6

даскал Пандо

преди 6 години

Целта е постигната-БГ образование няма...

5

Анонимен

преди 6 години

Това как ще подобри нивото на образование, дори и да ги задължите да спят в класните стаи или да не излизат от там през цялата учебна година." В чак по ....си играем на телефоните и някои си слушат чалга"Как изкара 5 по история, като не си учил? -питам аз"Учителят казва кой ще бъде изпитам и на какво. Аз уча само този урок"Явно съм го питал за урок, който не е учил.Отказах се, защото ми се казва,че аз изисквам повече отколкото в клас.Има ли значение кое е ущилището?

4

д-р Груева

преди 6 години

Чудесно,аз лично приветствам инициативата.Всички сме с ел. подпис .Даже предлагам да си направят РЗИ специален портал и да ги пращаме .Така изпращаме и болничните листове в НОИ.Браво .Да ги видим бабините и мамините .

3

сминдух енд чесън

преди 6 години

Сравнете с автентичността на инвалидите у нас,съотношението е едно и също.Ако няма инвалиди ,значи и болни деца няма,просто взимат пример от мама и тати

2

Анонимен

преди 6 години

Опазил бог, да не изпуснат един ден в училище...

1

hmn

преди 6 години

разбрахме. Ученици: отсега нататък ще трябва да си плащате за да бягате от училище. Няма повече да бягате на аванта и да си пишете бележки от откраднатия от поликлиниката кочан!