75

Бойко суджука

преди 6 години

Ама тия искат импичмънт на Бойко с неговия суджук

74

Кръстонесен поход

преди 6 години

И защо смятат, че са прави? Няма никакви нучни доказателства, че тяхната диета не е вредна. Щом искат нека ядат каквото им е сладко, но нямат никакви права да се бъркат на другите. Иначе са като едни комунисти, които си мислят, че знаят какво е най-добре за другите. Така че хранете се спокойно господа и дами, но ни оставете ние да се храмим както го е поискала еволюцията.

73

Анонимен

преди 6 години

Ах, къде е Сталин. Щяха да лапат сняг в Сибир подобни вегани!Тоя свят така изтрещя....Всеки знаем, че ако избием вълците, които са естествени регулатори на популациите ще се наруши биоравновесието.

72

Цъфналата магнолия

преди 6 години

Викате, че водачът на братството им е женствен - нищо чудно, да не забравяме, че всички стероидни хормони (срес които тестостерон и андростендион) са производни на холестерола (дето между другото изгражда и стената на всяка една животинска клетка), с който такава люта веганска война се води :D:D. Някой ще ме светне ли В12 как се набавя от тревичките? Ще прочете ли соевото млекце какви последици за тялото има? Тва веганството е психично заболяване - секта вече ще звучи като комплимент за тях.

71

Цъфналата магнолия

преди 6 години

Явно ще е по-хуманно да дерем вегани за кожа, за да не се мъчат животните? Видях някъде, че месоядците сме убивали планетата, а веганчетата я спасявали. По-голяма простащина от тва върдение НЯМА. Или като ви доставят водораслите от Япония и киноата от Перу не оставяте въглеродна следа? Веганите взеха храната на горките бедни перуанци - киноата - които не могат да прптестират срещу месцето, защото просто не могат да си го купят. Ама те вече и киноа не могат. Може да ги научите на фотосинтеза, а?

70

Анонимен

преди 6 години

Доказано е, че и морковът пиши от болка когато го варят веганите.

69

Американ

преди 6 години

До 1Намери си НПО да работи за тебе и да ти плаща масрафа.

68

Анонимен

преди 6 години

КАТО ГЛЕДАМ ОГРОМНОТО МНОЖЕСТВО ПРОТЕСТИРАЩИ НА СНИМКАТА И МЕ ОБХВАЩА СТРАХ ОТ СИЛАТА НА ВЕГАНИТЕ.

67

1

преди 6 години

Аз протестирам срещу всички защото ми пречат. Исканията ми са: 1. Да ми се дава всичко което искам наготово. 2. Да се слуша и изпълнява всичко което кажа. 3. Никой никога да не ми пречи. Настоявам исканията ми да бъдат изпълнини защото съм сърдит и следователно много репресиран !Ако исканията ми не бъдат изпълнени ще отида да протестирам пред народното събрание или националното радио !Щом те могат да искат и аз мога !

66

1

преди 6 години

Това е от жегите. Като се застуди и огладнеят ще им мине.

65

Алтерниращ веганист

преди 6 години

я кажете веганите nишки лаnат ли? А ако лаnат гълтат ли? А ако гълтат менте-вегани ли са? Правят ли разлика между животно и човек? Може ли канибалите да са и вегани? А веган може ли да си гризе ноктите? А самобичува ли се като посегне към нокът, в момент на слабост?

64

Анонимен

преди 6 години

аз пък протестирам срещу веганите! нали е демокрация, всеки може да си протестира? и мнозинството печели изборите! нали така, мекеренца? На снимката преброих 10 такива. те това са веганите в бг

63

Анонимен

преди 6 години

Тва с дрането на живо си е садизъм.Биха могли да ги приспиват в газови камери ми тогава да ги одират.

62

избивач на риба

преди 6 години

"Кожодерска индустрия"!?Тоя определено не е на ред!Откъде Сорос ги намира такива откачалки !?

61

Анонимен

преди 6 години

МОЯ ВЕГАН САМО ПЛЮЕ ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТИ :D

60

Анонимен

преди 6 години

Съпорта, който следи този чат, реши да изтрие коментара ми, защото съм употребил думата "мей". Съпорте, точно какво му е обидното на "мей"? Знам, че това ти е работата. И все пак, скапан "мей" си. Но ти сигурно си го знаеш. В предния ми коментар нямаше нищо обидно, но в този обиждам теб.

59

месояден

преди 6 години

тея вегани са мноо пpoсти братрастенията също са организми, те защо убиват растения?

58

Анонимен

преди 6 години

Разправят,че българите били бедни. Напротив,повечето хора има толкова пари,че по цял ден се чудят какво да правят. Беден човек ще се занимава ли със щуротии ?

57

Хетеросексуален

преди 6 години

Лидерът им е много секси. По-женствен е от повечето жени,които съм виждал.

56

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧЕ Е ДОКАЗАНО НАУЧНО, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ ЯДАТ МЕСО (БЕЗ ТЛЪСТИНИТЕ) СА ДЕПРЕСИРАНИ И УВРЕДЕНИ :DА БРЕМЕННИТЕ ВЕГАНКИ РАЖДАТ *** ПОРАДИ НЕДОСТИГ НА ЕДИН КУП ВЕЩЕСТВА :DИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ , ЧЕ ОТГЛЕЖДАТ ЛИСИЦИ ЗА ДА ПРАВЯТ РЪКАВИЧКИ И ЯКИ ОТ ТЯХ :DУБИВАНЕТО НА ЖИВОТНИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ Е ГРЕШНО И НЕРЕДНО!