8

Анонимен

преди 6 години

Ти виж колко им е умът, в 21-ви век още не са чували за презервативите (познати от римско време).Голяма част от вината е на мъжете- щото видиш ли на голо е по кеф и щели да внимават да не разлеят канчето вътре и после " Е, кво толкова"

7

Анонимен

преди 6 години

До Йово 7Що да се забраняват абортите???Та да се нароят още повече *** като теб ли???НЕ, благодаря!

6

Йово

преди 6 години

Да се забранят абортите, колкото и тежко да звучи защото това се прави основно от българските момичета, ци.гангите се стремят да раждат повече за да взимат повече соц. помощи. Все пак трябва да се раждат и бели деца и тази държава трябва да се погрижи и за белите не само за черните деца. В противен случай АК 47 пред парламента и наредени депутати отпред. След това се сетете какво следва......

5

Анонимен

преди 6 години

следващата отпуска отивам в хасково,ся ше го видя на картата къде е , те тея аборти не са от ухапване от комар

4

Анонимен

преди 6 години

По проваса се думкат още от 10-11 годишни.Тънга-мънга няма.После се чудите на оная 14годишна кифла Сузанита що била такава.Е ква да е като са я минали 0-40 батковци вече......

3

Анонимен

преди 6 години

Тези износени след време чанти никой няма да иска и те ще осъзнаят какво са сторили.А иначе не биха били добри майки,защото единственото,в което са добре е познавието по правене на о рална любов.

2

Надето

преди 6 години

Разпасана работа.А тези девойки,които са достатъчно отракани да спят с който им падне,но не са достатъчно отговорни да не правят аборт,знаят ли,че това е отнемане на човешки живот?Всъщност май е по-добре,че прекъсват бременноста си,защото какви майки биха били тези?!

1

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли защо звездите светят на небето всяка нощ?Защото жените ги подпират с краката си.