21

Анонимен

преди 6 години

Сега ще слушаме, подобно на едния от биячите, дето го наръгаха, колко добро момче бил, и как бил ги бил леко.

20

Nerazbiram

преди 6 години

Не мога да разбера кой ги плаща тези псевдо новини и кой има времето да ги чете ?!? Човека са го мъчили мисли във живота му .. Не е издържал и е решил, че така е по лесно.. Мутри , лихвари винаги ще има както и пионки и *** ! Мир на праха му .

19

Анонимен

преди 6 години

Личи си му кой е бил! И който и да е бил вече не е!

18

Цър крадлив Ман Гал

преди 6 години

Аз пък искам да ши бам Драгалевския Крадец .. с винкел по гърбицата,за да бъде написана най-сетне една добра новина за българррската демокррррация.

17

разузнавач

преди 6 години

до "кучкарите".Спомнете си във фаталната сутрин бяха ли му неубичайно издути дрехите.Все пак пистолет е носел.

16

Анонимен

преди 6 години

...Кой е бил все пак Данаил Божилов?...Започнал като шофьор на мутрата Фатик,продължил при ИзбеГалеви,сам си е начертал житейския път.Сега е там където му е мястото.Повече няма какво да ни интересува.

15

СТРАСТ и Смърт

преди 6 години

Според мен бележката е сложена в джоба във моргата .Няма логика и военния да има два незаконни пистолета .Военният със неговият пистолет е взел пистолета на жертвата.Тука само графологична експертиза може да докаже почерка .Ако жена му е дала документи писани от нея за сравнение бележката е писана от нея .Тогава жена му и брат му са имали контакти често срещана либов .А той е пречел и на двамата .Полицайте не са открили бележка защото е нямало и е пъхната в последствие .Така си мисла.

14

Анонимен

преди 6 години

Тия дупничани не спряха да се самоубиват. Яко са дупени значи.

13

Дупчо

преди 6 години

Не видях никой да каже нещо за Дупнишка популярна каса? Разбрах, че полицаите четели коментарите в нета, та да знаят по каква следа да тръгнат. Ето ви идея, ама да дадете някой лев от ония 20 заплати.

12

...

преди 6 години

Недейте така бе! Лихвар... Добър и честен човечец, не е конфликтна личност, честен "добре облечен" бизнесмен в стил 90те.Наркотици най-вероятно изобщо не е и виждал през живота си. Те нормалните хора с нормален бизнес е така ходят и се стрелят по улиците.Или се самозастрелват в гръб :)

11

Смях

преди 6 години

Ето това наричат в БГ бизнесмен. Такъв който имал магазин за дрехи но не печелил. После лихвар на дребно. Нямам нищо против човека RIP но това не е бизнесмен. Да се беше хванал да бачка нормална работа днес щеше да си разхожда кучето.

10

Анонимен

преди 6 години

Сега сън няма да спа да разбера този аджеба бизнесмен ли е бил или лихвар.

9

Анонимен

преди 6 години

До 10. Конкретния човек е мъртъв. Може да е имал прякор "Мечката",също както човека за който ти се сещаш и който си е жив от друг град и с друго занимание.

8

Анонимен

преди 6 години

Че те лихварите не са ли вид бизнесмени ? Вярно не се отчитат на държавата, ама това са особености на бизнеса. Вярно е и че понякога се самоубиват, ама това е защото работят под голям стрес...

7

Анонимен

преди 6 години

До 2 6Предполагам,че има много хора с прякор "Мечката"П.С В квартала в Пловдив,където живея има 3 души с прякор "Рижия". Нито един от тях, няма нищо общо с 'Рижите" от Бургас.

6

Тано Кариди

преди 6 години

И как ги събрахте такива ангели небесни - единия давал кредити "" от добро сърце"",а пък другия "прибрал" късоцевното нарезно за да профилактира насилието край още неизстиналото тяло.........Б***хти и сценария ! ! ! ! !

5

Анонимен

преди 6 години

Ква мечка,кви 5 лева !! Мечката си е жив и здрав и е СЪВСЕМ ДРУГ ЧОВЕК. По вестниците само дата ви е вярна

4

Burzum

преди 6 години

"Бизнесмен" това е положението...."ПРЕМИЕР"това е другото положение......*** ми да ви напсувам ама няма...

3

Анонимен

преди 6 години

Стига сте го "дъвкали" този човек. Какво още търсите? Нали стана ясно, че се е самоубил. От 2 седмици само за това пошете. Нямате други новини и се чудете с какво да си запълните страниците. Оставете човека да почива в мир.

2

Анонимен

преди 6 години

Какво се упражнявате ? Много ми дреме на бирената бутилка !