12

123

преди 6 години

До АнонименИ в чужбина положението не е по различно от България. Знаещите и можещите хора са в аутсорсинга и ги използват на 120%.

11

Щастливо бъдеще!

преди 6 години

O.л.и.г.o.ф.p.e.н.и.т.e налазиха България! По всички равнища! Без изключение!

10

Анонимен

преди 6 години

Тестове? За какво са им? Редят ги в една редица и си избират от *** до по-***. Има млади полицаи, които гледат личната карта като договор на някой мобилен оператор. Нищо не вдяват, а и името не може да припише като хората. За датите да не говорим. Представяте ли си един такъв екземпляр да не ви допусне да минете границата с Гърция, защото неможе да определи датата на валидност.

9

123

преди 6 години

АХХАХАХААХХАХАХАХАЗначи:1. Не трябва да са умни.2. Да са нагли. Щом от една дирекция в друга и пак не ги взимат...3. Ако НЕ са склонни да взимат рушвети, значи не стават.Скоро ще избумка скандал някъде, за някой такъв "герой" направил голям гаф. Гаранция. Още нещо е показателно обаче, че дори и тези във властта виждат, че техните хора са прогресично затъпяващи и с такива дори и далаверата не можеш да си направиш. Скоро и тези ще си заминат. Същото стан и с бсп-то, сега и с тези.

8

Анонимен

преди 6 години

може да не са интелигентни,но пък могат да смятат. а дали гърция е на север или на юг - важното е рушвет да пада.

7

Анонимен

преди 6 години

АМИ СПОСОБНИТЕ МЛАДИ ХОРА ОТИДОХА В ЧУЖБИНА. ТУК ОСТАНАХА НАЙ-ТЪПИТЕ И НЕГРАМОТНИ ИНДИВИДИ И ПЕНСИОНЕРИТЕ.

6

БАРС

преди 6 години

Ами нашите хора не могат да минат теста и за това сваляме прага и отпада ТЕСТА .Сега този утре друг ААААА ТЕЕЕЕЕЕЕЕ трябва да са ЛИЦЕТО на страната.

5

ДГД

преди 6 години

Не е нужно да имат нещо между ушите, достатъчно е, да се отчитат на Главния крадец!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Вдигнете им заплатите и интелигентните сами ще дойдат, и тогава отсявайте! А за какво ви е дe6илен митничар? Само ще прави изцепки, ще ви срами, а може и да ви уволнят заради него. По-добре никой, отколкото некадърник, на който пак ти да изработваш заплатата!

3

Анонимен

преди 6 години

Трагично е състоянието с човешкия материал в България.

2

учител

преди 6 години

С това образование се докарахме до дъното.Сега митничарите ще са от кол и въже...Мрачна безнадежност се очертава бъдещето.

1

Знаем ви добре

преди 6 години

Ааааааа... разбрахме. Други качества са нужни, и тях ги знаем.