41

Анонимен

преди 6 години

Сделката е ние няма да закачаме вас и вие няма да закачате нас и така още 100години ще крадем

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42.Гледа така сякаш току-що са му дръпнали суджука от чинията. То образно казано с Цанков камък си е точно така - да има далавера за милиони и Бойко да не намаже. Това трябва да се разследва.

39

Анонимен

преди 6 години

Партията на суджуците била против далаверите!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Лелеееее, как гледа Баце на снимката, като пребозало теленце. Май нещо му се пече около дебелия г-з, нещо здраво го е засегнало и уплашило.Да не се окаже, че вместо Доган той да в в ареста? Американците да получили папките от КТБ, там са сметките му по които е изнасял нашите пари.Как ще реагира Бай Дончо не се знае.Може и да го изрита, щото от гепене и простотии, България като сателит на САЩ,е най-бедната в ЕС.А това удря по авторитета на САЩ.Хората търсят справедливост там от неговите простотии

37

Окултен закон

преди 6 години

Тва парче месо дето подари енергийните проекти на османлиите и се хили кат *** има мбение по построен обект. Но то не е виновно. Ти си глуав и аз съм глупав таа му е истината.. Казано оОкултно " каквото е горе , там е и долу"

36

Цветелина

преди 6 години

Последно-фотоволтаиците на Калиакра са законни??!!

35

Анонимен

преди 6 години

Един колега ще излезе прав като казва че и Герб и Бсп и всички са едно и се карат наужким пред будалите наречени народ а всички те са милионери в зелено изпратят далаверите заедно а уж се карат пред нас будалите това потвърждава тезата защото ако беше както изглежда щеше да има съдени а то няма и няма и да има

34

DPS

преди 6 години

Naschiya Dogan dosta pari vzima za saveti.Izpolzva vlastta ,izpolzva nashite glasove Allah da go nakaje zastoto v BG nyama sad.

33

Анонимен

преди 6 години

По времето на строителството на Цанков камък Борисов беше във властта. Къде дрема тогава, що не каза нищо?

32

ист

преди 6 години

Вместо за 400 милиона, за Цанков камък са похарчени един милиард. Или са откраднати 600 милиона. Това прави 40000 тона суджук по 15 лева килото. Доганя прилапа 100 тона суджук. Тройната коалиция яко е насуджучила бедния народ. Така се краде, а не като онзи аматьор 4000 кг. Другарите са професионалисти.

31

Pametliv

преди 6 години

Bace ti ot troinata koaliciq nasam si vse na vlast.Kakvo pravisch po vyprosa 20 godini?Nischto.

30

поевропроект

преди 6 години

да го зарибят с пирани и да организират залагания,кой ще преплува по цял .телевизионните права ще се продават в цял свят.набират се доброволци на минимално почасово заплащане ,прослужени години естествено няма и не се признават.

29

Анонимен

преди 6 години

Е, последните осем години кой трябваше да се погрижи за "Цанков камък"? Пак ли някой друг?

28

Владимиров

преди 6 години

Тикваааа, претопляме старата манджа, че малко опря ножа до кокъл...

27

nina

преди 6 години

*** лентичка за НОВА магистрала - след няколко месеца-дупки, пукнатини...ремонт. Санираме жилищни блокове: след няколко месеца /или седмици/ -наводнения на апартаменти, падане на плоскости и даже стени /румънците виновни!/. Но на прокурора се дава Цанков камък, където се появили пукнатини СЛЕД 7 /седем/ ГОДИНИ. Евала!

26

Iwan

преди 6 години

Сетила се Тиква да се побара.... кой дойде на власт 2009г. вече сме 2017Тоя се прави на ни лук ял ни лук мирисал...

25

Анонимен

преди 6 години

Уплашил се е чичката дебел,много гов:::на излезнаха на повърхността, НДК, Суджук далаверата и Добруджа. Където и да ровнеш, все той и Цветелинка. Всичкото що е перка в на Цветенцето. Построено и работещо въпреки забраната. Също и голф игрището, което лично откри. Решил е да притопля стара манджа, Цанков камък. Нали Доган го бил поръчал уж, да го тепа? То, че всеки който е бил на власт ни е крал и продавал е ясно. Но Чичката е първенец. Защо трепери днес, сметките му в ОАЕ, Оман и Катар са в САЩ.

24

Анонимен

преди 6 години

Тиквооооо-тикво, след 3000г щото Хидролога-Хидрологааааа и Кольо Вълканов ОТКРАДНАХА пари за 4 Цанкови камъка.И никой не ги закача.както и теб който ОТКРАДНА милиарди евра от държавта с МНОГОКРАТНО завишените цени на обществените поръчки.КОЙ ще ви вкара в затвора се пита в ЗАДАЧАТА?!И теб и Доган и Костича и Царо и т.н. защото ЛИСИТА с хайдци е мноооого дълъг.

23

Анонимен

преди 6 години

Политиците винаги са против далаверата, в която не участват.

22

Евроскептик

преди 6 години

Нещо се мъти и ни правят на будали.Да беше само цанков камък проблема,с масло да ги мажеш.Нещо се опъват на майката соколица,а това не са яловата опозиция бсп и реформатори.Пеевски спешно разпродава и мести капитали в офшорки в Дубай.Да не говорим за КТБ,Булгартабак,военнопромишления комплекс и износа на оръжие за ислямска държава....Противникът е голяма хапка и ще видим тепърва какво ще става