад,

32

37

преди 6 години

от коя пещера си изпълзял

31

петър

преди 6 години

от всички съседни държави,най сигурно и спокойно съм се чувствал в гърция.

30

Анонимен

преди 6 години

Гърците ни мразят повече от всичко на тоя свят, я питайте какво правят с българите в гръцките затвори! Я питайте защо окрадоха тракийската история и я приписаха за своя, с гръцки имена! Византийците никога няма да простят как Хановете са ги смазвали едно време! Малко им е било, да ги бяха заличили. Миналото не се забравя НИКОГА.

29

Анонимен

преди 6 години

Алооо без минало няма бъдеще! Който не помни миналото си рискува да го повтори. На грък доверие никакво. 300 години гръцка окупация 500 години османско робство и това ли да го забравиме другарю пожар от банкя? Не това не се забравя. Това трябва да ни е като обеца на ухото и да ни напомня че интереса клати феса. Но какво съм седнал да му обяснявам на индивид който през целият си живот е прочел само и единствено между филиите с мас и парцалената топка страшният роман ВИНЕТУ!?

28

1

преди 6 години

До Анонимен-22да сега има тоалетна хартия,но ти продължаваш да се бършеш с вестник.