118

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен..........нямаше комунистите да дойдат на власт,.... Няма разлика между комунист и русофил! Всеки комунист е русофил!

117

Анонимен

преди 6 години

До 138 Анонименежедневното дрогиране е пагубно за мозъчните процеси ....

116

ЦИОН

преди 6 години

Чрез федералния резерв основан през 1913 г. еврейските фамилии Ротшилд и Рокфелер взимат печатането на доларите в свои ръце и оттам контрола над Сащ. През 1917 г спонсорират октомврийската революция в Русия, избивайки царското семейство поемат контрола над Русия чрез евреите Ленин, Троцки и Яков Свердлов личен убиец на царското семейство. Комунизма е измислен и наложен от евреите Маркс и Енгелс. Така че дали сме русофили или русофоби, американофили и т.н все сме заблудено стадо гои на еврюгите.

115

Анонимен

преди 6 години

тръмп оправи северна корея и се захвана с венецуела . Ай сик тир САЩисани ...

114

Анонимен

преди 6 години

До ТHE Патриот................от свободното човечество начело с Русия! ...............Русия е враг на човечеството, а нация от роби, каквито са руснаците не могат да освобождават а да носят единствено робство и мракобесие!

113

ТHE Патриот

преди 6 години

ФАЩ трябва да бъдат спрени ,от свободното човечество начело с Русия!

112

Анонимен

преди 6 години

132 я ми припомни колко държави подписват берлинският договор, че само Русия се знае?

111

Карина Бг

преди 6 години

Hipocracy is the tribute, that Evil pays to Good! В този ред на мисли, съвсем в реда на нещата е Тръмп и Путин да влязат в задкулисен съюз и да смажат заедно Глобалисти, Джихадисти, Мулти-Културалисти и вся остальная ***!

110

Анонимен

преди 6 години

130 А вие ни вкарахте във 3 крайно неуспешни войни 1ва и 2ра германска смешка и 2те балкански забави в който България все губи и преживява 2 национални катастрофи. :) Ако не бяхте вие България нямаше да е толкова зле, нямаше да има милиони жертва на войни и глад, нямаше да ни бомбандират и разрушат, нямаше комунистите да дойдат на власт, нямаше да загубим беломорска Тракия, западните части от България, 1/5 от Македония и даже щяхме да получим Одрин и Северна Добруджа. Ама на акънлии. :)

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 130Берлинският договор от 1879 г. разделя България на 3 - България, Румелия и Македония. БКП трябва да спазва "договор" за който няма вина и е наложен с дуло в слепоочието от НАТО и ЕС на България.

108

Анонимен

преди 6 години

къде ме замотахте там, щях да забравя идеята на Василев. :) хайде забавлявайте се в собствения си тра-ла-ла свят, където руснакът с цигара в уста ви дебне в гърба да ви опъне. :D Между другото същите излезнахте като американците с по тъмна пигментация на кожата, те са добри много умни и успешни, ама белите им пречат да се развиват и ги натискат и избиват за забавление. Вие сте същите с комплекс на жертва с руснаците.

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 125Русофилите нямате моралното право да говорите за Македония и македонските българи. Защото вие ***, под диктовката на Москва признахте съществуването на "македонската нация", вие карахте хората от Пиринския край да се пишат "македонци" и ако Тито и Сталин не бяха се скарали през 1948 г. пак вие щяхте да предадете Пиринския край на Югославия!

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен.125Става реч за руските еничари-рудофилите. За 131 години сте избили сте повече българи отколкото жертви е дала българия за всички войни.Жертивте от амириканските бомбардировки защо не ги пишеш 150 000 за да е по-яка русофилската ти лъжа?

105

Анонимен

преди 6 години

123 Кое е изградено с много труд? Че първата и 2рата световна извиваха ръцете на съюзниците като им даваха заеми с огромни лихви и доставяха продукти с 4на цена като за съюзници? :D На Англия и трябваха 64г за да изпати ''помоща'' от 2рата световна. А тид а си чувал за NAMBLA? nambla . org North American Man/Boy Love Asosiation. основана през 1970, борба за правата на педофили и малки момченца. :D виждам какво са изградили.

104

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде по света русофилството е безпросветна ниша за социално примитивни и необразовани хора. Дори в Латинска Америка.

103

Анонимен

преди 6 години

122 Освободена България срещу регион в Османската империя ... баланс. Докато англичани и французи пращаха оръжия и офицери на турците. :) Даже половинат аим султани са похамеданчени французи и англичани. :D За 130г жертви от руснаци имаме ... първата световна война под 5000 на добружанския и македонския фронт и 2рата световна под 600 ранени и убити. Американски и английски бомбандировачи само те правят 15 000 цивилни жертви. Македония беше нашата цена че бяхме на загубилата страна.

102

Анонимен

преди 6 години

Венецуела има ядрено оръжие и ще стане страшно за Флорида и Тексас.

101

Анонимен

преди 6 години

111Да точно тъй . Тази страна е изградена с много труд. Един лекичък въпрос. Да си чувал за Обща стачка в Америка

100

Анонимен

преди 6 години

Русофилите са най-големите врагове на българския народ. За 130 години те са избили повече българи, отколкото убитите по фронтовете по време на двете световни войни. Те признаха под диктовката на Москва и "македонска" нация, накараха през 1946 г. българите от Пиринския край да се пишат националност "македонци" и само влошаване на отношенията между Тито и Сталин им попречи да харижат Пиринския край на Югославия.

99

Анонимен

преди 6 години

е Василев ти едно смислено нещо да напишеш бе. Имах някъде останала 2-300 грама Белуга.