103

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега ес остро да осъди американските власти и да настоява за освобождаването на задържаните. Да наложи санкции за грубо погазване на демокрацията. Цяла Латинска америка да обсъди военна намеса, заради смачкването на човешките права и демокрацията.

102

Анонимен

преди 6 години

За съжаление това е бъдещето несигурно и пълно с напрежение тепърва предстои все по-вече и по-вече хора да го разбират някои знаеха че така ще стане и се готвят да прибират печалба от това а друго сляпо вярващи предстои да се убедят че така не може и отново ще има много жертви за да се въведе ред много тогава ще се запитат защо разрушихме старото като демокрацията убива също толкова а може и по- вече от комунизма

101

И В САЩ ЛИ?

преди 6 години

Значи и в най-демократичната страна забраняват протестите?

100

Анонимен

преди 6 години

ТРЯБВА И В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРИЛОЖИ АМЕРИКАНСКИЯТ ОПИТ. НАЛИ СЕ УЧИМ ОТ БРАДЪРИТЕ, както по-рано от братушките?

99

ИМАМ ВЪПРОС

преди 6 години

От цялата работа к`во стана?СКЪСА СЕ СЪРЦЕТО НА КМЕТА.А УБИТИЯТ КАКЪВ Е - БЯЛ ИЛИ НЕБЯЛ?

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 138Прост селянин? Потомък на крал Робърт Шотландски и на графовете Крауфорд.Чети, байно! Полезно е.

97

ADAM

преди 6 години

време е за гражданска война 2:) доста хора по света ще бъдат спасени:)

96

Анонимен

преди 6 години

драконът каза,крим може да е ваш,сибир ще е наш

95

бял християнин

преди 6 години

Навсякъде тъмнокожи издевателстват над градивната бяла част от обществото за да продължат да лентяйстват живеят на помощи грабят убиват не плащат данъци и живеят в чужди имоти. ДОКОГА ДЪРЖАВАТА И НИЕ ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

94

Анонимен

преди 6 години

Напрежението не се повишава,то ескалира...Използването на чуждици не ви прави по интелигентни..

93

Анонимен

преди 6 години

Определено и в САЩ ,и в Европа се наблюдава обратен расизъм! Не знам докъде ще доведе толестарията,но явно на доста хора им писна от лицемерие и толериране на индивиди,които всъщност са неприкрити расисти. Сложиха етикет на бялата раса като расистка,а изобщо не се поставя въпрос за расизма на чернокожи,араби,номадски племена......Тема табу!

92

дядомраз

преди 6 години

Защо ще свалят паметника на генерал Лий??? Това е най-славния и обичан пълководец в американската история. Главнокомандващия на Юга.Целият юг ще въстане защото хората там се гордеят с Конфедерацията и тя е още жива. Почти всеки южняк има южняшка униформа и оръжие и участва във ежегодишните възстановки на славните битки на Лий. Нямате си на представа какво значи той за тях.

91

Факт

преди 6 години

До АнонименА бе аланкоолу,РФ има 200субекта,като почти всички се управляват на местно ниво!Топлата вода май откриваш!Впрочем и в САЩ отделните щати са по-независими отколкото някои страни в ЕС,като нашата например.

90

Анонимен

преди 6 години

в татарстан вече си имат президент конституция и парламент.никой не я бръсне москва.скоро и в башкирия,после калмикия и сибир.

89

начо

преди 6 години

всеки ден в дегестан стават престрелки и се води война.цял северен кавказ е във военно положение.русия се разпада по сценария на ссср,те се загрижили за някакъв протест.смешници,ще духате супата като сесесерци

88

онбашията

преди 6 години

бой по либераските кратуни, и стига сте ги държали тия патлаци в кобура да ръждясват само, пускайте ги да приказват

87

Анонимен

преди 6 години

До 126Ми не е премълчана просто на никой реално не му пука какво става в колхоза.

86

Анонимен

преди 6 години

като видях тасс и се сетих за рашистката фабрика на фалшиви новини. същите премълчаха масовия бой в руска казарма между руснаци и тувинци и 15-те жертви

85

Mr.Putin

преди 6 години

A 6ofiora hvanaha li go?

84

Анонимен

преди 6 години

Антифа, феминистите и лгбт искат да затрият белият мъж който седи като единствена пречка пред ислямистите и черните животи които са едно и също и не ви мислят доброто. и сами ще се затрият. Луда работа. Аз не бих търпял някаква *** да ми вика в ухото че нейният живот имал значение и 2 секунди. Да си го има колкото иска в Африка. Да ходи и да развива континента.