35

Анонимен

преди 6 години

Изостанала му работа. Те от кожите вече правят месо. И от найлона - млеко, па тия врещът!

34

Анонимен

преди 6 години

Какво значи , "НАКРАЯ ЩЕ УМРЕ В АДСКИ МЪКИ" - всеки умира само веднъж, Няма колективно раждане, няма и колективно умиране. Дали ще умреш днес или след 15 години какво значение има за света.....И динозаврите са умрели....

33

Ф.С.В.

преди 6 години

Човевкът не е Земен - Винаги съм твърдял че е извънземен - Това е жестоко създание убиващо за удоволствие - за кожи за рога и за копита и опашки- Това е създание което се самоубива (няма такова на Планетата което да иска да се самоубие -дори старият лъв се бори до край ) То убива себеподобните си за удоволствие изгода секс и пари- Убива животните за пари удоволствие и да си пробва пушката--Това създание точи всички ресурси на ПЛАНЕТАТА И НАКРАЯ ЩЕ УМРЕ В АДСКИ МЪКИ- защото то Унищожава всичко !

32

WTF

преди 6 години

До АнонименНе съм чул животни да се дерат живи?

31

Анонимен

преди 6 години

Кой дере "живи зайчета"!? Първо ги правят не живи и после ги дерат :)

30

Анонимен

преди 6 години

Никой във ферма не дере живи животни. Приспиват ги с газ и после се вземат кожите...Това са "градки легенди" с живото дране. Дядовците на село , агнетата на живо ли ги деряха?!? А ПЕТА от всички дадени им животни за отглеждане в техните приюти за 2014 година са "евтаназирали" 98%. ..Пък вие им давайте парите си и времето си

29

Анонимен

преди 6 години

Персонално решение е да носиш кожа или не. Майка ми ми даде две палта, едното ми го преправи един кожар на късо и е много семпло. Нося го вече 4 година. Майка ми го носи и тя десетина години. Ами много по-еко е като се замисли човек от това да си сменяш пласмасовата шубка произведена в Бангладеш от дечица на по 9-12 години на 18 часов работен ден...Китайско и подобно "не" купувам, но "да" нося кожа...

28

Анонимен

преди 6 години

Ужас! Колко зли и жестоки хора има,не мога да повярвам,че не изпитвате нищо когато гледате как дерат живо зайче,например.И ако е така,може-би се нуждаете от специализирана помощ,а после се чудим защо има агресия в обществото.

27

Зизизи

преди 6 години

Не ги убивайте за кожа,само за месо..

26

Анонимен

преди 6 години

Това с дрането на животни на живо го разследваха, оказа се че НАМА такава ферма, а кадрите са направени от абсолютни аматьори на които точно такива фанатични правораздаватели на английски отзад обясняват какво точно да направят . Няма такива фанатици като ПЕТА и подобните им. Животното в дивата природа живее 2 до 4 години при голям късмет. За отглеждане по една година и половина, и ги гледат в повечето случаи много добре, защото няма как да е лъскава козинката при болно и недогледано животинче.

25

Анонимен

преди 6 години

За отглеждането на животни за кожи съм против. В това ги подкрепям.Ненужна жестокост е, не е нито за харана, нито за нещо жизненоважно.

24

Бивш Веган

преди 6 години

Животните не трябва да се дерат а трябва да се ядат. Катерици, мечки, вълци, лисици, къртици и всички птици - в казана! За да може човек да бъде нахранен и доволен от живота. Само с рупане на корнишонки няма щастие и веселба. Трябва много месо и много ракия!

23

А

преди 6 години

До Анонимен 24Това не са аргументи това си е самозалъгване. Според вас защо примерно дърветата пускат смола като им одереш кората или ги нараниш, за какво им е да се защитрават отново защо не си останат оголени нали не изпитват болка и нямат нервна система как тогава точно на нараненото място се случват всички защитни механизми. Те доста животни не изпитват страх това е първичен инстинкт за самосъхранение далече от осъзнато изпитване на страх. Така че дайте нещо друго по приемлив аргумент

22

Анонимен

преди 6 години

Вагините протестирали!Дреме ми на фара!Айлази и лентяи!

21

Месоядник

преди 6 години

Веганите щом обичат животните толкова много, защо им ядат храната?

20

Анонимен

преди 6 години

"И сега тези хора протестират за убиствата на животни но те самите убиват растения за да ги ядат."Аргументът е, че растенията нямат нервна система и затова не могат да изпитват болка, да мислят, да се страхуват и т. н.

19

goso

преди 6 години

В София се отглеждат много кучешки кожи. Стават за якета, панталони, колани и обувки, пък и не са скъпи, сами се гледат, само хващай и дери.

18

Анонимен

преди 6 години

"носят кожени обувки , кожени колани , кожени /дамски/ чанти ..кожени каишки за часовници , кожени калъфчета за очила и телефони ....."Не е вярно, от изкуствена кожа са. Вълна също не носят.

17

Анонимен

преди 6 години

Постоянното правене на паради и протести създава неприязън и раздразнение у хората. Нормалния човек си има грижи, сметки, работа, семейство, деца, здравословни проблеми и т.н. После се появяват разни прогресивни, които вдигат врява по вегански или хомо въпроси. Накрая ще накарате хората да ви намразят, ако продължавате така!Ако продължават веганите така, скоро ще има контра-протести състоящи се в ядене на кебабчета и мръвки организирани на същото място където са и тея вегани.

16

Анонимен

преди 6 години

В случая съм съгласен. Глупаво е да се убива само заради кожата едно животно заради нечии кич. Виж Овце, Крави и така нататък се употребяват цялосно кожи месо и т.н.