11

Анонимен

преди 6 години

Полицията не реагирала, че как ще реагират полицаите като ги е страх, че ще ги обвинят в (как беше тая дума дето я няма в речника?) противници на преселението на исляма в Европа. МВсичките германци се страхуват от това страшно обвинение.

10

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ми дреме к'ъв е. Както аз си стоя в държавата, да си стои там. Ама изобщо не ме касаят арабско-мънгалски лакърдии. Каквото са си дробили, да си го сърбат. Никой в целия свят не им е длъжен с нищо, най-малко аз.

9

Европейка

преди 6 години

Дори да е свестен човекът,е сам.Една птичка пролет не прави.Започнали да загряват германските служби,докато загреят напълно, ще станат халифат.

8

доносник

преди 6 години

Не се казва "информатор на полицията", а кука! Или доносник.

7

Анонимен

преди 6 години

Kyurd li e terorist nomer edno e,tiya kyurdi v momenta izvarsvat s pomoshta na amerika genocid nad sunitite v severna Siriya aneksirat zemite im,sledvashtata voyna shte e mejdu kyurdi i arabi

6

а

преди 6 години

До Анонимен... са по- прости ?

5

Анонимен

преди 6 години

ПКК терористи ли са? А как вървят нещата в Дейр Ез Зор и Ракка? Днес.БГ, хайде информирайте ни, това ви е работата! Кюрдските бунтовници терористи ли са или не? Или в Турция са терористи, а в Сирия умерена терористична опозиция? А, какво става?

4

Анонимен

преди 6 години

"разказва "Deutsche Welle""Аха ясно, Дойче Веле... Сега ще ни разказват как всички бежанци много помагали на Германия и терористите били само някакво изключение от правилото. По нататък нямам намерение да чета, а и без това съм набрал на ДВ открай време заради антибългарските репортажи заради миналото ни, както и заради критиките към България, че не искала тонове бежанци.

3

Меркел Акбар

преди 6 години

"Не искам Германия да стане варварска държава, настоява кюрдът бежанец"Е да, ама аз искам. Измрелите ми сънародници са само дребно препятствие, важното е да се омешаме добре, а медиите ще се погрижат да покрият изцепките на пришълците.

2

Анонимен

преди 6 години

Минах по диагонал, намери каквото знаех, че ще намеря(дойче веле) повърнах и се оттеглям...

1

zeus

преди 6 години

Германците са си направили списък по неговите данни и са го захвърлили в някое чекмедже.После ще се окаже, че поредния атентат е дело на някой от списъка...