31

Анонимен

преди 7 години

До пенкоАко щат да се бият и избиват, Пенко, никой не ги е карал нито едните, нито другите да вършат техните щуротии. Кофти е за нас, че разгори ли се отново войната в Афганистан, гледай само каква орда от "бежанци", каращисани с терористи, ще нахлуе у нас. Досега минавахме по-тънко, този път Балканският полуостров ще се зарине от скакалци, а след скакалци сигурно си гледал по географските и природни канали, какво остава...

30

Анонимен

преди 7 години

Тръмп, престани бе! От тръмп та на глог! То бива, бива "активност", но чак такава неуморима ... а това пък със стената пред Мексико, на болшевизъм ли те избива, а нали болшевизмът и фашизмът според вашите гениални идеолози, тинктенкове и философи, са едно и също, пази се от такива изцепки, че вместо да изпишеш вежди, вадиш очи ... А тъnaта история с издаването само на имигрантски визи си е чист колониалистичен акт. Вид докарване на роби 150 години след отмяна на позора -робство. И морален рекет.

29

пенко

преди 7 години

сто.хиляда пъти повече съм за ТЪРЪТЪРЪТЪМП отколкото за ХИЛИХИЛИРИ -еврейката!!!

28

пенко

преди 7 години

САЩ даде на талибаните оръжие/ ракети "Стингър "и друго/ за да прогонят СССР и да убият избрания ,светски, президент Наджибула . Питам се ,дали сега Руската федерация щее ..... аха ...-ще започне /по-активно /да продава авганистански хероин в САЩ... ии.. сещате се за другото ! Много се питаха ,къде ще е новата война за САЩ и сега се вижда ,че най подходящ е Авган /за момента няма къде другаде/ !А оръжията грябва да се пласират и изпробват -човеците са само "разменна монета " !!!

27

Прост

преди 7 години

Абе колеги, някой по - начетен, може ли да даде два-три пример, къде САЩ са успели да донесат мир и благоденствие чрез военната си сила. Нямам предвид страните, които са постигнали това сами, след като са прогонили маринките.

26

Trolland Dump

преди 7 години

Проблема на афгите е огромен. Говорил съм няколко пъти със един сравнително интелигентен афга в Лондон и той така го описа:- Дойдоха руснаците, стреляха. Дойдоха американците - стрелят. Умните и можещите се изнесоха от страната, останаха само глупавички селяни(сеещи опиум) и фанатици. Дори сега войната да спре веднага, там няма бъдеще, защото няма хора които да развиват страната.Има логика в думите му, ако наистина е така.

25

Циник

преди 7 години

Само абсолютни наивници не разбират водещата роля на САЩ! И макарче САЩ ми станаха отвратителни след голямата лъжа наречена "Арабска пролет" , не съм сляп за да видя, че всички високи технологии, парични потоци....всичко което обуславя водещата роля на една държава е САЩ! Типичен пример са марионетните правителства в Германия, и Европа, които ще си счупят краката да угаждат на презокеанския си господар ( а в случая с Германия и окупатор)

24

Анонимен

преди 7 години

Разни "професори" "демократи" се смееха че руснаците се били провалили там.

23

На краварите

преди 7 години

Им дай само войни. Те в мир не могат да живеят.Колкото до мюсюлманите,за тях това е ответна реакция. Нахълтваха им в държавите,бомбандираха ги,убиваха ги,налагаха им чужда воля, грабят им петрола и златото и продължават с войните си.Изпитвам неприязън към ***,но и те имат своето право. На великите ще кажа: Да би мирно седяло,не би чудо видяло. Докато вие не се спрете и те няма да спрат. Много далеч отидахте.

22

Анонимен

преди 7 години

късно е вече да се излиза оттам, за няколко месеца талибаните ще станат по опасни от ИД. трябвало е въобще да не влизат там и да не нападат ирак.трябвало е да спрат въобще с войните след виетнам.

21

.

преди 7 години

талибаните никога няма да бъдат смачкани, защото разчитат на неограничен ресуср от хора и финансиране отвънглупавата Америка сама ще рухне отвътре..така става след безмислени изтощителни войни

20

.

преди 7 години

от безкрайна война кой в световната история е излязъл победител - този наистина и'диотна Тромпета очевидно му е омръзнало Америка да я..има..и работи по "отстраняването" на тоя проблем..а и друго..добре з че американските войници са безсмъртни, та поне тая безкрайна война няма да струва нито стотици милиарди на Америка, нито стотици но дори хиляди жертви...какви м:алоумници само....

19

Циник

преди 7 години

Без да се впускам в псевдоанализи ще кажа - нямам нищо против Тръмп...Путин...или който и да е лидер , изтребващ *** алахогъзници ***! Даже ги приветствам!Проблема е, че такива като Меркел - вместо да се грижат за добруването на собствените си народи ( както междувпрочем е и КЛЕТВАТА полагана от канцлера при встъпване в длъжност!) те събират човекоотпадъка на тези конфликти, и го хранят за наша сметка!

18

ОТЛИЧНО !

преди 7 години

МНОГО ДОБРЕ ! ! САМО ТАКА ! И АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ ЗА ВЕЧНАТА ВОЙНА ТАМ ! ДОКАТО МУДЖАХИДИНИТЕ НЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ !

17

n

преди 7 години

До @А преди това англичани и французи. Авганистан си е територия на войната от 40 и повече год. Там се раждат войници и умират воиници, няма мирно население, всички воюват. Затова и няма край. А и хероина, а и територията до Русия, е има и др. няма да свърши скоро. Тръмп тук няма думата, там са военните и недават никому да изявява като миротворец или ястреб.

16

До 62

преди 7 години

Схемата е : Обещаваш нещо,но правиш ,каквото трябва!Животът не е константа,всичко тече и се променя!Пример:дядо ти се е возил на муле ,а ти на баварец!

15

Анонимен

преди 7 години

Това е империализмът. Смърт, смърт и пак смърт. Докога човечеството ще спи ? Кога ще се вдигнем като един да кажем СТИГА на американците и техния империализъм?

14

Българина

преди 7 години

От 50 г насам сащ направиха 800 бази извън сащ и водят едновременно поне 10 войни. Резултата е бл изток и проблемите му се изместиха в и само в европа! Ами хайде пробвайте обратното. Оттеглете се от света пък може нещата да се подобрят. Как се нарича някой който прави едни и същи грешки но очаква различен резултат, освен идиът. Истината е че докато евреите не смажат единствения бял континент няма да спрат войните

13

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е притиснат и играе по свирката на военните.

12

62

преди 7 години

Класическа политическа схема-обещаваш едно ,а правиш обратното!Както и унас!Не мислете обаче,че там ще се бият и ще плащат само американци-всички от НАТО са вътре,и ние!