8

гладна

преди 6 години

Проверките-добре.Ама когато има толкова гладни,които събират остатъци от храна по кофите,да ми се хвалят,че са изгорили десетки тонове храна,ми се вижда ненормално.Вместо да се дадат на бедните и гладни хора.

7

Анонимен

преди 6 години

Я нека ми покажат поне няколко храни произвеждани в бг и внос които са годни за консумация. Работя в лаборатория в която изследвам продукти и мога да кажа че 97 % от тези продукти нестават за консумация. Към каквото и да посегнете в магазините всичко е пълно с химия която органима неможе да разгради и с годините се натрупва. Не се чудете ако вие или ваши близки имат проблем с здравето. Здрав народ няма. Всеки има проблеми с някои части от анатомията си. Тровят ви бавно но сигурно!

6

Анонимен

преди 6 години

Разликата между каприза и "вечната любов" е че каприза трае малко повече. Оскар Уайлд.

5

Всичко е ясно

преди 6 години

"Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"Радой Ралин

4

Анонимен

преди 6 години

Само 31 яйца, 5 кила фъстъци и две нелегални лавки. Добре че не са отишли на Слънчака или в Банско, да не си развалят "статистиката".

3

The Ghost

преди 6 години

поредната лъжлива статия за дейността на държавните органи. Ако БАБХ си върши работата и то по морето - актовете ще са ХИЛЯДИ, а не 10..20 или 100. Положението с храната ,най-вече по морето сега е ТРАГИЧНО

2

Анонимен

преди 6 години

Всички ястия в топлите витрини във веригите се готвят от продукти с изтекъл срок това не е от сега бая годинки е така

1

Анонимен

преди 6 години

БАБХ: Близо 100 кг храна негодна за консумацияТова шега ли е?