94

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистаhttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%80%D1%82

93

Анонимен

преди 6 години

До АнчоИ правия път е асфалтираният път.))Никакво ходене по горските пътеки..

92

Анчо

преди 6 години

Аз бях там и видях! Валерката ходеше с библия в едната ръка и с каиш в другата. Всички вкара в правия път! ;-)

91

Анонимен

преди 6 години

Айде всички пенсии вън от слънчака а европейски курорт като сънито има много

90

Анонимен

преди 6 години

Иззел им компаньонките, те се обадили до НАТФИЗ и доставили веднага нови и непокътнати от вчера! Валери обаче дебне и конфискувал и тях преди да са направили оборот!

89

Анонимен

преди 6 години

До аз-ътПолицията е арестувала, тя е била с него==============Именно,това е проблема,бе.Ти що не го арестуваш, а полицията да е с теб? Тая полиция на кого служи?Айде без да ме учиш да чета..

88

до 82

преди 6 години

Как да обясниш на орангутан, който се разхожда с кубинки в къщи и спи с ***, че времето на полковниците би трябва да е отминало и правилата трябва първо да се познават и спазват от министрите. Властта сама по себе си не придава законност на тоталитарните прищевки на г-н Симеонов!

87

Анонимен

преди 6 години

Браво Валери! Проверката за трудови договори за персонала е супер! Проверката за храни и напитки също! Крайно време беше някой да сложи мутрите у ред.

86

Анонимен

преди 6 години

До Киро кофражистаАМИ ДА, НАПРИМЕР ТИ И МУТРИТЕ СЕГА ЩЕ ИДЕТЕ НА СЕЛО, А СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЩЕ СТАНЕ НОРМАЛЕН КУРОРТ

85

Анонимен

преди 6 години

Елементарно, офце! Валерко просто оправдава присъствието си на морето в тези жеги! Да съчетаем рейтинга с приятни изживявания в родни води и пясъци! Изобщо, не забелязвате ли, че правителството все си намира работа тея дни към плажа, понеже Бойо им е забранил отпуските докато не направят големи приходи и осъществят председателството на Европа!

84

от 84

преди 6 години

До аз-ътА аз си кухип тиган с незалепващо покритие и не можах да му отлепя етикета,без да го накисна.Може ли Валери да прати полиция да арестува продавача, щот ме цака с кофти стока?

83

Киро кофражиста

преди 6 години

Все пак Слънчев бряг е курорт, нормално е да има шум, музика, забавления, нощен животХората са отишли там да се забавляватАко някой иска тишина и спокойствие, може да иде в някое село да почива

82

Анонимен

преди 6 години

От къде го измислили този полковник от полицията след като от 10 г. там вече няма такива. Щом един вицепремиер не е наясно с това прави му сметката.

81

Анонимен

преди 6 години

Лични сметки! Човекът взел властта се разправя доколкото демокрацията му позволява с неприятни приятели които са го унижавали преди да стане власт. Има прогрес. Преди патриотите биваха бити пред НАТФИЗ и арестувани, а сега те размахват тоягата и арестуват Станчо с лаптопа му.

80

аз-ът

преди 6 години

До Анонимен 84Прочети статията ***. Полицията е арестувала, тя е била с него. Хубаво е така по заглавие да си изливаш душицата, ама ставаш смешен

79

аз-ът

преди 6 години

До Анонимен 81Прав си , че не разбираш. Не си ти онзи, който ще казва къде ще ходя. И къде за кого е. Ама ние и не очакваме от тебе да разбереш.

78

Анонимен

преди 6 години

Абе виеот дървото не виждате гората.Вицепремиерът НЯМЯ ПРАВО да арестува никого. Ди джеят, ако е в нарушение си има закон, който регламентира кой да го заключиЗащото тогава обикновените хора не могат да си поведат полицията където им е кеф и да си арестуват който не ги кефи? Защо тогава ,след като DJ ви е надувал главите, не сте накари СЪЩАТА ПОЛИЦИЯ ДА ГО ЗАКОПЧАЕ, а сега идва Симеонов на бел кон и вие -ура.М?

77

Гочо Точов

преди 6 години

Ами направо го закрийте това свърталище на пороци и няма да има никакъв шепот там! Направете го старчески зоопарк!

76

аз-ът

преди 6 години

Как да обясниш на хора, които се разхождат с терлици в къщи, че в една държава има правила и те се спазват.

75

Анонимен

преди 6 години

Не ви разбирам. В България си има всичко за всеки. Ако искаш музика,партита,*** и алкохол-Слънчев браг. Ако искаш тишина и спокойствите- Равда,Синеморец, Ахтопол...