42

Продължавайте

преди 6 години

да вярвате в евроатлантическите скъпоценности,дето денонощно ни дават акъли как да живеем,като например как да сядаме на тоалетната чиния и с коя ръка да посягаме към тоалетната хартия?!?!?!Сега разбирате ли защо нашите пишман политици толкова много се кланят,робуват и слугуват на западните си господари???Защото един ден,като изпаднат зад борда,да не лапат,като нас мухите,а да отидат в склада с парите?!?!?!

41

Анонимен

преди 6 години

Как на наглата продажница веднага намериха тлъста служба. Да беше честен човек щеше да стои без работа, бо нали ни е продавала и преди, веднага си я прибраха. Толкова долно животно рядко се ражда. И колкото по-долно толкова повече се търси. Ужас!!

40

Анонимен

преди 6 години

Абе така е, за някои винаги има постове - те са пожизнени.

39

ГолЕм Виц.

преди 6 години

Леуе Мауе...П.С. Хубав автопортрет за снимка към статията.

38

Анонимен

преди 6 години

Като е знаела на кого да прави с-в-ирки на времето , ето го резултата сега ! Който може си го може!

37

факт

преди 6 години

Евро ценности ли?пълна заблуда и лъжа ....

36

е

преди 6 години

До НаивенТо щото баш тая Кунева (Пръмова) е наистина видна и независима...

35

Жи

преди 6 години

Щом Плевнелиев и Виденов не ги канят в Брюксел за ново работно място за видни личности... Вероятно нямат класата на Кристалинка, Станишев и Кънева.

34

Би

преди 6 години

Повечето хора кандидатстват за работно място.... За видните се създава работно място (Поптодорова, Стан, Бареков, Таз, Кристалинка) Работата е....... да дава становище в удобно за тях време :) За следващите избори да се гласува разумно.

33

Анонимен

преди 6 години

В историята на БГ и света няма толкова некадърна,вредна,нагла и безочлива жена !Това,което кликата Кобурготски,Живков,Мунева,Станишев и с-ие международно организирани от САЩ и ЕС престъпници и терористи направиха и продължават да правят с БГ,идеята за ЕС и с ЕС е несъпоставимо дори с пораженията и престъпленията върху БГ и Европа от политическата ос Рим-Берлин -Токио и Втората Световна Война!Плавно и полека те завземат властта в САЩ и ЕС ! ХОРА,БДЕТЕ! ИДВАТ ФАШИЗЪМ, ТЕРОРИЗЪМ И ГЕНОЦИД!

32

Анонимен

преди 6 години

Комунист да си, ей затова ще се разпадне ЕС. То само комунисти на постовете, Юнкер да се поинтересува колко българи са намерили смъртта след заповедта на Пръмов през 50-те, как котилото е мачкало българската нация или от задължение за затварянето на 4-те блока на АЕЦ"Козлодуй" ще е назначи и за свой заместник даже!

31

Анонимен

преди 6 години

Юнкер пак се е вдъхновил след употреба на кояк

30

Циник

преди 6 години

Мдааа...Брюксел се превърна в масонска ложа...която се интересува само от собственото си благоденствие...и живее в стъклени замъци , на розЕви облаци....висооооко над главите на собствените им народи!!!! Щом Стани-шеф - човека в предпенсионна възраст без ден трудов стаж беше избран за лидер...всичко е ясно с Брюксел! ГНЕЗДО НА ПАРТИЙНИ ТЪРТЕИ С ПАРИЧНИ, И ВЛАСТОВИ ПРЕТЕНЦИИ!

29

пери

преди 6 години

До Анонимен 25Ной-голямата зелка в Брюксел е тоя Жан-Клод Юнкер, който си я котка нашта Куневица от край време, има слабост към нея. Да се чуди човек защо...

28

Наивен

преди 6 години

"Комисия за независими видни личности на организацията на Европейските политически партии"Някой разбира ли каква е тази нова измислена длъжност? Май е като на Кристалина във Световната банка. Длъжност за едни наши хора. Които народа не иска да ги вижда в България.

27

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да стане, тези среди се подържат и са просто непоклатими. Ако тумора не бъде изрязан заедно с метастазите, европа е обречена.

26

Анонимен

преди 6 години

Както написах в друг форум:ЕК вече съвсем се превърна в Ленински комсомол - структури с гръмки имена, които се занимават с... едно голямо нищо.А Ку-ку-нева е самото доказателство за това - от един пост на нищоправене на друг пост на нищоправене, и все тя е най-ценният кадър с най-големите заслуги, за които никой нищо не знае. При това назначена без конкурс. Все повече ЕК и ЕС се превръщат в комунистически структури.

25

Анонимен

преди 6 години

Калинките полека,полека се наместват. Кристалина в Световната банка, Кунева в Брюксел. У нас резервни кадри дал Господ. (Но Бойко имал последната дума.)

24

Браво!

преди 6 години

Отдавна си мисля какъв е критерият на Брюксел за велики личности. Велик е!

23

dafaq

преди 6 години

dafuq did i just read