8

Анонимен

преди 6 години

Eдин ранен и двама уплашени... Няма ли няколко стотин убити в първия час, може да се счита, че расиския майдан е неуспешен. За да се разпали конфликт, трябва т.нар. жертвено агне. Например дете с африкански произход с извадени очи и напълнени със свинска мас и по есна маслина, като символ на мира.

7

Анонимен

преди 6 години

Ще го търсят краварите генерал Лий ...

6

РобъртЛийЕпротивник

преди 6 години

на идеята на освободените роби да се даде право да гласуват.При това, тези хора са работили още от детската си възраст, допринасяли са за общественото благо. Но в по-голямата си част са били неграмотни и по онова време все още не са имали развито гражданско съзнание, макар че донякъде са осъзнавали правата си и много добре са си знаели задълженията.А ние имаме едни, хем неграмотни, хем не щат да знаят за задължения, хем не им се работи. Но правото да гласуват го имат и дори си продават гласа.

5

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ НЕ СА АНТИРАСИСТИ, А РАСИСТИ

4

Анонимен

преди 6 години

Коментар на медиите, ако беше в Москва: "Протестиращи расисти и антирасисти срещу режима на Путин. Властта смаза мирно протестиращите расисти и антирасисти. "

3

Анонимен

преди 6 години

Я някой бързо да внесе демокрация в САЩ, защо не се зачитат човешките права там!?

2

Анонимен

преди 6 години

Насилието е само за извън САЩ. В САЩ расисти и антирасисти заедно трябва да живеят в мир.

1

Ха-ха

преди 6 години

Малко закъсняха да протестират срещу ***.н.га.ли.зацията на Америка!Нека опитат от сладостта и!Щото упорито ни я налагат и на нас!Въпреки че не на нашите ниви са копали ц.ве.тните,а на техните!НИЕ НЕ ИМ ДЪЛЖИМ НИЩО!Не ни трябват!