132

още

преди 6 години

такса клечка за зъби ,такса салфетка, такса солница, такса оцетник, такса покривка за маса, такса нож и вилица, такса не си измил ръцете, такса измил си ръцете

131

Гери

преди 6 години

Според мен тези измислени такси са обида за клиента! Достатъчна е надценката на предлаганото меню, която те си определят. Трябва да се споделя за случаи с измислени такси и просто ще фалират от липса на клиенти!

130

12

преди 6 години

Тези кръчмари се превърнаха в бейове. Не плащат данъци, музика до дупка, пушене (защото без пушене във вертепите им щели да фалират). Крайно време е някой да им наложи ред.

129

Още може

преди 6 години

Щом не налагат и такса Мек муй значи положението не е толкова лошо!

128

byrobocop

преди 6 години

А на мене в един публичен дом ми взеха такса "Ползван презерватив''

127

Анонимен

преди 6 години

Ресторантьорството в България е на смешно ниско ниво, така е и по морето и в София. Така е защото повечето ресторантьори са селяци, бивши партийни секретари и всевъзможни мутри, на които са им харизани бившите държавни заведения или терени за да си построят кръчмите. Тези хора нямат никакво понятие от този бизнес защото са си червени кратуни.

126

Анонимен

преди 6 години

От такива такси можеш да избягаш,като си хапнеш филия с мас.Но от такса сградна инсталация не можеш да избягаш никога!

125

Анонимен

преди 6 години

ЛЪЖА!

124

Анонимен

преди 6 години

Normalna praktika....restoranta ne otvoren za da sinosite otvinkayadenei piene..sedetesi po kishtite togava

123

Анонимен

преди 6 години

Аз имам лек за такива такси. Чиния в главата и тирбушон в га. Зата.

122

Студент

преди 6 години

Само бойкот на такива заведения и бармани ! Да си начисляват на себе си и да богатеят от това !! Черничек "АМАН" от такива своеволия у нас! Оказва се,че наистина живеем в беззаконова държава ?!Всичко се стреми само по най-бързия и лесен начин да забогатява. Ами тогава без нас !!!

121

Анонимен

преди 6 години

Да взимат каквото си искат, не ме интересува. Аз на българско море отдавна не ходя.

120

Киро кофражиста

преди 6 години

Следващият път като ида на бръснар, ще си нося самобръсначката, крема за бръснене и ще искам да ме обръсне без париако ме изгони или набие, ще се оплача във фесбука

119

Е

преди 6 години

Какви са тези глупости, аз май не живея в България. Такса за това такса за онова... у нашия малкия град няма такива истории. Връщат и 50 стотинки ресто, даже в заведението което посещаваме, от време на време ни сервират в бонус някоя порцийка хапки или крилца ей така. Явно лошите практики се прилагат в сезонните ресторанти където никой никого не познава.

118

куката

преди 6 години

А такса "ПРОСТОТИЯ", кога и КОЙ?

117

Анонимен

преди 6 години

Такива практики сигурно има в заведенията за бързо хранене като примерно в градските бани 1 час с преобличането в кабинките и къпането с поливането,душа на излизане,но там нямаше такива дребни калкулаци за ползване на услуги и инвентар на заведението,но сега такива ще да са времената в цепене на цената с разликата от тогава стотинка по стотинка цяла калинка,грамче по грамче едно трабанче,левче по левче цяло кадилакче и сега проценти по проценти цели бугати и други класи,такси по такси ренджърси.

116

Гробокопач

преди 6 години

Маляк да си при "Борисов 3"

115

Завистливия

преди 6 години

Аз пък искам да дават на ХОРАТА С ПО-МАЛКИ възможности и Мерцедесите по 1000лв ,защото не могат да си позволят да платят на МЕРЦЕДЕС цената,а пък завода да си вземе разликата като надуе цената за богатите.Или пък да им дигне цената на парното а?СМЕШНИЦИ.Глупоста не ходела по гората ,а по хората-вече и по празните площи за писане.

114

Анонимен

преди 6 години

Като за всичко ще начислявате такси направете си луксозен ресторант предвиден за богати хора. Смешно е в някаква си кръчма да се опитват да ти вземат и последната стотинка от джоба и то само, защото си решил един път да влезеш.

113

Анонимен

преди 6 години

Хахаха. Само гърч за баламурниците.