32

Анонимен

преди 6 години

Тревопасните от КНДР плашат гаргите! Според изявление на МО на Русия, ПРО на САЩ прихващат ракетите след 45 сек!

31

Анонимен

преди 6 години

До До слаРусия била ик. джудже.80%от икономикат е на Военна основа.Могат и си правят всичко.А ние БГ. една пружинка не можем да направим.😂

30

Скарлет

преди 6 години

Светът стои на прага на ядрена война, в която откаченият *** ще поеме голбална отговорност!!! Эа пръв път от карибската криэа преэ 1962 год., светът балансира на ръба на ядрена война!!! Сега начело на Америка не е Кенеди, а един луд - Доналд Тръмп!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Е да бе, ей сегичка грабвам куфарите и фащам първия полет за Гуам!!!Ама първо ще ми трябва виза. Патокът Доналд да се беше погрижил поне визите да ни махнат!Но иначе нямам търпение да изпитам тръпката от опасността от ракетно нападение с атомни бомби!Не е като да скачаш в бъчва от Ниагарския водопад, много по-яко е! От водопада пак имаш някакъв шанс да оцелееш...

28

Анонимен

преди 6 години

За десетократно увеличение на туристите в Гуам може да се говори едва след ликвидацията на Ким и неговият концлагер КНДР. Вероятно точно това е споделил Тръмп с губернатора на Гуам.

27

Балкантурист

преди 6 години

И за Египет, Тунис и Турция говори цекия свят - но туристи - йок!

26

Mr.Putin

преди 6 години

edvali nekoi 6te doide sega

25

Анонимен

преди 6 години

тоя тръмп по tъп и от обама излезе

24

Анонимен

преди 6 години

Такава колосална проЗтотия може да роди само мозъкът на ОранжГутанът в белия дом!

23

До 13

преди 6 години

И комплексарско, съдейки по бързината на минуса ти за сметка на дупликата ти. Но това се очаква от комплексирани професионалисти

22

До 13

преди 6 години

Ти голям експерт ще излезеш ей. Нямали СК ракети с възможност да поразят Гуам. Имат и САЩ го знаят, защо мислиш Доналд не спря да се плюнши какво щяло да стане ако СК отстреля острова. направо съм мат с пешката от професионални мнения като твоето

21

СатаНАТО™

преди 6 години

До Един от СеверозападаКакво не разбираш бе, ***?

20

Анонимен

преди 6 години

Ким нито има какво да изстреля, нито се готви да го направи. Надъхва изгладнелите нещастници. Колкото и да му хлопа дъската му е ясно, че ако направи и едно погрешно движение ще бъде убит, а династията ликвидирана.Преди него се репчиха и Садам Хюсеин и Кадафи и Осама... един жив не остана.

19

Една добра идея

преди 6 години

Тръмп има безпогрешен бизнес нюх!Само че пропуска една малка подробност-на туристите в Гуам трябва да бъдат осигурени противорадиационни костюми.

18

Факт

преди 6 години

До До славянинЗа Пхенян не мога да кажа нищо съществено,щото не съм ходил там.Е,може би че е потресаващо чист,ако се съди по снимките изтекли от там.Обаче за София мога да дам мнение и то няма да е добро!На фона на милиардните бюджети всяка година,постигнатото е удивително малко!То почти всички областни градове в които съм ходил изглеждат по-добре и по-чисти!А лафът "добре развит европейски град" предизвиква смях...С Истанбул от началото на 90-те може да се сравни,донякъде.

17

карина

преди 6 години

"Ще се повдигнете поне десетократно без да харчите пари"А на мене просто ми се повдигна еднократно....

16

До сла

преди 6 години

И още нещо славянче, заплатите в "Абсурдистан" и като цяло стандартът на живот са сравними с този в матушката ти Русия! Факт! Въпреки, че точно Русия е главният виновник ние да сме на дъното на всички класации за стандарт на живот! Въпреки, че Русия е богата на природни ресурси държава, с територия стократно по-голяма от българската! Русия е икономическо джудже, руснаците са бедни като църковни мишки, нямат пари дори за евтина водка затова се наливат с препарат за вана (Бояришник) !!!

15

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да изстрелят. Това са приказки за вътрешна употреба на Ким. Такива ги плещеше и баща му. Надъхва изгладнелите си поданици. Колкото и да е *** и на него му е ясно, че стреля ли срещу САЩ, жив няма да остане.

14

До славянин

преди 6 години

Ти си един от най-гнусните русофилските ***, които съм срещал. Как не те е срам да говориш подобни глупости? Явно ти плащат много добре, няма друго обяснение. Как може да сравняваш София, добре развит, модерен Европейски град със западналия Пхенян? Не само по инфраструктура, по нищо Пхенян не може да се сравнява със София. С.Корея е 50 години назад в сравнение с всяка държава! Като толкова ти харесва изостаналата *** ходи си там бе! Марш! Какъв го дириш в Европейска България? Гнусен ***!

13

zeus

преди 6 години

Могат да сложат беседки покрай базата и да продават билети за предстоящите фойерверки. Заплащането 100 процента авансово ;)