48

Анонимен

преди 6 години

Представете си, какви ще саа татковците, който са забременили 15 годишни. Супер, нали !

47

Анонимен

преди 6 години

Напишете в Гугъл ДНК тест за бащинство. Никой осеменител не може да се измъкне

46

Анонимен

преди 6 години

Голяма част от пишештите сте коплексирани и злобни. Мамичетата били такива и онакива, липсвало им възпитание и пр. А къде са осеменителите в цялата картинка. Защото тяхната отговорност накакси се пропуска? Или те са мачовци, могат всяка вечер да оправят различна, а една жена като смени двама-трима партньора вече е с име.

45

гацо

преди 6 години

Брейййй ,големо мадръсьяне е било у Хаскьой

44

Галоп

преди 6 години

Брейййй,доста уран са изпили манг.лите и хормоните им са станали повече от въшките.

43

Българан

преди 6 години

Резултат от комунистическото възпитание и съвремената социалистическа пропаганда.Комунистите нарочно разлагат народа за да го поднесат на тепсия на Путин

42

Кузмич

преди 6 години

Краварка Дуся пошла в рекорд. Девятой месец - восмой аборт!

41

Да

преди 6 години

Това са девойки от ромски произход!Те раждат на по 13-14

40

Жоро с моторо

преди 6 години

Жалко е да се четат такива редове. Ако бяха възпитавани от родителите си, нямаше да е така.Ако някой им беше споменал че има предпазни средства, нямаше да е така. Но е така.

39

hmn

преди 6 години

до тея дето не виждали разлика между аборт и убийство:и к'во са .... По продължение на тая логика, Гинка от долната ***'ала кат не ми пусна даже, т'ва също е убийство? Белите плувци 'сичките в канала отидоха ...

38

Анонимен

преди 6 години

Дайте им снимките и телефоните на тези 40

37

Анонимен

преди 6 години

Как няма ражданията да са по малко ,като младото поколение още като завърши гимназията и хваща пътя на запад ,не иската да живеят в Гербаджиския рай .Относно абортите ,жалко ,въпрос на превенция е ,липсва сексуално възпитание ,липсва контрол ,дискотеките са пълни с деца пълни с наркотици ,алкохол ,полицията нехае и как да раждат деца жените ,с пикливата МРЗ деца не се гледат ,трябват стимули и добри доходи

36

Боболеф

преди 6 години

По-добре аборти отколкото нежелани дечица.

35

Анонимен

преди 6 години

Може просто да пробват дали не са ялови.По провансът живеят странни хора понякога.Другият вариант е да са ***.Кво като са на 15,16 години.Може би са девствени-в ушите.Но не е сигурно.

34

До Ужас

преди 6 години

Ти си болен третополова амеба, с наполеонов комплекс за малоценност и едипов комплекс

33

Гинеколог

преди 6 години

През комунизма абортите бяха тройно повече.Сега е по-приемливо, но младите не се пазят.

32

Ужас!

преди 6 години

До гнидатa долнa, която ми е сложила минус на долния коментар: ***Дано пукнeш!***

31

Карина

преди 6 години

Уви, от тези всичките убийства на бебенца едва ли има и 2-3% туркини и мангacapки! Те не си убиват бебетата, за разлика от политкоректните българки! Срам и позор за Родината е тази статистика! Ако абортите не бъдат регулирани и дефакто забранени (освен по медицински належащи причини), това ще бъде един от последните пирони в ковчега на България!

30

Ужас!

преди 6 години

Стотици убити бебета-българчета, които никога няма да разберат нищо от живота! Трагедия! Новия Световен Ред тържествува! *** (предоминантно мюзлюмани) завладяват света! Безумие!!!!!

29

"-"

преди 6 години

Абе, тези.........не са ли чували за пре---зервативи?????Все пак живеем в 21 век!!!Или наистина това поколение е толкова необразовано, че наистина е безвъзвратно "загубено"... в по-голямата си част.