70

Zvinica

преди 3 години

Koga tragva vlaka ot podkova za kavala? Za kolko vreme otiva tam? Ami ot malko tarnovo za pamporovo i bansko v kolko chasa ima vlak i za kolko minuti otiva tam?

69

Анонимен

преди 3 години

Най-бедните България и най-крадливите Гърция,а дано!

68

Анонимен

преди 3 години

Като слушах ББ как говори,все едно слушах Тодор Живков.Същия стил,същото дебелашко поведение и самочувствие,същите безмислици.И мечти за нови кражби,ако има кой да му се върже на акъла и да инвестира.

67

Анонимен

преди 3 години

Най-бедната страна в Европа и другата,затънала в стотици милиарди евро дългове,ще си строят ж.п.връзка за милиарди,като че ли всичко друго им е наред.Тия или си нямат друга работа и си чешат езиците за да ги снимат или не си дават сметка,че подобна глезотия,да не кажа изгъзица,не е приоритет за нито един от двата народа.Имаме си достатъчно транспортни връзки,които устроиват и двете страни.Мисля,че тази измишльотина е дело на нашия,които се чуди от къде пак да усвои/присвои/пари.

66

Анонимен

преди 3 години

До мнение България се превръща в периферна страна на Балканският полуостров . Всички проекти бягат като от нас, като от чумави . Пътят на коприната ,Пирея ,Македония ,Сърбия ,Унгария , Австрия, милиарди инвестиции а нея ,ток и руска газ от Турция и трошички от трапезата на другите .Продажниците комунисти от Граб яко дълбаят дъното .

65

Ха,ха,хаа №73....

преди 3 години

ЩЕ СИ ПЛАЩАТ РАШКИТЕ ,БЕ.....НАЛИ МАГИСТРАЛИТЕ ЩЕ СА НА ТОЛ-СИСТЕМА!!!
НЕМА ВЕЧЕ ДА МИНАВАТ.... "ПО БРАТСКИ"--без пари!!!
ТАТО Н"ГИ ....УМРЕ ВЕЧЕ..ха,ха,ха,хааааааааа.......

64

Анонимен

преди 3 години

Политиците защитават специални интереси. Те не се интересуват от интересите на нацията, още по малко популацията пребиваваща на територията.

Но скоро това няма да стане ясно, за добро или лошо, не знам :-)!

63

Анонимен

преди 3 години

За какво ни е ж.п. като няма хора, следователно и преноса на стоки ще намалее. Кога тези политици ще осъзнаят, че всичко, което правят е излишно, предвид намаляването на населението???

62

Анонимен

преди 3 години

До Византийски номер

Нали искахте коридор Бургас-Александруполис бе, киак?
Сега какъв ти е проблема, че щели да минават цистерни?
Ще минават, ако господарите ти от Кремъл си платят на БДЖ.

61

Анонимен

преди 3 години

99% ОТ ДРАСКАЧИТЕ ТУК СА ПЛАТЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ. ТАКА Е БИЛО ВИНАГИ. ДА СЕ ЗНАЕ ...

60

Колев

преди 3 години

АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ КАКТО ДО СЕГА,БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ ИЗБИРАН И ЩЕ УПРАВЛЯВА ДОКАТО Е ЖИВ. ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ! ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ---БОРИСОВ РАБОТИ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ С ВСИЧКИ СИЛИ,А *** И БАНДАТА И ПРЕЧАТ С ВСИЧКИ СИЛИ.

59

Абе,

преди 3 години

Ти си за всичко друго,но не и за СИЛНА БЪЛГАРИЯ. Изпи и и последните силици.

58

Анонимен

преди 3 години

Какви силни балкани като сме най бедни в Европа, Господи прибери си кръглите вересии

57

Византийски номер

преди 3 години

Каква наивност и недалновидност от страна на Борисов ? Да, Гърция си осигурява транспортен коридор през България към Русия и централна Азия и изземва коридор №8 от България и Р. Македония ! А през България просто ще преминават към Гърция цистерните с руски нефт и газ, носейки всички рискове от замърсявания и инциденти от рода на тоя в гара Хитрино ! А ние какво получаваме в замяна ?

56

мнение

преди 3 години

Повечето коментиращи се фокусират върху това какъв е Борисов като политик, а според мен не това е важното в случая. Борисов сега е премиер, след 5 години може и да не е. Ако този проект се осъществи обаче, той ще е полезен за България в дългосрочен план, това за мен е по-същественото. И е вярно, че в миналото България и Гърция са имали тежки конфликти, но това не пречи двете държави днес да си сътрудничат и да имат общи проекти.

55

Мюлер

преди 3 години

България мрази руският окупатор.
Виц за руски мутри:
- "Ти чу ли, че Бойко Борисофф е умрял"?!
- "Не, но започва добре".

54

Анонимен

преди 3 години

Koq magistrala be Bokoooo tazi deto I dvamata obirat s postaveni lica parite na emigrantite I to ot godini- komunisti4eski *** kato vojda si 4e I za razli4en ot komunistite se predstavq vse edno 4e nie ne razbirame za kakvo se sabirat tezi dvamkata

53

Анонимен

преди 3 години

Vzemi ediniq I udari drugiq - garkat- otqvlen capitalist koito se predstavq za socialist v ugada na Moskva a drugiq- otqvlen komunist koito pak se predstavq za democrat za da zabludi ES pak v ugoda na Moskva I na dvamata darjavici te im varvqt nadolu kogo zablujdavat kato nai- dobrite im jiveqt v stranstvo

52

Анонимен

преди 3 години

Ципрас, тая ръка, дето стиска ръката на Ушев Боко Суджука.....не знам с какво ще я дезинфекцираш, но трябва да е доста силно ! ! !

51

Ха,ха,хаааааааа...

преди 3 години

АМИ , ДА БЕ.........
Какво е един суджук---пред ИЗПРАНИТЕ МИЛИОНИ на БОКОВИЦАТА!!!
ПАРТИЯТА БКП/бсп---ВИНАГИ РАБОТИ НА "АНГРО"....ха,ха,хааааааааааааа