96

Случаен

преди 6 години

Кучето си лае, керванът си върви! Нинова е бясна, защото , колкото и да си лае, никой от управляващите не й обръща внимание.

95

До 88

преди 6 години

Пропуснал си нещо.Случвало се е, когато отиде на бригада, някой студент да бере ябълки от текезесарския блок, в който са включени някогашните овощни градини на дядо му.Та, казано с други думи, отнемат му два месеца годишно (лятна и есенна бригада),ЗА ДА РАБОТИ БЕЗ ЗАПЛАТА, ДОКАТО БЕРЕ ЯБЪЛКИТЕ, НА КОИТО ТОЙ САМИЯТ Е НАСЛЕДНИК, Т.Е. СОБСТВЕНИК. Но НЯМА ПРАВО ДА СИ НАБЕРЕ И ЕДНА КОШНИЦА, ЗА ДА Я ЗАНЕСЕ У ДОМА.После в София, ТРЯБВА ДА ИДЕ В МАГАЗИНА И ДА СИ КУПИ ОТ ТЕЗИ ЯБЪЛКИ, АКО ИСКА ДА ЯДЕ.

94

анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова е права за много неща който казва тя е човек който казва истената за управлението на Герб. По крадливо управление на герб няма Аз лично гласувах за нея и за неината парния защотото точно тази партия е градила държава не е рушила като управлението на герб.

93

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ СОЦИАЛИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ/"СОЦА"/---Е ВИД "РОБСТВО" , В ПОЛЗАТА НА ЕДНА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЧНА ВЪРХУШКА ОТ МОНОПОЛНАТА Й ДЪРЖАВНА и ИКОНОМИЧЕСКА СТРУКТУРА!ВСЕКИ МОНОПОЛ /частен и идържавен/----Е ВРЕДЕН И НЕНУЖЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО !ВСЕКИ МОНОПОЛ-----Е ВИД "МОДЕРНО РОБСТВО"

92

Гешо

преди 6 години

Наглоста няма граници .

91

Анонимен

преди 6 години

У друг път съм го писал. Този който реше лентичката, става съпричастен към проекта. С този акт той гарантира, че това е един добър проект, завършил успешно и носи ползи на народа. При последващи неудачи и той трябва да носи отговорност. Най малко морална, макар че съм убеден че не е достатъчно. А този щатен резач (не желая да споменавам името му, не желая да му гледам физиономията) се дуе като пуяк и скача от обект на обект, в много случаи без да има някакво отношение към него, но умира от кеф,

90

Анонимен

преди 6 години

Костов е виновен за суджука.

89

Студент

преди 6 години

Абе тая фурнаджийска лопата докога ще разпостранява неверни данни и новини ?! Няма ли кой да създаде нова партия,та Нинова да отиде да оглави нея-няма значение цвета - тя пак ще се пребоядиса - няма да й е за първи път?!

88

Соца си беше мизерия

преди 6 години

За обикновените хораСега получавам хиляди Еврота на месец и мога да правя неща който през соца бяха само по филмитеНадява се никога повече България да не е оградена като концлагер от който не можеш да избягаш!

87

Андрешко

преди 6 години

Ето какво пише в предсмъртното си писмо за кликата на Живков, Иван Тодоров - Горуня,бивш партизански командир:"След като подготви идейния разгром на партията, се започва физическата разправа с кадрите. Жив в ръцете на враговете на партията не съм свикнал да се предавам. Блокиран съм! Умирам, но не се предавам. Той нарича управляващите партийци по времето на Живков - "врагове"... Какви комунисти са били тогава?

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91А какво ще кажеш за заплата от 115 лв, парно няма, ток зимно време по около 100 кинта, 1:3 един час има, 3 часа няма ток. Знаеш ли коя зима беше това? Мога да спомена и още много неща!Дълбоко се надявам, моите деца никога да не видят нещо подобно

85

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИскаш да кажеш,че учителите,математиците,лекарите получават достойно възнаграждение? Там е работата,че сега парите са у крадците,мутрягите,силоваците и това дразни.Способни не в науката а в клюката и интригата.

84

байхейс

преди 6 години

интересното в случая е че и *** и *** (еврейка, нинът и учи в САЩ еврейска финансова кабала) членуват в Атлантическия Клъб на Соломон Паси, т.е. в Българския клон на юдо-масонската мафиятова което ви разиграват е цирк - дали ще е *** или ***, й в двата случая на власт остават юдо-масоните ако се чудите защо в България нищо не се променя независимо кой е на власт - ето за това е

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен88Колко и да са напиняш,не мож *** убедиПреди.Заплата-250 лв,парно-12 лв,ток- 5 лв,билетче-0.6 ст.Всяка година-на море.Сега-заплата 500 лв,парно 250 лв...и.т.н.10% е дод и за милионера и за портиера.Това го няма никъде.

82

Анонимен

преди 6 години

Права е Нинова, но *** парче Тиквун е изпечен шоп!

81

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКурнелка си има мъж,а Боко-Симитли

80

Анонимен

преди 6 години

Също така така и не мога да проумея абсурдите от рода на БРИГАДИТЕ -> отиваш, береш ябълки...не ти плащат, след което отиваш в магазина и плащаш за ябълките, които ти самия си брал.Друго - данъчната система на БГ соца - Какво мамкаму е Допълнително самооблагане. Принуждават те да подпишеш , че си съгласен да бъдеш облаган целево с допълнителни данъци

79

Анонимен

преди 6 години

Не ми харесва комунизма на теория и на практика...Аз съм за свят, в който работещият получава възнаграждение, достойно за труда му, а не работещият НЕ получава нищо... Също така този който работи повече да получава повече......в соца както и да работиш...все получаваш едно и също..тогава хората нямат стимул за работа...следователно няма развитие и прогрес...

78

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМоже и да са крали,но от 10 г ударно краде герп.Ако дойде на власт да краде пак,тогава ще я плюя.Боко защо нея арестува чрез неговия човек цацата,ако е грешна?Май май защото си знаят спатиите.

77

Муй

преди 6 години

До *** лъжеА Боко не лъже ли,че той се е отказал от президентството,/за да не е вся власт советам/?Или нещо пак се е объркал.Да не обвинява сега Решетников,да не стане на решето.