30

Анонимен

преди 6 години

Ей, ако оная "тиква" имаше поне малко смелост и преди 6г вместо да ги изрита, както се закани, взе че хвърли оставка, сега нямаше да сме на това дередже. Защото хората се надигнаха, но му повярваха...а той с тях, пред тях и зад тях(казаха му че всеки месец ще получава милиони по сметката и айде).Гнусните ЧЕЗ, мез,евн и тн - каккво се оплакват ? Нали ежемесечно ни крадат! Погледнете синфактурите и ще видите една таксичка "обществени .нещо си" - това е точно за кражбите на ***. Но се трае

29

Анонимен

преди 6 години

Когато един е станал с кражби бизмесмен, то му е вече в кръвта да краде!

28

Анонимен

преди 6 години

ако е за кражба,българинът няма равен.това е в генът му. от министър до чистачка

27

Реалист

преди 6 години

Ще крадат като няма санкции и затвор.

26

кадия

преди 6 години

Пълен парадокс! Енергото да обвинява някого в кражба! Един вид крадеца вика дръжте крадеца..........................Ема, те си крадат "законно". Като Дънди Прешъс, американските Марици, банките... и пр. крупни крадци

25

Анонимен

преди 6 години

С честен труд никой не е забогатял.

24

Анонимен

преди 6 години

Пълен парадокс! Енергото да обвинява някого в кражба! Един вид крадеца вика дръжте крадеца.

23

Анонимен

преди 6 години

Много тенденциозно изказване от страна на енергото! Това е чист расизъм. Никоя държавна институция няма да спомене, че 90% от престъпността е ромска, но енергото пък говори за расови случаи на кражби на ток. Значи енергото дели хората на расов признак! Това е повод за оплакване в БХК и еврокомисията за брд.

22

етнограф

преди 6 години

13% от установените кражби на ток са от бизнес клиенти. Това са ресторанти, хотели, фирми и малки предприятия.А, дали са българи тези "бизнес клиенти", които крадат, или са турци, араби, евреи... всякаква пасмина?

21

подробности

преди 6 години

Когато българите крадат, ги санкционират. Когато "ромите" "берат" не ги санкционират, а "набраното" се плаща от мнозинството българи, които не крадат.

20

Паисий

преди 6 години

Е че то от нас българите...има ли по-големи ***,а?!

19

Анонимен

преди 6 години

Е, толкова шум за един ток... това са дреболии

18

123

преди 6 години

ХАХАХАХАХА Напълно тенденциозно написана статия. Явно някой още ги боли от събарянето на няколко "ромски" съборетини. Спокойно бе това е само началото.

17

Анонимен

преди 6 години

Другато, което ЧЕЗ-аджиите премълчават е, че краденото от махалите се разпределя между редовните платци, тоест изкуствено се намаляват загубите от махалите. Кого сте тръгнали да баламосвате бе чешки мошеници?

16

Евроатлантик

преди 6 години

Откога брането на ток е престъпление?

15

Анонимен

преди 6 години

Е че това е ясно на всеки българин. Българите крадат много повече от ромите. Ромите крадат колкото да не умрат от глад.

14

Анонимен

преди 6 години

"Реално откраднатото от тях количество ток обаче може да е много по-голямо, защото енергото може да начисли енергия само за три месеца назад, а крадецът да е точил ток от мрежата, без да минава през електромер, и се отчита много по-дълго."Хаххаха това, което издаде лъжата на ЧЕЗ е, че "баровците" там имат заведения от няколко години макс, за разлика от ***'алата, която от 30 години точи ток. Я пак си помислете по тая схема с отчитането назад, дали някой е крал повече ток от гетото. :)

13

Intellirom

преди 6 години

Наште се крадат, верно, ама дребни неща крадат. Нали сме ***, все ние се набиваме на очи. Ето една новина от реалния живот.

12

до 18

преди 6 години

С други думи пак ЧЕЗ са си виновни че се краде от ЧЕЗ. Да ти имах логиката, честно.

11

Анонимен

преди 6 години

Даа, когато аз писах преди година ,че Не само ромите краднат , то веднага ме изтриха в този сайт!!!и блокриха .Те Ти виденов Ден бабо!Краднат всички без значение от етноса , има значение само съзнанието ,а то няма етнос.Докато не се разбере това -ще се мизерува. с