116

вяеяв

преди 6 години

До Бойко може дама голем си ми мислител---Има ли бизнес който ГРОБ да не рекетира в тая държава?Корнелия била крадлива - я виж Живко суджука, дебелата *** от монтана, тефтерчетата??????

115

азсв

преди 6 години

*** много точен въпрос - управлява от 8 години и все некой му е виновен че е т*п.П.С.В кой офис на партията ГЕРП да се запиша за 2 килограма суджук?

114

анонимен

преди 6 години

ГЕРБ - гадове за единно разграбване на България.

113

анонимен

преди 6 години

Корнелия е супермацка, освен това е доста по-умна от лидера на ГЕРБ Б.Б.

112

anonymous

преди 6 години

Корнелия Нинова - скоро ще стане премиер на България.Свиквайте, ГЕРБ-ери.Трябва да се избира по-малкото зло.БСП ще оправлява заедно с ОП(НФСБ, Атака и ВМРО).

111

Щирлиц

преди 6 години

До За ЩирлицАко има файда в тази работа,считай я за свършена.Дано никога не стане.

110

Бойко може да

преди 6 години

Не е най-добрият премиер, но ако само Си представя корни яхнала кобилата на негово място и ръцете ми сами посягат към бюлетината на ГЕРБ...Крадлива синьо-червена милионерка с мераци за власт и нездраво влечение към кавалът на Шутин....Бог да пази България !

109

За Щирлиц

преди 6 години

Такива като *** въртят -сучат и по- далече от идеята да ни направят задунайская губерния никога няма да стигнат...*** матряло е много *** и си ги аресва

108

Стената се е напукал

преди 6 години

Понеже много са крали бетон за вилитеА пък Доги Хидрото получи едни милиони като консултант на Цанков камъкА *** е проста червена пръчка в климактериумОт синя стана червена , слугува на Пичин , а сичнето в САЩ....абе идеологическо мазало, но с милиони в банковата си сметка

107

Щирлиц

преди 6 години

На кого пробутвате този театър,другарко Нинова?По-добре мислете в каква нова полит.формация ще прелеете,след като Боко се изчерпи.Там разни евровоеводи,патриоти,ндсв-ейци-всичко го видяхме що за стока е,ама така е ,то само с клонинги не става,трЕбе и малко родолюбие и здрав разум.

106

Хааа

преди 6 години

Някой ден ще отговарят всичките заради изгонените хиляди млади хора с които се срещам всеки ден.Срама нямат не се наядоха господ вижда и не забравя.

105

Анонимен

преди 6 години

До socialenпо-долу си от Борисов и мнението ти не е меродавно. стани поне веднъж премиер и тогава.

104

socialen

преди 6 години

Защото Борисов е тотален некадърник и пълен ***.

103

Анонимен

преди 6 години

Луканов е виновен, Беров е виновен, Виденов е виновен, Сакскобургготски е виновен, Станишев е виновен, Орешарски е виновен! Изброените са виновни, не са всички.

102

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата се държат,като пубертети.***,го сваля по всякакъв чикиджийски начин,а оня не и обръща внимание.Горката,и на кон се качва и лъга и маза,и се сърди и на Бузлуджа се качи,за да си го поиска,но той пак не я отразява.Не я ще и толкова.И отгоре поиска да му се качи,и отдолу да му се извърти,но не,не го впечатлява подобна крава и толкоз!

101

мръсница

преди 6 години

*** се пъне не защото си вярва, а защото си правят записи и после ще ги показват на будалите като автентични. Затова трябва да се пазят документи и да се показват на хората.

100

Анонимен

преди 6 години

Сега е много по хубаво от преди комунистическия концлагер! Всеки ,който не го мързи и не е с чугунена комунистическа глава е успял!

99

Анонимен

преди 6 години

Кака *** да не се напъва много, защото и тя е до шията в л.....та! Справка Техноимпекс Булгартабак и СДС!

98

Анонимен

преди 6 години

СОЦА СИ БЕШЕ МИЗЕРИЯ .....АМА "всеНАРОДАНА"....за да могат другарите овчари на Тато да напълнят гушите с имоти , пари и власт!НАПЪЛНИХА СИ ГУШИТЕ ---И "КОМУНИЗЪМА" ...ПАДНА...ХА,ХА,ХААААААААААААААААА....СЕГА -------ВСИЧКИ КОМУНИСТИ , СА "КАПИТАЛИСТИ".....като КОРНЕЛЧЕТО СЪС НАД 55% акции ОТ ТЕХНОИМПЕКС И БУЛГАРТАБАК!ЗАТОВА И СИНЧЕТО Й --УЧИ У АМЕРИКА ...А , НЕ У РУСИЯ /по бедност/!!!

97

Анонимен

преди 6 години

Както винаги е права.