15

Тия пък...

преди 6 години

Едно време по селата минаваха едни коли и със високоговорители и приканваха хората да продадат кожите си. А тогава почти във всяка селска къща имаше кожи. Най вече *** кожи, защото се гледаха много овце. От вълната на овцата бабите правеха всякакви неща. От шапки и чорапи до китеници. Домашното овче кисело мляко е ми любимото. Гъсто и мазно като крем. Особенно през лятото добре охладенено от хладилника е по вкусно от сладолед.А по празниците печено агне....да си оближе човек пръстите.

14

берлускони

преди 6 години

Това не са хора, това са психари

13

баста

преди 6 години

Като искат да си веганстват да си го правят. Защо трябва да се натрапват на останалите хора?Тези са същите като педитата-нахални и натрапчиви.

12

Анонимен

преди 6 години

Добре де аз едно не разбирам, биологично погледнато и растенията и животните са живи същества, това че растенията не могат да говорят,движат и т.н. не ги прави по-малко живи от животните. И сега тези хора протестират за убиствата на животни но те самите убиват растения за да ги ядат. Защо не протестират за убийството на дървета за да се прави от тях хартия мебели и т.н. Хайде някой велик и много мъдър веган да седне и да обясни защото нещо не се връзва?

11

ШОПЕНДАР

преди 6 години

до вчера животните не трябваше да ги използваме за месо,а днес само за кожите.имат напредък.а може би не знаят че хубавите обувки се правят от кожа.хубавото вино върви с хубава луканка-от месо.абе тия наистина ли си мислят че някой ги чува.

10

Анонимен

преди 6 години

В началото на демокрацията беше много модерно жените да носят палто от норки. Който не можеше да си позволи да купи такова на жена си, купуваше кожа на лисица за шал. Есчки жени се перчеха с лисичите си кожи. После и тази мoда отмина.

9

Bay Ivan

преди 6 години

А вие вегани - *** защо изяждане растенията? Те нямат ли душа? Вие сте убийци на растенията! От утре започвате да ядете само камъни и пепел!

8

сиктер

преди 6 години

Поредните 'ора без работа.Правят "сдружения" на непотребните.

7

Анонимен

преди 6 години

"огромни 34-инчови монитори" Впечатлен съм!

6

Анонимен

преди 6 години

Хайдееееее, още едни побърканяци! Но като знаем, че отдавна у нас няма спонтанни протести, пита се, кой плаща на тези?

5

Stefko 88

преди 6 години

добре де дайте да идеме да видиме , може да им мине мерака да се натрапват , ако разберат че само с "леб не става" и че "таа шия не е от трушия" :)

4

Писна ми

преди 6 години

Писна ми от тия псевдо И.. ДИ... ОТИ, защо не протестирате срещу едни Ваши събратя Вегани от Белгия дето умориха бебето си. Бебето им умря следствие на Веганската диета. Този случай не Ви изнася, защо ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Да протестират за нещо смислено!Например срещу вожда Ядящия Голям Сужук!

2

Анонимен

преди 6 години

ВЕГАНИ..ДЪНОВИСТИ..ГЕЙЦИ...НАПЪЛНИ СЕ С ПОБЪРКАН НАРОД!

1

Stefko 88

преди 6 години

Нов протест-демонстрация срещу отглеждането на животни за кожи в България организират от сдружение "Български вегански съюз" на 31 август от 11:30 до 14:30 часа пред "Министерство на земеделието и храните" на бул. "Христо Ботев" 55, обявиха организаторите.Това е ! Дайте да се съберем на контра протест и да ги нахраним с месце а? Какво ще кажете?