158

Анонимен

преди 6 години

До 11САЩ са най-големия лапач на нефт в света и най-голямата печатница на пари без покритие. Ако някой се опита да им пречи, веднага го бомбят или санкции.

157

Анонимен

преди 6 години

Етоя, ако се озъби на още една държава и нищо не направи.....вече ще му се смеят и децата! А да направи нищо няма да може, светът не е луд, че още един луд да го вкара в трета световна!

156

11

преди 6 години

САЩ са най-големия производител на петрол в света ,но не се притеснявай ,няма да им свърши нефта :)

155

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТам вече ги биха, като кучета. Не мисля, че ще смеят да стъпят на земята, каквото и да правят.

154

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБоли ги фара, нали си ги печатят сами. Опа май мастилото е на свършване, а го внасят от Русия! Ех тези санкции, а сега откъде мастило за доларите?

153

Анонимен

преди 6 години

САЩ загубиха войните във Виетнам, Афганистан, Ирак и Либия. Досега САЩ почти нямат спечелена война. Навсякъде се провалят, затова мисля, че и в Северна Корея янките ще ядат голям бой. Ще ги бият като кучета.

152

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩом *** не харесва коментара, значи крием, че сирийската армия го е обградила и го връща, а терористичната опозиция и гнусният им ментор кръв повръща. Там е истината, която не е за разказване.

151

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСАЩ загуби всичко, но не заради Тръмп, а заради алчните кукловоди на династиите Буш и Клинтън. Нищо не е вечно, но е наивно да си мислиш, че можеш да заличиш националността в името на алчните си интереси! Тя е като плевел и след 100 години ще поникне отново някъде.

150

Анонимен

преди 6 години

Какво става в Дейр Ез Зор? Крием ли нещо?

149

анонимен

преди 6 години

долен мръс----ник спрете да тероризирате света и оставете хората на спокойствиевашата загриженост касае само петрола а не хората стига с това лицемерие таканаправихте с чили сега наред е венецуела спрете се бе ид----ти ние искаме мира не война и петрол

148

Даолалиендена

преди 6 години

Преди 45 години РАНД корпорация правеше все нови и нови планове за да държи Латинска Америка под петата на САЩ. Убиха законно избрания президент на Чили - Салвадор Алиенде. После закриха развъдника на превратаджии - военната школа в панамския канал. САЩ се ориентираха " на по-широк фронт". Сега пак се лакомят на Латинска Америка - грешка, Тръмп, грешка след грешка. Припомни си за 11 септември.

147

Анонимен

преди 6 години

До анониме169Асад, мадуро и ким са приятелите на путин и Русия. А краят на империята САЩ, червените балалайки го чакате още от 50-те години.

146

СатаНАТО™

преди 6 години

1.Асад не е на власт в Сирия2.Мадуро едва удържа властта във Венецуела3.Ким Чен Ун нищо не управлява4.*** с Путин върви към фалит5.Китай е все още регионална сила

145

Анонимен

преди 6 години

Дори държавите от латинска Америка са против руското *** Мадуро, само задунайските русофили го бранят така, както никога няма да бранят България!

144

Анонимен

преди 6 години

Резидент на руското разузнаване в България. "Какви русофили имаше навремето! Умни, начетени, интелигентни. И разговор да проведеш с тях, и да поспориш и бутилка водка да изпиеш. А сега какво? ***, безпросветна ***, която освен псувни и обиди нищо друго не знае. И все в ръцете ти гледа-какво и колко ще им дадеш. И не искат рубли мерзавците, а от презрените американски долари или *** евро. С такива русофили русофоби не ни трябват

143

анонимен

преди 6 години

САЩ се провалят на всички фронтове:1.Асад е на власт в Сирия2.Мадуро е на власт във Венецуела3.Ким-чен-ун управлява КНДР4.Русия е велика с Путин5.Китай също е велика силаИдва края на империята САЩ.

142

Русофилски лъжи

преди 6 години

До Анонимен...............Лично Сталин в Постам се е застъпил България да получи статут на съвоюваща страна като Италия, мойто момче, но САЩ и Великобритания отхвърлят предложението. К.................РУСОФИЛИТЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ И ВИНАГИ ФАЛШИФИЦИРАТЕ ИСТОРИЯТА НА бЪЛГАРИЯ В РУСКА УГОДА. лЪЖЕШ ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ!

141

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименЛично Сталин в Постам се е застъпил България да получи статут на съвоюваща страна като Италия, мойто момче------------------Ти беше ли там, чу ли го как се застъпва?Или повтаряш чужди тъпотии? Първата световна война руснаците пращат 80 000 армия срещу България и помагат да ни вземат Македония и Беломорието. Втората световна война руснаците помагат на Югославия и Гърция да ни вземат отново тези територии. Това са фактите.

140

анонимен

преди 6 години

Мадуро е законен президент на Венецуела.Асад е законен президент на Сирия.Жалките финикйиски номера на американските масони за цветни революции и кражба на нефт вече не минават.

139

Анонимен

преди 6 години

Една Тръмпатка мислила, мислила, и дошло време да изчезва.